מעקב זקיקים

1975m

New member
מעקב זקיקים../images/Emo13.gif

מצטערת שאני פותחת הודעה חדשה, פשוט ראיתי שדיברו כאן הרבה על מעקב זקיקים, ורציתי לעזור... וגם לשאול שאלה קטנה. בעצם שתי שאלות. טוב, אז מעקב זקיקים זה אולטראסאונד וגינלי, שבו מודדים את כל ה"בפנוכו", שחלות זקיקים, רירית וכו'. אני עושה את זה כבר חודש שלישי... בלי תוצאות לצערי
! אבל אפשר לראות בבירור את הזקיק גדל ונעלם יום לאחר מכן (סימן לביוץ), וגם את הרירית גדלה. אחרי כמה ימים צריך לעשות בדיקת דם שתוכיח שהיה ביוץ באמת (או שלא) לי זה די סבבה, לראות את הגוף שלי מתכונן לביוץ, וגם לדעת שהכל פועל כמו שצריך. זה אמנם "תקוע" במיוחד שבאיזור שאני גרה, שעושים את זה רק בבקרים, וצריך להגיע לעבודה. אה, ולמי ששאלה אם אפשר לעשות את זה חד פעמי אז לא, כי זה "מעקב" שבודק את השינוי של הזקיק והרירית וכל זה. ןעכשיו לשאלות: 1. כשעושים את הא.ס. אז שמים על הקונדום חומר שומני (בטח וזלין), ורציתי לדעתץ אם יש סיכוי שהחומר הזה מפריע ל"שחיה" של הזרע, או לרמת החומציות 2. לא קשור למעקב: האם כולכן שוטפות מיד אחרי קיום יחסי מין? כי אני רק מנגבת, ורציתי לדעת אם זה יכול לגרום לפטריות וכו'. תודה וסליחה על האורך!

m i c h a l y

New member
אין לי תשובה לגבי הUS

אבל לגבי השאלה השנייה - לא נראה לי! אני בעבר סבלתי מפטריות\דלקות שונות בעיקר בתקופת הצבא. ההמלצה אז שניתנה לי (והוכיחה את עצמה) זה לעשות פיפי אחרי קיום יחסי מין (סליחה על הפרוט...) בכל אופן כיום הבעיייה נעלמה כליל, ואיני מקפידה בכל פעם להתקלח מיד אחרי.

למומחיות ...

באמת מענין האם הוזלין שהרופא שם על הקונדום לא פוגע בתנועתיות של הזרע???

m i c h a l y

New member
תקראו לי נאיבית

אבל אם זה היה פוגע אז לא היו משתמשים בזה, לא? הלא הרופאים יודעים מהי המטרה המוצהרת של בדיקות אלה, ואם יש לזה השפעה שלילית אז היו עושים משהו בנידון, לא?

פּוֹנְג

New member
מה פתאום פוגע.

וזה לא וזלין. זה חומר סיכה על בסיס מים. אם אני אזכור ביום רביעי, אני אסתכל

28קטנה

New member
לא יכולה לענות לך על שאלה ראשונה

לגבי שאלה שניה -אם הבנתי נכון ,את לא אמורה לשטוף אחרי וגם לא להתקלח אלא לשכב עם כרית מתחת לטוסיק לפחות חצי שעה.למרות שהנטיה הטבעית היא להתקלח ,אני לא חושבת שזה גורם לפטריות. בכל אופן- את יכולה לשתות מיץ קרנבריז שגורם לחומציות של האזור ומונע פטריות טבעי.

פּוֹנְג

New member
אין שום הוכחה לכך ששכיבה

אחרי קיום יחסים מגדילה את הסיכוי להכנס להריון. כמו הזרעים שמצליחה להכנס מספיקה בהחלט, ממילא מה שנמצא בנרתיק, אותה כמות של נוזל שעלולה להישפך החוצה, לא נמצאת מספיק קרוב בשביל להכנס אפילו אם תשארי שכובה. נכון שלא כדאי מיד לקום ולקפוץ בחבל, אבל השארות במיטה, השארות רגילה כמו שכל זוג נשאר, מתחבק קצת ומחזיר לעצמו את הנשימה, היא מספיקה בהחלט. אני עד לא מזמן לא שמעתי על העניין הזה של להשתין אחרי מגע מיני על מנת למנוע דלקות, ולא היו לי דלקות ואני מבין אלו ששונאות לקום מיד אחרי. כך שבטח לא צריך כרית, וגם לא עמידת נר
או חוסר תזוזה של חצי שעה. אבל אני מודה שגם לי היו פעמים שהרמתי את טוסיק - בגדר לא מועיל אבל גם לא מזיק

28קטנה

New member
אני מודה שלא קפצתי מעולם על חבל

אחרי הסקס , אבל לשכב קצת זה בהחלט חלק מהענין.
אני לא מכירה סטטיסטיקות אבל חברה טובה שלי ניסתה להכנס להריון ולא הצליחה במשך כמה חודשים ( משהו כמו חצי שנה) ובמקרה ספרה לרופא הנשים שלה שהיא רצה להתקלח אחרי כל פעם והוא אמר לה לנסות לנוח קצת ולא להתקלח מייד. והיא נקלטה אחרי זמן קצר.

1975m

New member
אני אנסה לנסח את זה אחרת...

מה שמטריד אותי זה שאני שוטפת רק אחרי כמה שעות טובות (בדר"כ לילה שלם). לא בשביל להכנס להקריון או לא להכנס להריון, מה שאני שואלת זה אם כולן מתקלחות אחרי (רוב החברות שלי כן) ולי... פשוט אין כוח אחרי... אז מה שאני שואלת זה האם אני ממש ג'יפתית או שיש עוד בנות כמוני???

פּוֹנְג

New member
תרגעי, יש עוד ../images/Emo13.gif

אני . מה גם שזה לא ביג דיל להניח על יד המיטה מטליות לחות ולנגב קצת על מנת להרגיש נקי יותר ורק בבוקר להקלח.

Gill Gallad

New member
M את לא לבד....

אני בדרך כלל משתדלת כן לקום אבל אם לא מתחשק או שיותר מדי קר.. אז לא. גליל נייר טואלט קבוע ליד המיטה עוזר לפתור את ההתלבטות...

צעד הבא

New member
מטליות לחות זה פק"ל

וחוץ מזה, מי שמתקשה להכנס להריון, מומלץ להשאר במצב שכיבה ולא לקום מיד.

מעיןבר

New member
זרע זה לא ג'יפה../images/Emo70.gif זו תמצית החיים.

ולא להתקלח אחרי יחסי מין זה בטח לא ג'יפה. אני מעולם בחיי לא רצתי להתקלח אחרי מין כי הרגשתי "מלוכלכת" - פשוט כי אני לא מרגישה "מלוכלכת" ואני לא חושבת שנוזלי הגוף שלנו הם ג'יפה. אני מתקלחת מיד אחרי מין רק אם אנחנו בדרך החוצה... אני פשוט מקפידה להחליף תחתונית לפני, לובשת בחזרה את התחתונים (כי הרטיבות סתם לא נעימה) מסתובבת לתוך חיבוק כיפי עם הבעלול והולכת לישון. המקלחת מחכה לבוקר - כי ככה אני אוהבת לפתוח את היום, רעננה ונקיה (מכל שאר הג'יפה שאספתי, לא מיחסי המין)...

lulyK

New member
קרנבריז מונע דלקות בדרכי השתן

ולא פטריות... בתור מי שפטריות היו חלק מחייה מאז הצבא אני יכולה לומר שבשבילי זה הכרחי להתקלח אחרי. ואם יש פה מישהי שסובלת מפטריות יש לי עוד הרבה הרבה טיפים לענין הזה.

מיה 4

New member
אתן משתמשות במטליות לחות

רגילות? של תינוקות? מה עם רמת החומציות של המטלית?

m i c h a l y

New member
לדעתי כל מטלית לחה

טובה לצורך העניין. המטרה היא ניגוב קל, לא שטיפה ואגינלית
סליחה על הבוטות. בכל אופן, אם יש לך ספק העזרי בנייר טואלט במקום. מיכל.

פּוֹנְג

New member
יש גם מטליות לחות ספוגות בחומר

של השטיפות. קניתי אותן בחו"ל וזה משמש אותי לימי עבודה ארוכים כשצריך שטיפה קלה להרגשה רעננה ונעימה.

למעלה