מעקב זקיקים

gudaiva

New member
בואי תגלי לי

אני סובלתכבר שנים ארוכות מהבעיה. בשלב מסויים גילית שהגלולות מחריפות את הבעיה, ותמיד חשבתי שלפחות כאהיה בהריון לא תהיה לי את הבעיה. ואז הסתבר שאותה סביה שגורמת לי להיות רגישה בגלל הגלולות, תגרום לי גם להיות רגישה בהריון - איזה באסה!!! אז אנא ממך, האירי את עיני.

lulyK

New member
בשמחה...

אז קודם כל הגלולות הן באמת צרה גדולה... מאז שאני בלי גלולות (שנתיים) היתה לי פטריה רק פעם אחת וזה שיפור משמעותי ברמת החיים. תחתונים מ-100% כותנה אפשר - להמנע ממכנסיים צמודים מדי (והיה לי רופא שאף אמר: "ולשבת ברגליים פתוחות"
) אמבטיות עם 15 טיפות של שמן אזובין (לוונדר) וכשכבר יש, לא להתפתות לאגיסטנים למינהם, אלא לעבור למשחה + נרות טבעיים מקלנדולה ושמן עץ התה (לי מכינים את זה בבית מרקחת הומגליל בבן יהודה בת"א) - ממש עושה פלאים. אני גם ניסיתי ל-3 חודשים דיאטה מיוחדת, אבל היא כל כך כל כך קשה שלא התמדתי ואני גם לא מסוגלת להמליץ עליה לאף אחת...(בלי סוכר בכלל, כולל פירות, ובלי קמח לבן בכלל... מה שכן, ירדתי 6 קילו בשלושה חודשים...)

gudaiva

New member
בעניין האגיסטן

בשלב גי מוקדם זה כבר לא עשה את העבודה, ונאלצתי לעבור ל"דרמה-קומבין" שצריך בשבילה מרשם רופא. בשלב מסויים בסופר פארם אפשר היה לקנות את זה בלי מרשם רופא, אבל במחיר מופקע - וזה השתלם. לפני חצי שנה שוב צצה הבעיה ולא היתה לי משחה, אז הלכתי לסופר ופאר והעמדתי פנים שאני לא יודעת שצריך מרשם רופא, הרוחקת התעקשה לא למכור לי, וכיוון שהיתי כ"כ נואשת, שאלתי אותה מה יש לה להמליץ, והיא המליצה על ג'ל מתמצית עץ התה. אכן מדהים. באמת פתר לי את הבעיה, ואם אני מרגישה שזה הולך לחזור, אפשר להשתמש רק לילה אחד, וזה עובד. - ממליצה בחום!! נראה לך שמותר להשתמש בזה בהריון?

lulyK

New member
אני יודעת שאפשר ../images/Emo45.gif

(אני מדברת על הפתרונות הטבעיים... לא מכירה את המשחה שהזכרת, אבל יש מכונים שבהם אפשר לברר לגבי כל תרופה אם היא מותרת בהריון). עוד פתרון ששכחתי, אם את מרגישה תחילתו של עקצוץ, את יכולה לטפטף כמה טיפות של שמן עץ התה על המגן התחתון וזה עשוי לעזור (יש נשים שגם מורחות את השמן באופן ישיר, לי זה תמיד נראה קצת מוגזם מדי).

anatbit

New member
אם בפטריות עסקינן...

תמיד אשמח לשמוע עצות. גיסתי יפרנ לי שאכילת פטריות (אכילה..) מעודת פטריות ואגינליות...

ואם בדלקת דרכי השתן עסקינן

למי יש טיפים לתרופות הומופאטיים ולא מיץ קרנמברי ולא הכדורים של הקרנמברי וגם לא תה פטרוזיליה כי זה פשוט לא עוזר.

lulyK

New member
כמעט כל דבר שאנחנו מכניסים לפה

מעודד פטריות... בדיאטה האימתנית שעשיתי (מוזכרת בשרשור למעלה...) גם פטריות אסור היה לי לאכול... וגם לא שמרים (מה שמשאיר סוג לחם אחד, שלא מכיל לא קמח לבן ולא שמרים. למזלי הוא היה טעים. אם כי מחירו היה משקלו בזהב
)

יפעת99

New member
שאלה לידע כללי למומחיות בזקיקים!!!!

סיפרה לי מישהי שמאוד רוצה להיכנס להריון של בת לאחר שני בנים. היא במעקב זקיקים כבר שנה וחצי . האם יש אפשרות דרך הזקיקים לדעת עם יהיה בן או בת? היא אמרה לי שהיא הולכת באופן פרטי למישהי שאחוזי ההצלחה שלה 95 מה דעתכן?

אם זה לא היה כל כך מרגיז ../images/Emo46.gif

הייתי צוחקת. תאמרי לחברה שלך שמי שהבטיח לה שטות גמורה כזו, צוחק עליה בעיניים. אין שום דרך לדעת אם תהיה בת או יהיה בן באמצעות הזקיקים. את יודעת מה, אם היית אומרת לי שהיא שולחת את בן-זוגה למישהו שהבטיח שבאמצעות הסתכלות על הזרע הוא יכול לקבוע את מין העובר, אולי עוד הייתי מאמינה, שהרי מי שקובע את מין העובר הוא הזרע ולא הביצית. אין שום דרך להבטיח את מין העובר, אפילו לא בצלחת הפטרי של הפריות מבחנה

למעלה