תודה ../images/Emo9.gif
תראי..... אני בשבועיים האחרונים חורש בתי עסק למעקות היום אפילו הייתי בתערוכת ריהוטים וגם שם נתקלתי בכמה וכמה יצרני מעקות אני בהתחלה חשבתי על כיוון של זכוכית, זכוכית נטו, בלי מאחז בלי עמודים, בלי כלום....לוחות זכוכית גדולים בעובי של 15-20 מ"מ שמחוברים מהצד של המדרגות בשביל שזה יהיה עם אבל ייראה בלי. אופציה שניה היא מעקה מברזל נפחות, הכל ברזל מלא, לא צינורות, לבחירתי השארת גוון הברזל וציפוי בלכה או צביעה בצבע רגיל (איכס) ועיצוב באופן חופשי, כל מה שאני חולם עליו וארצה שיהיה במעקה....יעשו לי במחיר של 1300 ש"ח למטר למעקה הכי הכי הכי מורכב שאני ארצה. אופציה שלישית שראיתי היום, עץ בשילוב זכוכית....לי אישית יש משהו נגד העץ, אמא שלי אוהבת אותו כי מלבד העובדה שזה מעקה זה נראה כמו רהיט, זו בעצם קורת עץ מהגוני בעובי של 11 ס"מ על 5 ס"מ שמורכבת במעין "ח" מעל המדרגות בקווים שאינם ישרים, העץ לא ישר, זה נראה כמו חתיכת עץ ארוכה שכופפו אותה ועשו איתה משהו "זורם" ובמרכז ה"ח" הסגירה היא מזכוכית גם כן בחיתוך "חופשי" משהו.... מאוד מיוחד מעקות עמודים מעץ אני לא מסוגל לראות, זה מזכיר לי סגנון של שנות ה80, פשוט מגעיל.