מעקה למדרגות

בארץ הברזלים המעוצבים הללו

לא זולים בכלל , לא בטוח שבארץ זה היה יותר זול . אם את עומדת באמצע המדרגות , ומנענעת את המעקה ספרי לי כמה את מצליחה לנענע אותו .

../images/Emo13.gif גם ה@#$% שבא לחתום לי

על טופס 4 חשב כמוך, וניסה באופן ברוטלי לנענע את המעקה ללא הצלחה

og3

New member
בדיוק בשלב הזה

ולי היה בעיקר חשוב שהמעקה יהיה תקני עבור הילדים אבל פשוט ולא צעקני. בחרתי בסופו של דבבר מעקה כמו בתמונה והמחיר שאני משלמת עליו הינו 500 ש"ח למטר....ללא ספק מחיר נוח לבריות

miani10

New member
היי og3. אודה על מידע

בנוגע למעקה. מי מבצע את העבודה עבורך? תודה

og3

New member
אין בעיה

אבל בוא ונמתין עד סוף השבוע - אז הבחור צריך להגיע להתקין את המעקה ואז אני אדע אם אני ממליצה עליו
בעיקרון מדובר בבחור בשום סרג'י שיושב באזור עמק חפר (אני בונה בקדימה) והוא איש המקצוע שהקבלן שלי עובד איתו. הוא היה נכון לעשות לי כול מעקה שאני יביא לו תמונה. גימור עגול ב 500 ש"ח גימור מרובע יותר יקר ומעקה מזכוכית ב 900 ש"ח.

miani10

New member
תודה על התגובה המהירה

ועל הנכונות
אנחנו עדיין בשלבי תכנון (תוכניות עבודה, ובתקווה לקבל היתר בנייה בקרוב. מדובר על עיריית ת"א...
). כך שבמקביל, אני "אוספת" בעלי/ות מקצוע, מקבלת הצעות מחיר ופרטי תכנון לצורך תוכניות העבודה. אצלנו מדובר על בניין שלם (של המשפחה), הפרוייקט כולל תוספת בנייה של קומה + כמה מרפסות + שיפוץ חיצוני ופנימי (חלוקה מחדש של הבניין לדירות) + מעלית וכו' וכו'. בסופו של עניין, יהיו בבניין 10 דירות, כאשר למחציתן יהיו מרפסות (שדורשות מעקים כמובן). כמו כן, הרבה פרזול בלגי ישפך לבניין - שער כניסה לחניה, דלתות וחלונות בקומת הקרקע של הבניין ועוד... כך שמדובר בעבודה די גדולה, ואני עמלה להוזיל עלויות ככל שניתן. אמתין בסבלנות להמלצתך

דנה A

New member
מעקה מינימליסטי

מעקה שיהיה כמעט בלתי נראה, זה מה שהייתי רוצה. חשבתי על המעקה שהוא מעין חוטי תייל, הבעייתיות היא שהוא בנוי כמו "סולם" ומאחר ואני לא רוצה שישמש לטיפוס וצניחה.. חשבתי אולי לחבר פרספקס עמ' למנוע. זה אפשרי? יש לך מושג מה עלויות של מעקה כזה? (ושל פרספקס..?)

fireman

New member
לפי מה שבדקתי

מחירי מעקות הם בין 800 ש"ח וצפונה....גם הרבה מאוד צפונה...ראיתי מעקה גם ב3400 ש"ח למטר.

yrnkrn

New member
פרספקס הוא לא חומר זול

אחרי כמה שנים גם לא כל כך שקוף בגלל השפשופים. צריך להשאיר אותו לנצח כי יש ילדים או לילדים יש ילדים או יש ילדים אחרים במשפחה או לחברים יש ילדים או. עדיף מעקה תיקני ואם רוצים שקוף עושים מעקה מזכוכית מחוסמת או זכוכית ביטחון.

למעלה