מעריב לנוער

Hip Hop star

New member
מעריב לנוער../images/Emo9.gif

פעם שנייה ברצף כותבים על מקפליי במעריב לנוער...או יותר נכון על דני!
כתבו עליו ועל קלי אוסבורן..ונורא מצחיק לראות שמעריב לנוער יודעים על מקפליי,או יותר נכון על דני כ"כ הרבה..יחסית לזה שהם לא כותבים עליהם בכלל..הייתה לי הרגשה שקלי תעזור קצת
שמו תמונה של שניהם,לא ממה שראינו עד עכשיו..ודני ממש מצחיק אותי כן(חן אמרתי לך כבר...)..והנה מה שכתבו: "הללויה!נמצא מישהו שמוכן לצאת עם קלי אוסבורן!מדובר בדני ג'ונס מלהקת מקפליי.השניים זכו למעקב כשבילו ביום שישי במועדון בלונדון,ומספרים שבהמשך הלילה הם התקרבו יותר ויותר,עד שלבסוף פשוט נמרחו זה על זה ולא נתנו לשום דבר להפריע להם.הדובר של מקפליי אישר שג'ונס,הקטן מאוסבורן בשנה,כבר יצא איתה בעבר,אבל לא ידע להגיד אם הם הפכו לזוג עכשיו" מעניין מי הדובר של מקפליי..וכ"כ מתאים למעריב תמיד להגיד "הם ייצאו למועדון,התקרבו ואז נמרחו זה על זה"..הם תמיד אומרים את זה! אני מביאה מחר את העיתון למפגש..וכן איילין,אני יודעת מה הולך לקרות כאן...זאת לא התמונה ששמו,אבל היא תמונה להמחשה

DesertRose7

New member
בולשיט..וגם ../images/Emo45.gif ועוד קצת ../images/Emo24.gif

.. לך אלה שהבאת לנו את זה
למעריב לנוער שמפרסמים על מקפליי.. ואם אתם מכיריםאותי אתם יודעים שלא ממש אכפת ליח מה מפרסמים.. העיקר מפרסמים
כל פרסום הוא פרסום טוב. ובולשיט.. כי ז הלא נכון.. הם אפילו לא החזיקו ידיים.. וכששאלו את טום ברדיו הוא אמר שזה לא נכון. ומעניין שלא שמענו עליה אף פעם עד עכשיו.. איפה היא התחבאה?! בכל זאת..היא אוסבורן. עכשיו יש לי שני גליונות לבקש מחברה.. אלה מי על השער? ומי על השער של שבוע שעבר?

Hip Hop star

New member
אמ......בבקשה../images/Emo9.gif

באמת זה לא משנה מה כותבים עליהם..האמת לא זיההיתי בהתחלה את דני...אבל כ"כ מתאים לו לעשות את הפוזות המפגרות האלה
..ואיזו מסטולית נראית קלי...בעעעעע... בין אם זה נכון או לא נכון,כמו שאמרתי בהייד..זה ממש עוזר ליחסי ציבור שלהם...כי קלי אולי עצמה לא שווה משהו כ"כ..אבל שם המשפחה שלה כן
קלי אוסבורן ג'ונס נשמע דיי נחמדלו?חיחיחיחי
ועל השער בעיתון הקודם עם המכתב שלך היה עידן רייכל... ושל היום הראל סקעת(שחשבתי שזה אמיר פיי גוטמן..) ושחר,זה בדיוק כמו איפה ג'יוואנה התחבאה כל הזמן הזה? טום אמר במשך שנה שלמה שאין לו חברה,ופתאום יש לו חברה שנתיים..אנחנו יודעים שבשביל התדמית,אסור להם לדבר על חברות שלהם בין אם יש להם או לא... לא איכפת לי האמת,רק אני שונאת שמשקרים..אבל הם עוד ילדים,וקל לנצלאותם לצערי... דאגי הכי נדפק פה מכל העסק הזה...

DesertRose7

New member
ג'יאוונה וקלי קצת שונות..

לא הרבה.. רק אולי בזה שאחת היא אוסבורן והשניה אנחנו אפילו לא יודעים מה השם משפחה שלה. חוץ מזה.. שאת טום וג'יוואנה יצא לנו לראות בכמה תמונות.. והם נראו הרבה יותר קרובים מאשר דני וקלי..

Hip Hop star

New member
כי...

כל הבגרות שלו יחסית נהרסה...בגלל הלהקה מגיל 15..הוא לא ייכל לעשות מה שנער אחר בגילו יכול לעשות בחופשיות...

DesertRose7

New member
אני חושבת שבסופו של דבר הוא נהנה

מכל זה. הרי לאחד כמוהו זה חלום להיות בלהקה משל עצמו ועוד לנגן על הכלי שלו. הם לא עד כדי כך בובות של החברת תקליטים ככה שיש לו עוד את החופש להחליט בשביל עצמו.

Hip Hop star

New member
אמ...

לא התכוונתי לחברת תקליטים,למרות שכשחושבים על זה הם בערך בובות שלהם... אבל יותר התכוונתי שאין לו פרטיות,והוא לא יכול ללכת ברחוב,מבלי שאיזו מישהי תקפוץ עליו...או..את יודעת,למרות שהוא ובעצם ארבעתם אנשים רגילים,אין להם את מה שיש לאדם ממוצע שלא עסוק בלהופיע בתוכניות והופעות,ולא כ"כ מוכר בהרבה מקומות... ככה שטכנית הם נורא חשופים,ולא יכולים לעשות דברים מסויימים,מבלי שיום למחרת כל העולם ואחותו יידברו על זה... ואני בטוחה שאדון גדעון נהנה..אבל יש לי מן אובססיה לחשוב לטווח הארוך..והבום ייבוא לו מתישהו אני חושבת...

Hip Hop star

New member
יכול לעשות בחופשיות...

לא מה שאת חושבת שזה..למרות שהאמת גם זה הוא לא יכול,כי אם כן..אז כל העולם יידע. אבל אני מתכוונת נגיד...הוא לא סיים בצפר,והוא לא עושה מה שבנים אחרים בגילו עושים... הוא אמור עכשיו להתחיל להתפרע,להשתולל,למרוד ולהתפתח מבלי שתהיה חבורה שלמה של בנות(שחלקן טיני)שתעקוב אחריי כל דבר שהוא עשה 24 שעות ביממה... או נגיד שלא ייעירו לו על מה שהוא עושה,איך הוא מתלבש,איך הוא מתנהג,מה הוא אומר..וכך כעיקרון עם ארבעתם שהם דיי לקראת סוף גיל ההתבגרות... ראבל דאגי מגיל 15 או 16..משהו כמונו,עוד לא ממש נכנס לעולם המבוגרים,אבל הוא דיי קרוב...והוא צריך לדעת מי החברים האמיתיים שלו,כי בואי נתערב שאם לפניי מקפליי הוא לא היה מקובל,ואנשים דחו אותו כל הזמן..עכשיו יינצלו את זה שהוא במקפליי והוא מפורסם וכל השיט הזה. ולא יודעת,זה מה שאני חושבת..למרות שכעיקרון יש לו את סבא טום,אמא דני והדוד הארי...דאגי הוא התינוק

Hip Hop star

New member
כי...

כל הבגרות שלו יחסית נהרסה...בגלל הלהקה מגיל 15..הוא לא ייכל לעשות מה שנער אחר בגילו יכול לעשות בחופשיות...

Hip Hop star אליך!

יש לי בקשה ששתינו יכולות להרוויח ממנה: אני מנוייה לראש 1 ולפי מה שהבנתי את מנויה למעריב לנוער. עכשיו, אם תהיה בראש 1 כתבה על מקפליי אני אעדכן אותך ואם במעריב תהיה כתבה את תעדכני אותי. מתאים לך?

DesertRose7

New member
כשיש כתבות בעיתונים ישראלים

בדרך כלל.. אם לא תמיד מעכנים על זה פה

Hip Hop star

New member
בכיף!../images/Emo45.gif

וכמו ששחר אמרה,כל מה שמוצאים לא רק במעריב לנוער או ראש1,אנחנו מעדכנות ומביאות לפה
יש לך מסנג'ר?

D4Ever

New member
אגב..

למרות שזה לא קשור לפני איזה חודש מעריב לנוער פרסם שמועות שג'וס סטון (לאלה שלא זוכרים האיידולית של דני) יוצאת עם ג'ק אוסבורן..חח דני עם קלי וג'וס עם ג'ק טוב שלא שידחו לכל בנאדם איזה אוסבורן..

Hip Hop star

New member
לא נכון...

קודם כל נראה לי היא כבר לא האידולית שלו כמו גוון... ואמרו שהיא יוצאת עם איזה מפיק מלוס אנג'לס,ושהם עברו לגור ביחד..והוא גדול ממנה בכמה שנים...

D4Ever

New member
כן..

זה מה שהיא ענתה בתגובה..שיש לה חבר אמריקאי ושזאת סתם שמועה.. ודני דיבר עליה באיזה ראיון לא מיזמן..

DesertRose7

New member
דני מדבר עליה כל הזמן

בדיוק חשבתי.. הוא עם קלי.. וג'ק עם ג'וס.. ובכלל דני הוא זה שכל הזמן מדבר על ג'וס (
)

למעלה