מעריב לנוער

oriaaaa

New member
יאא מאגניב!

לפחות זה.... כמו ששחר אמרה- כל פרסום הוא פרסום טוב.. טנקס!

bustedit

New member
גררררר../images/Emo46.gif

דווקא עם קלי אוסבורן הזאת הוא מסתובב?! בעע.. כאילו ב"מה שבנים רוצים" היא חמודה.. אבל בתכלס.. היא ממש לא מתאימה לו!! והם כ"כ שונייים... והוא יותר קטן מימנה! מה היא פדופילית?!

Hip Hop star

New member
מה הקשר?

מבחינת מראה,באמת בא לי להקיא מהתמונה..לא יודעת,זה נראה ממש מפחיד! גם התמונה שניהם נראים מפחיד..הסיבה שלא זההיתי אותם,כי זה הכל שחור..זה בלילה,ושניהם עם הז'קטים והבגדים השחורים... ומה קשור פדופילית? מדונה גדולה ב-6 שנים מגיא..אז היא פדופילית?שניהם עברו כבר את גיל 18..חיחיחי

bustedit

New member
זה קשור ועוד איך

שתוריד מימנו ת'ידיים המטונפות שלה!

Hip Hop star

New member
אבל הם רק ידידים../images/Emo2.gif

בונא,אתמול ראיתי את משםחת אוסבורן,היה באמטוי אירופה.. אני ראיתי חלק... פשוט פטתי איך שאוזי נראה,עם כל המראה הרוקיסטי והקשוח הזה,איך הוא רועד
אבל אני מתה על שרון!לא יודעת למה,אני פשוט אוהבת אותה
אבל ג'ק וקלי...יאללה,להעיף לשניהם סטירה!... מה שמפחיד אותי באם דני וקלי באמת ביחד או יהיו...שלא ייפול לסמים!!!!

bustedit

New member
פחחחחחחח

דבר ראשון אנלא חושבת שדני כזה מטומטם בשביל להתדרדר לסמים ועוד בגלל היצור הלא מוגדר הזה
דבר שני.. חסר לה רק לנסווווווווווווות לדרדר אותו ואני ונירית נבוא ונדרוס אותה

Hip Hop star

New member
אמרתי בציניות...../images/Emo6.gif

אבל לא רק את ונירית...אם היא מדרדרת אותו לפשע,כל הפורום ייעשה עליה אמבוש!!!!

danirit1

New member
טחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

היא תדרדר אותו יהיה לה עסק איתי אני פותחת לדני מכון גמילה בחדר שלי ואותה אני תולה על העץ הכי גבוה פייייייי מה לעזאזל היא עושה איתו בטוח דני רק מדבר איתה וזה ולא נראה לי שהוא רוצה קטע איתה למרות הכל ממש לא נראה לי שיש/יהיה/היה ביניהם משהו זאת דעתי ואני מאוד מקווה שאני לא טועה ופיי הקלי הזאת מה חמודה אני לא סובלת אותה איזה קעקועים מכוערים יש לה ברגליים
אוייכס כולה זוועתית איפה דני ואיפה היא

oriaaaa

New member
אני חושבת שזה קשור ליחסי ציבור...

אולי זה יעזור להם להתקדם באמריקה הקשר המוזר הזה
אני מקווה לפחות שזה זה, ולא שהוא באמת אוהב/מחבב אותה

למעלה