מעריצים בכל גיל...

מעריצים בכל גיל...

היי, אני באמצע שנות השלושים ואני מת על השירים של אביב כי בעצם גדלתי עליו וזה לא חלף... האם יש בפורום עוד אנשים בני גילי או רובם צעירים? מה אתם אומרים על הערצה בגילי? תודה.

נצלש -אני מאוהבת בה ומרחמת עליה

http://www.keshet-tv.com/UvdaVideoPage.aspx?MediaID=18745 עכשיו זה נפל לי בבום,לאחרונה נשבתי בקסמייה אחרי הכתבה הזאת אני כבר לגמריי מהופנטת. לוקחת את כל הליכלוכים שלי עליה חזרה...

R h o n e

New member
היא לא טלית שכולה תכלת.

היא גם סתומה במקומות מסויימים ולא חייב לרחם עליה.

R h o n e

New member
לא לי

היא פשוט יצורה, היא כל היום מתבכיינת שמציקים לה שכותבים עליה בעיתון, שמרכלים עליה שבלה בלה והיא בעצם עושה את כל הדברים שגורמים לאנשים לעשות לה את כל זה. היא פשוט מטומטמת היא צעצוע, אין בה כלום. יש לה קול יפה, אבל כל מה שאומרים לה היא עושה והיא לא לוקחת בחשבון מה ההשלכות של זה ואחרי זה היא מתבכיינת

Hosh17

New member
אני קצת בשוק ממך...

היית במשך שנים בפורום שלה הרי. יש לך אומץ לומר את הדברים האלה בגלוי בפורום שלה? לא מאמינה עלייך רון.

R h o n e

New member
רשמתי כל מה שאני חושב עליה כבר בפורום

ונחשי מה? מחקו לי. הם כאלה צבועים, הם אפילו רשמו את מה שחשבתי בדיון לפני, ואז כשמישהו אחר בא ואומר אז הם מכחישים. טיפשים ולא ידעתי שאת חופית מהפורום שלה.

Hosh17

New member
כן היה צפוי שימחקו

אני שונאת את הפורום שלה ,כבר לא כותבת בו... המנהלים החדשים שם (טוב הם לא בדיוק חדשים, כבר יותר מחצי שנה) מטאטאים הכל מתחת לשטיח. וכן, אני חופית... אבל הישנה חחח

אלינה מ

New member
כל הזמן מקטרת בלי הפסקה!

כאילו יאללה מספיק הבנו אותך!/tapuzforum/images/emo46.gif

timmy2120

New member
אני לא מגיב בפורום הזה יותר בגלל

אנשים כמוך. מי אתה שתגיד שהיא מטומטמת ויצורה חתיכת מניאק קטן ומושתן? הייתי פעיל בפורום הזה בערך שנה והתגובות שלך תמיד היו ילדותיות, שטחיות, מעליבות וחסרות טעם. עצה לחיים: לכל דבר אפשר להגיב בצורה מקובלת. יצורה אני יכול לומר גם על אמא שלך, אבל אני לא מכיר אותה- נכון?

מסכימה קצת עם שניכם

זה באמת גורם לך לחשוב...וואי איזה מסכנה, היא באמת בנדם וכל זה, אבל זה גם נכון שהיא עושה את זה לעצמה. כאילו כמו שהמראיין אמר, שהיא יכולה לעבוד קשה הרבה שנים ולכתוב שירים משל עצמה ובאמת להיות מסופקת.זה לא שברגע שהיא נכנסה לזה, זהו היא תהייה כזאת לעד. יש לה כישרון, גם בכתיבה אבל היא כנראה התעצלה ורצתה להגיע מהר מדי...אף פעם לא באמת חשבתי "היא כזאת מפגרת, אין לה קול יפה, מה היא יוצאת עם יהודה לוי זה בטח רק בשביל המצלמות.." בקטע שהיא בנדם איפשהו בפנים, אני יכולה להגיד שהייתי פסדר אבל מפריע לי שהיא שרה שירים שלא שלה. כי כל בנדם מתישהו בחיים יכול לחבר איזה שיר או קטע והיא רוצה לרוץ ולהספיק ולהגיע גבוהה אז היא לוקחת כשרון של אנשים אחרים...זה מה שמעצבן אותי בה. אבל זה גם גורם לך לחשוב שנית על אביב..

Hosh17

New member
לא מסכימה איתך

יש הבדל אדיר בין הכוכב נולד הראשון לבין אלה שבאו אחר כך נינט לא ידעה בשיט למה היא נכנסת.... כמו שהיא אמרה - תחרות שירה. מי ידע שהיא תהפוך לדבר הזה הגדול שנקרא נינט טייב שכולם רודפים אותו כל הזמן? עוד לפני כוכב נולד נינט כתבה שירים. חוצמזה שלא תמיד אתה חייב לכתוב/להלחין... הסיפורים שמאחורי השירים היו הסיפורים שלה, וההגשה הטובה הייתה ההגשה שלה

זה מה שהיא אומרת אבל.

בנוגע למה שאמרת שהיא הייתה חייבת את זה בבום והתעצלה או לא יודעת מה... היא הרי אומרת את זה היא הייתה בחורה תמימה עם כישרון שירה פנומנלי ,עם כישרון במה עם פנים יפיפיות וגוף שהפך עם הזמן לפצצה ...המדינה אכלה אותה בתאווה והיא הייתה חייבת לספק את הסחורה באיזושהיא דרך וזה גרם לה לאבדן זהות מטורף וזאת הייתה התקופה שאני עצמי תיעבתי אותה כי לא הבנתי מה היא בעצם מה היא רוצה בכלל..."שרה יפה אבל בלי רגש " וכו'... כנראה שמתוך הכאוס אבדן הנהות והסיפוק המיידי שהיא הייתה חייבת לעצמה ולמדינה הפציע הרגש שכל כך היה חסר לי בשירים שאביב כתב לה בהתחלה. עכשיו כשאני שומעת ורואה אותה שרה את השירים האלה אני פאקינג מאמינה לה,משהו בה התחרפן בבחורה הזאת... זה אמנם עצוב שהיא מרגישה כמוש היא מרגישה אבל יש בזה לפחות משהו מנחם כי עכשיו סוף סוף היא אמיתית...כבר לא פייק פלסטיק טרי..

Hosh17

New member
מסכימה איתך

התחלתי לאהוב אותה עוד בכוכב נולד.. בחודשים האחרונים קצת ירד לי מממנה מהסיבה הזו שהקריירה שלה התלכלכה בעיני ומעוד כמה דברים אישיים.. כבר לא אהבתי מה שהיא ייצגה והתרחקתי. אבל אחרי הכתבה הזו בא לי להתחתן איתה חחח אני עדיין לא חושבת בכלל שהקריירה שלה נקייה ואיכותית אבל בלי ההפרעות שבדרך (תקשורת מטרידה ומנהלים כמו שלה) היא יכולה להגיע רחוק

למעלה