מעריצים בכל גיל...

hagzi

New member
../images/Emo45.gifמסכימה איתך../images/Emo29.gif

ראיתי את הכתבה, והתחלתי להבין שלמרות שהיא זמרת מאוד בינונית בעיני (עכשיו קצת פחות, אבל הצעקות שלה מזעזעות בעיני
) היא ילדה שנכנסה לזה בטעות... אני לא מתה על המוזיקה שלה, אני מאוד לא אוהבת את השירה שלה אבל אני אוהבת את העובדה שהיא בנאדם! כל מה שאמרתי עליה זה היו שטויות של חוסר הבנה...

לרחם במידה,אחרי הכל זה המחיר של ההצלחה...

מצד אחד כן אני קצת מרחם עליה שנכנסים לה לסדינים ולורידים. מצד שני קצת קשה לי לרחם על בן אדם כל כך יפה ומצליח ועשיר שיוצא עם אחד הדוגמנים\שחקנים החמים בארץ. לא צריך להסחף,יש מאות אלפי אנשים שזקוקים לרחמים ומילים חמות הרבה יותר מנינט. ולגבי נינט. ראיתי את הכתבה בעיקר כי אחותי הכריחה אותי(הייתי באמצע מסדר זיהוי החביב) האמת שהכתבה הזאת לא חידשה לי יותר מדי. הרי ככה זה עם רוב הנינטים. מבחוץ הם המאמי הלאומי המחייך והנחמד. ומבפנים רואים כמה קשה להם וכמה הם סובלים מרכילויות ומעומס הופעות וכו... נינט היא סרט פירות מבחינתי,אלה שאני לא אוהב את כל הפירות בסלט. מצד אחד אני מאוד מעריך את הישירות שלה,העומק,העובדה שהיא עשתה דיסק כמו שהיא רצתה בסיגנון שהיא רצתה גם אם הוא לא בדיוק רוני סופרסטאר שהולך יד ביד עם המיינסטרים והמכירות. דיסק עם הרבה עומק ועצבות ומלנכוליה. ואני אוהב את זה שהיא לא צבועה,היא הולכת עם הפשטות שלה עד הסוף,ממשיכה להיות הילדה הטובה מקרית גת שאח שלה הסוכן ואמא שלה היא היועצת מספר 1. מצד שני נינט כמו אביב גפן נכנעת לחמדנות,קשה לה לוותר על המעריצות הישנות של כוכב נולד,בהופעות היא עדיין מבצעת את כל אותם השירים הישנים שהביאו לה את המעריצות האלה,והאם ים של דמעות ועוד מעט הולכים יד ביד עם יחפה? כנראה שלא. אבל כנראה שרק יחפה מוכר פחות טוב מאשר כל הלהיטים ביחד. ובכל זאת כמה שנינט בוכה על עומס ועל עייפות היא בוחרת לעשות את כל הקמפיינים האלה,לפרסם דברים,להופיע בכל חור ובכל שעה גם אם זה בשביל לעשות 2 להיטים והבייתה. היא יכולה לחיות טוב מאוד מהופעות מלאות ומכירות הדיסקים. לא אוהב את הטלנובלות שהיא עושה. לא אוהב את המאמי נשמה והלהתקשר לאמא כל 10 דקות(בחיית את בת 24 לא הגזמנו?) ולא אוהב את הבכיינות הזאת,קשה? תתמודדי,רוב הנינטים מתמודדים יפה מאוד בלי לבכות כל הזמן,זאת המציאות בישראל 2007,הבכיינות לא תשנה כלום,אני רוצה לראות צלם של גיא פינס הולך כמה צעדים אחורה בגלל שנינט אומרת שזה לא נעים לה... בקיצור לגברת נינה יש הרבה פירות בסלט,חלקם טעימים,חלקם פחות...

140 שקל על מה ולמה?

נינט הופיעה לאחרונה בכמה הופעות למען מטרות צדקה וחסד וזה יפה מאוד מצידה,,,, אבל לוקחת להופעה 140 שקל לא פחות מעורר בי כעס על מה ולמה מה זה להקה מחו"ל? מכעיס אותי שזה בידיעה שהקהל הגדול שלה זה נוער וילדים שישגעו את ההורים שלהם בתמורה לכסף כרטיס , כדי לראות אותה וזה לא בסדר כי באמת קשה היום לכלכל את עצמם בצורה טובה ,,,,,זה פשוט ניראה לי ניצול ,,,,של הילדים האלו,,,יותר נכון את ההורים שלהם,,,,חבל,,,

Hosh17

New member
נכון

ונינט היתה נגד המחיר הזה אבל לא הצליחה לעשות הרבה ההופעות שלה בהפקה של "טדי הפקות".... כלומר נצלנים. בכל מקרה למעריצים שלה יש הנחות דרך האתר, אפשרי לרכוש כרטיסים ב90 שקל.

אלינה מ

New member
עכשיו שראיתי את הראיון בעובדה!

אני שונאת אותה יותר!!!!!/tapuzforum/images/emo46.gif

מה כבר יש לשנוא אותה?

היא אחת כזותי שקשה לשנוא אותה היא בסך הכל מסכנה שהיא לא מסוגלת להחליט בעצמה דברים והיא נגררת לכל הצעה, זה לא עילה לשנאה זה עילה לרחמים... אפשר רק לרחם עליה...

yellow cheese

New member
היא מדהימה, אני מאוהבת בה עוד מימיי כ"נ1../images/Emo13.gif

יחד עם זאת, אין יותר מדיי מה לעשות, זהו מחיר התהילה.

מעיין51

New member
באמת?

כי אני ממש לא פשוט לא האמנתי לה לאף מילה לא יודעת זה כאילו יש לי מחסום במוח.. "מחסום נינט טייב"... למרות שניסיתי לפתוח אותו עכשיו ולראות... אולי יש אופי מאוחרי האיפור... פשוט לא הצלחתי.. אני כ"כ מזוייפת בעיני.. יכול להיות מאוד שאני טועה.. ובגדול.. אבל אני עדיין חושבת ככה היא שקרנית, וזיוף אחד גדול

חמדונה

New member
גם אני לא מאמינה לה לאף מילה.

מה זה היא לא ידעה למה היא נכנסת?! מה זה תחרות שירה?! מההתחלה, המטרה הרשמית והמוצהרת של התכנית הייתה ליצור סלבריטי. כוכב נולד, לא זמר מוכשר ומרגש נולד. היא מתה על התהילה, זה מה שהיא רצתה מההתחלה וסוף סוף היא קיבלה את זה, רק מה- האמרגן אמר לה שעכשיו מה שאין זה להיות גותית דכאונית ואפלה, ואל תגידו שאתם לא רואים בסביבה שלכם שזה "מגניב" להיות עצוב, אז היא פתאום שינתה פוזה... אה, עכשיו היא מתחרטת... סליחה, אבל אישה שרוצה לצאת מאור הזרקורים לא מתראיינת לתכנית טלוויזיה שמשודרת בפריים טיים. נו באמת.

Hosh17

New member
חבל שאת מדברת שטויות סתם

אני לא אתיימר להיות מישהי מיוחסת אבל אני מכירה את העסק מקרוב קצת יותר ממך כוכב נולד היתה כביכול תכנית ההמשך של לא נפסיק לשיר... שמה זה היה בסך הכל? לזהות צלילים של שיר ולשיר את השיר. לא היה לפני זה את כל תרבות הSMS, לא רוני סופרסטאר ולא את כל המוזיקה הממוסחרת והמגעילה... לפחות לא בארץ. נינט היתה סך הכל בת 19 כשהיא נכנסה לתכנית. באמת שאף אחד לא ידע שזה מה שייצא, ואנשים נבהלו בעצמם ממה שזה יצר. לגבי האמרגנים את טועה טעות מרה... אני יכולה להסכים לגבי הכל ורק לא לגבי זה. המנהלים שלה הם המנהלים בעצם של כוכב נולד, השיר שלנו, הרבה הפקות כגון פסטיגל ושיר נולד, נולד לרקוד ועוד פרוייקטים נוראים שבאים לסחוט כסף מהצופה. מאז כוכב נולד קהל היעד של נינט היה פחות או יותר ילדות בגילאי החטיבה, כאלה שבכי בשירים וכאסח בהופעות לא יקנה אותם, אלא מאמי בהופעות בנשיקות בטלנובלות... המנהלים שלה ממש ניסו לשמר אותה בתוך איזה קופסא ורודה רק כדי למכור עוד ועוד, כי אנשים (במיוחד ילדים קטנים) מתים על המוצר הזה שמחייך גם כשרע לו, וחותם ומרביץ תמונות. מה שיצר פה פיצוץ זה הסבל של נינט (כמו של כל בנאדם לגיטימי, אין אנשים מאושרים) שהתנגש עם התדמית שדאגו לייצר לה שם למעלה אנשים שחזקים בתחום הזה של הבידור והטלוויזיה. היו לה הרבה הצעות לעבודה על האלבום, כל מיני מפיקים שעושים הרבה מיינסטרים , אבל נינט בחרה ללכת דווקא לאביב גפן, בידיעה שהרבה מהמעריצים שלה שהם ילדים קטנים לא יאהבו את התוצאה... כי אביב גפן הוא כביכול "מפחיד/הומו/מכוער/צורח/בן שמתאפר"... היא לקחה סיכונים ושרה שירים שהיא מתחברת לתוכן שלהם. באמת שאני לא חסידה של נינט ושל הקריירה שלה ואני מעדיפה כרגע אמנים אחרים אבל ברצינות שיש דברים שאת לא מבינה בהם וזה סתם מעצבן להגיד אותם. גם אביב מת על התהילה, גם נינט, גם כל אמן אחר. אבל במידה, ונינט מבקשת את זה במידה. נינט עשתה את הכתבה הזו אחרי כמה חודשים טובים של שקט מוחלט מצידה. זכותה.

R h o n e

New member
"כאלה שבכי בשירים וכאסח בהופעות לא יקנה אותם"

?!?!?!!??????!?!?!?!!?!?!?!?! תעשי לי טובה

Hosh17

New member
אני לא אעשה לך טובה

לא ברור לי למה לזה בחרת להתייחס כי זה אמור להיות ברור ... לנינט יש מעריצים שלא בנויים לעצב הזה... הם סך הכל ילדים כשיצא הקליפ של "היא יודעת" שהוא יעני גוטי כזה עם כמו דם, אנשים הגיבו לא טוב לדוגמא ולא רק זה... הם יעדיפו את היחס הטוב והופעה חיצונית יפה ושירים שמחים על נינט כואבת עצובה שאין לה ראש וזין לחתום להם... מה נשמע לך פה תמוה שאתה שם את הסימני שאלה האלה...

למעלה