מערך הגשרים בכבישים 1 וְ 9

בועז ל

New member
מערך הגשרים בכבישים 1 וְ 9

כמה תמונות מפרויקט הגשרים הגדול בכניסה לירושלים. התמונות צולמו בשעת ערב ,דבר המסביר את איכותן הבינונית . נתחיל בשלט הפרויקט המציין את שמות העושים במלאכה .

בועז ל

New member
תמונה אחרונה .

הדבר הענק הזה :פורטל , מנוף או כל שם אחר הוא זה המבצע את מלאכת הקמת הגשרים .בתמונה עבודה על הגשר השלישי שבפרויקט. חברת מוריה התחייבה למסור את הכביש עד ליום ירושלים הקרוב . עפ"י המצב בשטח אני בספק.

mucool2

New member
תודה על העדכון והתמונות

להערכתי, הגשר השני (העולה לירושלים) ייפתח ממש בימים הקרובים.

mucool2

New member
לא חסר שום גשר.

הירידה מהנתיב הדרומי לכביש החדש תהיה בכביש רגיל על צלע ההר.

בועז ל

New member
שמתי לב לכביש הזה , אך אם תשים לב

הרי שהגשר שנבנה כעת מתחבר לצמד הנתיבים הדרומיים שבכביש 9. זאת ועוד : בידי מצויות תכניות מקוריות של הכביש - שאיני בטוח אגב שלא נעשה בהן שינוי - עפ"י תכניות אלה אמור להיבנות גשר נוסף מצלע הר המנוחות ומתחת לקומפלקס הגשרים הקיים כיום.

mucool2

New member
מלמעלה קצת קשה לראות

לאן הגשר מתחבר, אבל במה שאמרת אין שום הגיון תחבורתי!! הרי הגשר שנבנה עכשיו ישמש את הנוסעים בכיוון תל אביב, כלומר מהמסלול הצפוני של הכביש החדש (מש"ל.
). לעומת זאת, אני לא ממש מבין מה הצורך בגשר נוסף לבאים מתל אביב לכביש 9. אין שם כל חצייה של נתיבי נסיעה אחרים. גשר כזה יהיה סתם בזבוז כסף וזמן.

gerson1

New member
מתוך תכנית הגשרים:

ירידה מ9 ל1 לכיוון תל אביב עליה מ1 ל9 מתל אביב לצומת הגבעה הצרפתית עליה מ9 ל1 למרכז ירושלים עליה מ1 ממרכז העיר -יציאה מהעיר לצומת הגבעה הצרפתית מבלי להיכנס למערת האוימה ולתכנון: יש גשר מעל מוצא תחתית יש כביש 16

בועז ל

New member
בדיוק היום שבי, פניתי לחב' מוריה

בבקשה לקבל את תכניות הכביש ומערך הגשרים עבור המקומון . מהנדס החברה הבטיח לשלוח לי את התכניות ולהעלות בנוסף , הדמיה של הפרויקט באתר האינטרנט של החברה. כדאי לעקוב. לשאלתך ,כשאקבל את התכניות , אדע גם אם אכן אין צורך בגשר נוסף . אז גם אדע לענות לשאלתך.

בועז ל

New member
חו"ח.עדיין לא מסתדרת לי הירידה

מכביש 1 לכיוון כביש 9 כשכיוון הנסיעה מזרחה.

Der spiegel

New member
הפתיחה מיועדת ליום ירושלים

פתיחת כביש 9 מיועדת ליום ירושלים השנה (זה במאי אם אני לא טועה)

למעלה