מערכת אטומה שעוצמת עיניים

מערכת אטומה שעוצמת עיניים

למה לכל הרוחות אי אפשר לגבות ממנו את המזונות ולהעביר אותם אליי? מה הבעייה של הביטוח הלאומי המעצבנים האלו .. יופי כבר ארבע שנים לא משלם מזונות והכי מעצבן שזה כ"כ קל לו להמשיך לא לשלם שזה מוציא אותי מדעתי
{חמש קילו על הראש }

הא שכחתי להוסיף

שהוא עובד ויש לו תלוש משכורת ... ועוד משהו אני בביבי לא בוחרת !!! הכל בגללך !!!

האמת גם מההוצל"פ התייאשתי

כל דבר לכתוב מכתב לראש ההוצל"פ בכתב כזה קטן שאני אפילו לא מבינה את עצמי . להפגש איתו אי אפשר , הם רוצים כתובת ממרשם אוכלוסין , מה שהם לא מבינים או שלא רוצים להבין שבמשרד הפנים כתובה כתובת לא רלוונטית מן הסתם { הוא עובר דירות כל שני וחמישי } איך מעקלים משכורת דרך ההוצל"פ ? פשוט מבקשים ?

למה אין לך עו"ד מטעם הסיוע המשפטי???

הוא היה מגיש בקשה לעיקול משכורת,זה טופס שממלאים,, לא הגיוני שלא ניתן לעקל משכורת וגם עיקולי בנקים שיהיו לו,למה לא??? ואי תשלום מזונות זה גם כלא מן הסתם,,פקודת מעצר,אני מבינה שהוא עובר דירות אבל תנסי לעקל לו משכורת/בנקים שיהיה שם עיקול,למה לא??? אילנה

סיוולה

New member
לא צריך לכתוב מכתב לראש הוצל"פ, צריך לפתוח

תיק, ולהתנהל למול טפסים שאת ממלאת עם בקשות לביצוע פעולה זו או אחרת. יש לך טפסים לעניין פקודת מעצר. יש לך טפסים לעניין עיקול משכורת. אבל את צריכה לדעת איפה הוא עובד. יש לך טפסים לעניין עיקול מכונית. אם כמובן יש לו מכונית ו"הכשרון" לא רשם על שם הסבתא, החתול או הכלב. יש לך טפסים לעניין עיקול חשבונות בנק. זה כבר פחות קשה, כי את מגישה את הת"ז והפרטים האישיים, ולשכת ההוצאה לפועל מגישה את הטפסים שלך לכל הבנקים שאת חושבת שהוא יכול להיות לקוח שם. אבל, את צריכה ולעשות מעשה. אני מוכנה לעזור לך. אני במקצועי הראשי מזכירה משפטית, משופשפת עד קצה הצפורניים שלי, מוכנה לעזור לך בהכל, אפילו בלהגיש בקשות לבית המשפט. אם את רוצה עזרה, אני מוכנה לעזור. תשלחי לי מסר אם את רוצה למסור יותר פרטים, ואני אנסח לך אפילו בקשות, ואפילו אם תרצי, תעבירי את המייל ואני אעביר אליך נוסח הודעה ל"לשכת הוצאה לפועל". לא להתייאש. ביטוח לאומי, מזמן מזמן הפסיק לגבות כספים ולגבות אחרי חייבים, לא משתלם להם. כלכלית. גם האבסורד, שמערכות המשפט של ישראל די מאפשרות לחייבים,ולא משנה אם זה של מזונות, שוכרי דירות וכו', חייבים לבנקים, למוסדות שונים וכו' להתחמק מתשלום חובותיהם. זה עצוב. זו המציאות. חייבים להפיץ עצומה - שביבי לא יעלה לשלטון. שנית. אנחנו עוד מתאוששים מההרס שעשה אז. לעשות הכל שביבי לא יחזור לשלטון. הכללללללללללללללללל. בהצלחה, מחכה לתגובתך ורד

סיוולה נפתח תיק בהוצל"פ

כבר לפני שלוש שנים ! החוב שם עומד על יותר מ 70,000 ש"ח . פקודות מעצר אי אפשר לשלוח לו כי הוא לא מקבל את האזהרות . אין לי מושג איפה הוא עובד כי גם בזה הוא אלוף לא מחזיק מעמד בעבודה יותר משלושה חודשים . ואני בטוחה שאין לו חשבון בנק והכל נכנס לחשבון של אמא שלו כי אני לא היחידה שרודפת אחריו . אבל אני בהחלט אנסה לגשת שוב להוצל"פ ולראות לאן אפשר להתקדם ואני כמובן לא בוחרת שוב למחדל הזה ביבי

קטן 70000 לי חייב כבר

מעל 200000 ש"ח , לצערנו כיוון שהנתבע לא משלם לביטוח לאומי הם נותנים את המינמום, לכן הם יעצו לי ללכת להוצל"פ, שזהו תהליך לא פשוט בכול אופן קיבלתי עו"ד ממשלתי ואני מקווה שזה ילך יותר מהר ויותר מקצועי, תנסי בהצלחה

עליזה 63

New member
חלבית היום לפי החוק

את יכולה לעקל את החשבון של אימו ולשלוח לשם הוצל"פ,ואז תראי איך הוא ישלם כמו טטאלה.בהצלחה.

עליזו'ש בשביל זה צריך לדעת

את מספר החשבון של אמא שלו לא ? ובכלל איך אני יכולה לדעת מה מספר החשבון שלו ? זה לא שהוא מגלה לי מרצונו יש איזה גוף שאפשר לפנות אליו בצו בית משפט או משהו כזה ?

עליזה 63

New member
כן להגיש

תביעה גילוי מסמכים שאמא מקבלת הכל זה פרצודורה אבל בסוף תקבלי את כל הכסף אחותי.

AVI3773

New member
את מטעה אי אפשר לעקל חשבון הבנק

ולא גם את המטלטלין של אימו הם יוציאו פסק דין הצהרתיי תופס לגבי כולם.

סיוולה

New member
מהנסיון שלי לגבי חשבון בנק, אני הגשתי בקשה

לעיקול חשבונות בנקים - בכל הבנקים (כי לא ידעתי איפה יש לו חשבון), נתתי את השם שלו, ות"ז והם עשו את העבודה. היום, החוק שאומר שגם "ההורים של האבא" צריכים להשתתף במזונות, לא בדיוק עובר חלק, אני יודעת שצריך להגיש בקשה, ובודקים את המצב של ההורה (אמא של האבא), ואם המצב הכלכלי לא משהו, בכלל לא נוקטים בהליכים. אבל אם המצב הכלכלי הוא די סביר, שוב, את יכולה להגיש בקשה לעיקול חשבונות בנק, שם האמא והת"ז (אם את יודעת). אני מה זה מבינה אותך חלב לובית, אני הייתי תקופה ארוכה מתנהלת למול מישהו רמאי, שקרן, נוכל (עד היום....), אבל פשוט מה שהתחלתי לעשות זה "לעקוב" אחריו, פשוט הייתי מזהה את הרכב שלו ונוסעת אחריו. ככה הגעתי לכתובת שלו. ככה הגעתי למקומות עבודה שהוא עבד (הוא עצמאי בשטח)...... אני מה זה מאוכזבת מהמדינה הזו, מהיחס שהם נוקטים סביב החד הוריות, האפשרות הקלה של לתת לגבר להשתמט מחובותיו, אז זה לא פלא שאחוז הלא משלמים הולך וגדל, ואחוז האפשרויות שלנו כאמהות לגבות את הכספים גם הולך ומצטמצם. בוקר טוב ויום טוב, ורד

סיוולה

New member
קלעת בול (ושכחתי את האמא) שזה בעצם 4

חתולים מדהימים מצחיקים ומעצבנים..... למה? יש להם נטיות להשתלט על המשחקים של הקטנה, הם חושבים שזה בשבילם. קניתי לקטנה עגלה, ומאותו יום הם "ניכסו" אותה בשבילם. אחד יושב למעלה, השני יושב בסלסלה למטה והשלישי מסיע. אני מסתכלת על זה ופשוט מתגלגלת מצחוק. כל משחק של הילדה, הופך במיידית להיות המשחק השלהם. ולראות את הקטנה בוכה לי "הם לקחו לי" גורם לי עוד יותר לצחוק, כי אני מסבירה לה שזה שלי, והם לא לוקחים לה. אז היא מראה לי שכן. וזה אכן כך. זה הגיע למצב שהם אפילו "ניכסו" את המיטה. המינוס, שהם משתדלים לישון במשך היום (ממש כמו תינוק) ובלילה - ערים כמו פנתרים קטנים. ובכלל לראות אותם מקפצים עליזים ושמחים, עושה טוב בלב. מאוד מומלץ. יום טוב בשורות טובות ושמחה בלב ורד

AVI3773

New member
חתול בעלי טירטוריה וזה כולל המשחקים של

הקטנה. כמו החתולים בטבע,נמרים, אריות,טיגריס ועוד הם ישנים ביום וצדים בלילה.חתולים מבויתים עדינים יותר אבל צדים בקטן כמו עכברים,יונות ועוד אני מקווה שחיסנת את החתולים שלך.הם חמודים מצחיקים וגם מעצבנים.

שלום לך,,למה את לא כותבת למנכ"ל ביטוח לאומי

תשלחי אימיילים לאנשים הנכונים,,תלחצי במקומות רגישים,,,טיפ קטן ממני,, אילנה

m i c h a l i

New member
למה? ככה ../images/Emo88.gif

אני נמצאת במצב דומה. הוא לא משלם. המדינה לא עוזרת. הוצאה לפועל דורשים כתובות שאין לי. את יכולה רק להמשיך ולנסות דרך ההוצל"פ... אולי יתמזל מזלך.

למעלה