מערכת אטומה שעוצמת עיניים

חזרה התשובה מהביטוח הלאומי

שלחתי להם מייל ושאלתי שאלה : למה אי אפשר להעביר את חוב המזונות החודשי מהמשכורת שלו לחשבון שלי התשובה הייתה " שאם יש חוב אז העיקול של החשבון יעשה לטובת הביטוח הלאומי ... " הבנתן ? ... ככה זה

m i c h a l i

New member
אני הבנתי מזמן ../images/Emo67.gif

אבל עוד לא התייאשתי... ברגע שאמצא את הדרך אשתף אתכם ואתכן

בנות שלי

שבוע הבא אני לוקחת יום חופש מהעבודה והולכת להוצל"פ להגיש את כל הבקשות שיעצתן לי כאן לעשות . על הדרך אני גם אכנס לבנק לבקש הלוואה שתכסה לי את המינוס בסך 12,000 ש"ח על כל ההוצאות של השנה הזו בלבד . כלומר אם הגרוש היה משלם כל חודש את הסכום שהוא בעצמו החליט עליו 1,500 ש"ח לא הייתי היום במינוס הזה ועוד הייתה אפשרות לחסוך קצת . עכשיו אחרי שהאריכו לי את החוזה בעבודה לעוד חמש שנים הראש יותר פנוי להכנס בראבראבו של הגרוש הכי מושחת במדינה
זהו אני כבר על עיצבונים עכשיו , אבל תכף יעבור לי אני חוזרת לפרות שלי

סיוולה

New member
חלב לובית, שיהיה בהצלחה, אם את צריכה

עזרה בניסוח כל עזרה שהיא בנושאי הוצל"פ, כל מה שאת צריכה, אני פה. הפעם לשם שינוי - 24 שעות ביממה. זהו הצליחו להפחיד אותי ולהשבית אותי בבית, לא ללכת לעבודה. בשום פנים. אז לא עובדת. הוראה מבית חולים - חייבת להיות במנוחה מוחלטת במיטה ולא לזוז.....מחשש לשיתוק פלג גוף ימני (יותר משכבר הגעתי.... לחוסר תחושה כרגע.....) אז לא זזה. אם את צריכה אותי אני כאן, ואת גם יכולה לשלוח מסר אם את רוצה. בהצלחה ובשורות טובות ורד

daniela1975

New member
חלבלובה יקרה שלי....

לא יכולה לייעץ אפילו....המדינה הזו כל כך אטומה שזה לא ייאמן
הנוכלים מקבלים לגיטימציה מן המדינה וחוקיה להמשיך ב"עבודתם" נאמנה... מקווה שבבוא היום הוא ושכמותו ישלמו שבעתיים
אוהבתותך

למעלה