מערכת המשפט בישראל

אחי, אתה גדול

אני יושב, קורא את הודעותיך ומתפוצץ מצחוק. כתבת שדיברת באופן "כללי" ואני "קפצתי". זה לא כ"כ מדויק, כי בהודעה שהגבת אליה ה"שמאלני" ציין שגם מנהל הפורום בעד השכלה פורמאלית, ולכן טבעי היה שאחשוב שבדברך על אליטה ימנית אתה מתכוון לאותו אדם שהוא דיבר אליו. אבל האמת היא שאני סולח לך על הכל, כי זה פשוט מצחיק אותי. אני- "אצלי הכל ורוד ויפה"... אני- "יכול לקנות שלטון בשל כספי ומעמדי"... אני- "אגו"? "לא מסתכל לאנשים בגובה העיניים"? נו טוב, אם אתה אומר. סחטיין על הניתוח. מכיוון שהנחתום אינו מעיד על עיסתו, איני יכול להכחיש, אלא רק להתפוצץ מצחוק. את זה עדיין מותר לי לעשות.

chisi

New member
אין לי ראש לקשה-הבנה שכמוך...

...שקורא רק את השורות ולא בינהם... תתפוצץ מצחוק ותעשה טובה...לך תתפוצץ ברמאללה, שמה יעריכו אותך מאוד... אליטה.....ברררררר איכס...יאק! אליטמבליסט!!!

שמאלני

New member
chisi...

אתה מדבר כמו הומו מצוי,לך לחפש את החברים שלך וסתום את הפה.

chisi

New member
שמאלני

כאיש שמאל איך אתה מעז לדבר על הומואים בליגלוג הרי רובכם מוצצים 24/7 אז למה אתה משחק את הסטרייט, אה?! אני אסתום את פי כשאבין שטעיתי ולא כשטיפש שכמותך יאמר לי, אפס!!!

שמאלני

New member
chisi....

כאיש ימני מפגר איך אתה מעז לדבר על הומואים? הרי אתה הומו מצוי. אתה יודע מה אומרים,אם מישהו אומר משהו והשני מתעצבן זה בטוח נכון,אז הנה גילנו שאתה הומו. בטח אתה עושה את זה עם החבר הכי טוב שלך,אביך
.

למעלה