מערצי פינק פלויד-סנובים. האמנם?

PussyHell

New member
מערצי פינק פלויד-סנובים. האמנם?../images/Emo35.gif

בכל מוזיקה יש פוזה. כמה שננסה לטעון שלא,ומה שלא נגיד- כשאתה אומר למישהו "אני שומע----(השלם את החסר)" אתה מספר על עצמך, איזה מין בנאדם אתה. מיהם מעריצי פינק פלויד? האם אנחנו סנובים, שחושבים שזה שאנחנו שומעים פינק פלויד הופך אותנו לאנשי-על? האם אנחנו פלצנים שמתנחים כל רעידת מיתר של דויד גילמור וכל FUCK של ווטרס? או שאולי אנחנו בני אדם חביבים? וכשאתה אומר שאתה שומע פינק פלויד-מה זה אומר עליך?

Nir of GondoliN

New member
לדעתי

פינק פלויד היא הרבה יותר מדי מיינסטרימית כדי שאפשר יהיה להגיד על האנשים ששומעים אותה משהו.

PINK FLOYD FAN

New member
תשמעו יש פה קבוצה קטנה של אנשים

שלא יודעים לתת מחמאות לאנשים שמשקיעים וכל הזמן עם האף למעלה טוב מאוד שהיא פתחהה את הנושא ישר כוח

Jam Head

New member
ישר כוח למה ?

שהוא בא ונתן ביקורת כלפיי אנשים שהוא לא מכיר בכלל ?

N a V e

New member
כשאת אומרת סנובים,למה את מתכוונת../images/Emo13.gif

תתני דוגמאות ... סיטואציות כלליות בחיים?או רק לגבי טעם מוזיקלי?

adiville

New member
בואו אני אספר לכם משהו.....

איך אני ראיתי את פינק פלויד לפני ששמעתי אותם ואחרי. קודם כל, היתה לי סלידה מהם הרבה שנים כי בגיל 13 בערך ראיתי את הסרט במסגרת שיעור מוסיקה בבית ספר ולא עיכלתי אותו כל כך טוב..... הוא היה לי קשה מידי. ואז הגעתי לתיכון, בגיל 17 בערך הסתובבתי עם חבר'ה שמאוד אהבו אותם. מאוד הערכתי אותם כי הם ממש סגדו לפינק פלויד. רציתי להבין מה כולם רואים בלהקה הזאת ואני לא..... כל הזמן שמעתי אותם מדברים על המקצועיות בנגינה וכמובן שהם היו כותבים את הטקסטים שלהם על השולחנות בכיתה ואלה דווקא מאוד מצאו חן בעיניי. בגיל 18, אחרי הלימודים וקצת לפני הצבא התחלנו לצאת הרבה ולחברה שלי היתה קלטת עם כל מיני שירים שלהם במכונית. אז ככה שמעתי את הקלטת הזאת די הרבה ופתאום הבנתי שאני ממש אוהבת אותם !!! רצתי לקנות את החומה ואז את האוסף "אקוס", אחרי זה את "פולס", מחברה של אבא שלי לקחתי את "אנימלס" ו"וויש יו וור היר"...... היום פינק פלויד היא אחת הלהקות היותר אהובות עליי
אז מה אני אומרת ? שגם מי שלא שומע פינק פלויד צריך להכיר בעובדה שהם גדולים ויש בהם משהו......העובדות של מכירת אלבומים והערצה כלל עולמית שנמשכת כבר עשרות שנים מדברות בעד עצמן !

PINK FLOYD FAN

New member
כי סוסוף היא מתייחסת לנושא שלי

אישית מאוד מציק פה שיש כמה אנשים שחושבים שהם כאלה מתורבתים ומרימים טיפה יותר מכולם את האף

rainbow demon

New member
אין לאף אחד זכות להרים את האף

כי כל בני האדם נולדו שווים ומתים שווים ובכל זאת אהבתינו לפינק פלויד עושה אותנו ליותר טובים , לפי דעתי, מאנשים ששומעים טראנסים ומזרחית (ועם השומעים - סליחה!), לפחות בפן המוזיקלי של החיים.

meandmeandme

New member
למרות שזה נושא מעניין

ואם היה לו בסיס זה היה יכול להיות דיון מעניין. אבל הכללות זה משהו שאני לא נוהג לעשות במוסיקה, ובכלל בפורומים זה בדרך כלל מקבל תגובה רעה.

נימרודל

New member
הממפ...

סנובים? תראי אני יכולה להגיד לך ועכשיו אני רצינית לחלוטין שהיו פעמים שהרגשתי הרבה יותר טובה ונעלה מהכלל, לא רק בגלל פינק פלויד אלה בגלל כל המוסיקה שאני שומעת, ואפילו לא רק בגלל מוסיקה. אבל אני יודעת שזאת דיי טעות. כן אנחנו באמת מיוחדים יותר ובואו נודה בזה יש לנו חוכמה שלהם אין. כן לפעמים אני סנובית. אם אני לא מתנהגת ככה שזה קורה לעיתים נדירות אני לפחות מרגישה ככה. ושוב אני מדגישה רק לפעמים! אבל להגיד שאנחנו סנובים בגלל מה שאנחנו שומעים? לא אני מש לא חושבת ככה. זה כמו להגיד שבגלל שיש לי שער חום אז אני מפונקת. סתם. בגלל ילדות מהכיתה שלי רואות המורדים אז הן מטומטמות? לא אני חושבת אבל שזה מעשה מטומטם. ויכול להיות שזה הופך אותי לקצת פחות מטומטמת. לא משנה שבזה שהסדרה מטומטמת בעליל אין ויכוח, לפחות לא בפורום הזה. אז אפשר לדבר על זה עוד שעות אבל צריך מאד להיזהר מהכללות כי תמיד יש יוצאים מן הכלל ובדרגות שונות. אז... זהו.

XCLASS

New member
זה לא ממש קשור לסנובים אלא...

שיש משהו בזה שאנשים ששומעים פינק פלויד נגיד הם אנשים יותר איכותיים למרות שזה הכללה גדולה אבל יש בזה צדק זה כמו שרוב האנשים שישמעו קובי פרץ הם אנשים..ערסים..

אולי יש בזה משהו

אבל דעתי היא שכל אחד יאהב איזו מוסיקה שבא לו ואם לדוגמא, אני פוגשת אחלה בנאדם והוא שומע מוסיקה שאני ממש לא אוהבת, כמו מזרחי וכאלה אז לרגע זה יגרום להתנגשות כי זה לא מה שאני אוהבת, אבל לאחר שנייה זה יחלוף כי הוא בכל זאת אחלה בעיני. אפשר להגיד ככה, שאנשים ששומעים שרית חדד ("יאללה לך הביתה מוטי") לא מוצאים במוזיקה את החלקים העמוקים בחיים אלא יותר בידור או...לא יודעת כי אני מעולם לא אהבתי לשמוע להנאתי מזרחי ופופ וטראנס...רק אולי פעם בשנה אם בא קצת לרקוד עד כלות... אולי מי ששומע פינק פלויד הוא קצת יותר רגיש? אני לא יודעת...הייתי בירושלים בפסטיבל עם עוד כמה תזמורות נוער ולקחו אותנו לאומן 17 לרקוד. היו שם המון אנשים שאני חושבת שהם לא שומעים דווקא פינק פלויד בזמנם הפנוי אבל הם מתחברים למוזיקה, בתור נגנים. ואני חושבת שבטבעיות, אנשים ששומעים רוק ומטאל ומוזיקה "איכותית" לדעת כל חברי הפורום כאן (לווא דווקא מטאל, רק דוגמא) מתחברים לאנשים שגם אוהבים אותה מוזיקה, גם כי אצל אנשים כאלה המוזיקה מהווה חלק מאוד גדול ועיקרי בחייהם. לי אישית יש הרבה חברות שלא שומעות אותה מוזיקה שאני שומעת וכל כך אוהבת, והן אחלה. הן כמובן שונות ממני, כמו שכל בנאדם אחר ממני שונה ממני, והן אופנתיות ומעודכנות חברתית וכל השטויות שאותי לא מעניינות, אבל הן אחלה ואני יכולה למצוא איתן חיבורים אחרים!!

PussyHell

New member
בדיוק על זה אני מדברת!

יש משהו באנשים שאוהבים את פינק פלויד, שצריך להיות קצת שונה כדיי שתוכל להבין ולהעריך אותם מאוד, ולא לכל אחד אין את זה.

edlessme

New member
על מה א-ת מדברת?

באמת לא הבנתי.. כאילו.. על איזו הודעה הגבת?.. לא משנה... עוד יקח זמן עד שאני אבין איך הדבר הזה עובד.. אבל מאחר ואני חושב שאת מדברת על מוזיקה מזרחית ופופ... אז... בואי אני אגיד לך ככה... ואני אחסוך ממך את הבולשיט סטייל המהפכה הצרפתית (כולנו שונים כולנו שווים...). אני... דרך מחקר אינטנסיבי ומעמיק על של חמש דקות של מחשבה על העיניין הגעתי למסקנה (שעובדת לפחות לגבי..) שיש זמן לכל מוזיקה... אם היא מזרחית או פופ.. או טראנס או אפילו קאנטרי אמריקאי (חוץ מחווה אלברשטיין... זה בהחלט הגבול!).. את מוכרחה להודות שלרקוד לצלילי טראנס נישמע הרבה יותר הגיוני מאשר לצלילי פינק פלויד... או לדוגמא אחרת...למנגל נישמע הרבה יותר טוב עם מוזיקה מזרחית עדינה מאשר עם האלבום האחרון של מטאליקה (שמתי לב שדווקא אם תהפכי את הדוגמאות שלי אז זה יוצא קצת יותר הגיוני... אבל עדיין...הדוגמאות טופסות..לגביי לפחות...) אז למה לא להאזין לכל סיגנונות המוזיקה? מיכיוון שישנם מצבים שבהם הבנאדם\בתאדם נמצא\ת יותר... ולכן אני אוהב את פינק פלויד... הם משלבים המון אלמנטים בסיגנונות מוזיקה שלהם...(שימי לב.. למשל לגבי הדוגמאות ההן.. למנגל=סט ת'א קונטרולס פור ת'א הרט אוף ת'א סאן... לרקוד=אמממ...אין ממש... אבל יש פה ושם כמה דברים... חלקי שירים שמתאימים...)

CaerBannog

New member
אני מדבר, לא מדברת.

בסדר, אבל הם עדיין אחת הלהקות הכי מוכרות בארץ, אני לא יודע איך אפשר להגיד על להקה שאלבום שלה הוא האלבום רוק הנמכר ביותר בארץ אי פעם (החומה) שצריך להיות בנאדם מיוחד כדי להקשיב לה, זה פשוט זיון מוח אחד גדול, אני מכיר המון אנשים שמקשיבים לפינק פלויד, כי הם אוהבים את זה, לא כי הם זורחים בלילה או משו כזה. פינק פלויד, במיוחד בארצנו, זה מיינסטרים עד מוות, אין כמעט בנאדם מעל גיל 16 שלא יגבסיר את הרדיו מתי שואמרים ששמים שיהיה שיר שלהם (ואח"כ יסתכל אל שאר הנוסעים באוטו כדי להראות להם כמה הוא מגניב וכמה יש לו טעם איכותי במוזיקה). ואני ראיתי את זה קורה, עם אנשים שבהחלט לא היית מצפה את זה מהם. פינק פלויד זה מיינסטרים, ומיינסטרים זה לא בהחרכ מילה גסה.

למעלה