על מה כל המהומה?
האם ניתן להכליל ציבור שלם בשל מה שהוא שומע? לדעתי הרי שההודעה הראשונה היא מכלילה ולכן המחבר שלה טועה מלכתחילה ישנם רבים ששומעים את שירי הלהקה, אכן ניתן להגיד שהיא mainstream אך רק בקטגורית רוק וגם אז הרי שרבים אינם שומעים את כל שירי הלהקה אלה שירים ספורים כדוגמת אלו שהוזכרו בהודעות אחרות. רבים מקשיבים למוזיקת פופ וגם מזרחית, מה לעשות עולמנו לא מושלם, אין זה אומר שהם נחותים מאילו ששומעים רוק ואת הלהקה... עכשיו מעבר לליברליות המתרפסת והשוויון שהמצאנו (כן כולנו שווים ותראו איך העולם נראה...) והלאה הרי שהנחתו של כותב ההודעה הראשונה אכן הגיע מאיפה שהוא, כלומר שיש בסיס לדבריה, ואני חושב שהוא צודק, תמיד רוקיסטים מתנהגים כטובים יותר מפופיסטים וחבריהם. גם אני, או או כמה שכן... למה? אולי בגלל ששירי הרוק ואני לא מדבר על הכללה אלה על שירי הלהקות המפורסמות וכן הזמרים הם שירים באמת טובים שעבדו עליהם קשה או שהבן אדם שכתב אותם וביצע מוכשר או שילוב כלשהוא- ראו דוגמא בdavid bowie, queen וled zeppelin וכן כמובן בלהקה המדוברת. ומה יש לנו מעבר? שירי פופ אשר יוצאים בקצב ההתרבות של שפנים ומקקים רק בשביל כסף, שמי ששומע אותם לרב הינו ילד מתבגר המושפע מהחברה הסובבת אותו ולאו דווקא בשל איכות השיר, אז למה אני צריך להקשיב למוזיקה שלו, הרי המוזיקה שלו אינה מוזיקה אלה עוד קו יצור. ולכן אקניט אותו במרץ מהול בשמחה! ואם זה הופך אותי לסנוב, אז מה? כך שבעצם הכלל והדעה על רוק ופופ נוצרו במשך הזמן כסטיגמות שאינן נכונות תמיד אך לרב הינן נכונות. לבסוף אני חושב שהמילה סנוב אינה המילה המתאימה למצב אך אין לי מילה מדוייקת יותר...