מעשה בחתול

אז אני כמובן לא מתכוון

לבעיטה "עם רגש". פעם פעמים לסמן עוף מפה, וקישטה זו דוגמא, לא התכוונתי להגיד "קישטא" לסמן בשפתו לך מכאן. ואם זה לא עובד, אז נפנוף עם הידיים ודפיקה על חפץ מרעיש (סטייל הפחית והמטבעות) ואם זה לא עובד, אז מכה, קלה, זה מספיק, אני יודע. אבל בסוף, אני ממש מצטער, אני לא סובל חתולים. חושב שהם חיה נצלנית, מקבצת נדבות, ומלוכלכת (כן, כן, הם מאוד נקיים, אני יודע. אחרי שהם מלקקים עם הלשון שלהם את הגוף שהיה בתוך פח הזבל ובביוב) חולה על בעלי חיים אריאל של הסוסים

אתה לא חייב לאהוב אותם

לגיטימי. לי יש חתולה, אני בנאדם של כלבים. היא באה והולכת כרצונה, נכנסת הביתה רק כדי לאכול. אתה קורא לזה נצלן, אני קוראת לזה שורד. הנצלנות הזו וקיבוץ הנדבות שאתה מדבר עליהם, זה יצר השרדות. ככה הם חיים- אין להם ברירה אחרת. מה זה חיה מלוכלכת? עם לשון אחת אתה לא יכול לנקות לכלוך של שמן, כבישים וטפילים. אין מה לעשות, זה רחוב. גם הומלסים בדרך כלל לא שיא הנקיון והטיפוח. חתול שחי בבית נראה אחרת- בדיוק כמו אדם שחי בבית.

וטל' שישמש אותך

צער בעלי חיים בירושלים, שושי: 0547700220 תמצא מתנדב שיגיע ויאסוף את הגור, שם הוא יקבל טיפול רפואי, יחוסן, יטופל נגד פרעושים ואולי אפילו ימצא בית טוב.

free2

New member
וואלה ,שווה יותר להיות חתול,מלהיות יוצא בשאלה

נו באמת, זה פייר זה?

הפוסט הראשון היה באורך עמוד מלא, מה שגרם לי לחשוב שכך גם "המשך מעשה בחתול" יהיה, הטרחתי את עצמי להקליק על הכותרת ובסה"כ 10 שורות נוספות נפתחות?! על דברים כאלו הקטרוג יכול להיות ויהיה הרבה יותר גרוע! יה"ר שתזמיני יומאחד פיצה והשליח ידפוק לך בדלת עם מגש ענק שידיף ריח לכל בניין מספר 16 ואפילו קצת ל 15 ולכשתפתחי את הקרטון, פאקינג יחכה לך שם משולשון פיצה זעיר עם רבע פטרייה שרופה, אהה על זה חרב הבית ועל זה הקטרוג. דורש המשך, דורש עוד

isje89

New member
פיתרון לבחורה אובדת עיצות

היכנסי עוד היום לאתר |www.d.co.il| ובחרי ב"שירותי הדברה.בהצלחה!

למעלה