מעשה טוב שעשיתי בשנת תשס"ה

Shampile

New member
מעשה טוב שעשיתי בשנת תשס"ה

עציון - במיוחד בשבילך.

גילור

New member
הייתי משענת, אוזן וכתף לאדם שזה מה

שהיה זקוק לו יותר מכל.

שי ז.

New member
לצערי השנה הספקתי לעשות מעט מאוד

בתחילת השנה ולמעשה מסוכות הייתי מושבת כמעט לחלוטין מפעילות. מה שכן אני מקפיד לתרום ולסייע איפה שאני יכול.

mbar30

New member
הצלחתי לעורר אנשים מתרדמה

בנושא איכות הסביבה והצלחתי לעזור להקים גן ילדים חובה באיזור בו אני גרה

עציון

New member
הדבר הטוב שאני עשיתי:

שהייתי חולה לפני שבוע, עשיתי לאשתי כל הזמן תה ופינקתי אותה. (נכון מגיע לי צל"ש?)

mbar30

New member
8 צלשי"ם ואתה חייב לפתוח קורס

לגברים : איך לפנק את אישתי בכל מצב

דן להב

New member
רק מעשה אחד?

אני אבחר אחד מבין כולם... אנחנו בתהליכי הקמה של מרכז לחקר מחלות מדבקות ע"ש דר' ישראל ירוחם שנהרג אי שם בפפואה ניו גינאה בעוד אחד ממסעות המחקר והגילוי שלו. דני

גילור

New member
אהה...אבל המעשה הכי הכי שעשית זה

לתרום קובות טעימות לאישה מיד אחרי לידה...
אוהבת אותך!!!

jif

New member
הבאתי ילד לעולם

וכך תרמתי לגידולו של העם היהודי...

לקחתי על עצמי את הריכוז של

כל נושא הלימודים של הסטודנטים בקיבוץ וזה המון שעות עבודה התנדבותית ואני גם מרכזת את כל חג הסוכות בקיבוץ מה שאומר שכל יום יש פעילות בסוכה וגם זה המון אירגון. בנוסף פתחנו חוג יצירה בקיבוץ לאנשים המבוגרים שיהיה להם תעסוקה לשעות הערב. מספיק דברים?

מעשה טוב שעשיתי השנה

דקה לאחר שהייתי ניסערת וכתבתי בפורום ללא הכרה את אשר עובר עלי בבית(ומאז אני כמעט לא כותבת בניק הידוע שלי) התעשתי. ישבתי. חשבתי. התיעצתי. ניתמכתי. נאזרתי באומץ ובכח וקיבלתי החלטה: לשקם את המשפחה ויהי מה. כי להרוס זה ענין של מה בכך אבל אחד לא ימחא לי כפיים. להחזיר את השברים למקומם ולשמור שלא יסדקו על זה אני מוחאית לעצמי כפיים. התוצאה(לא. לא בגלל זה): השלישי בדרך.

עציון

New member
צנועים או לא צנועים, אבל דברים

חיוביים יכולים להדביק. ויתהדר כל אחד בנוצותיו(אחר שעמל למרק אותם כל השנה) כי אנחנו כמה ימים לפני הימים הנוראים(טוב. לא לכל אחד...)וכמה כיף לכתוב משהו שמריח חיובי. אז קדימה. להמשיך.

מיכל שב

New member
למרות שהמצב לא משהו

הצלחתי לתרום הרבה דברים במהלך השנה. ללא ספק זה עושה טוב על הנשמה

למעלה