מעשה טוב שעשיתי בשנת תשס"ה

Michal yv

New member
אני לא ממש זוכרת אבל

מתישהו כנראה עשיתי מעשה טוב עבור שכנה מאד זקנה שלי. אני לא זוכרת מה זה היה, אבל אחר כך היא אמרה לבעלי שאשה עם לב טוב יותר טוב מכסף. . . . . .
אה!! נזכרתי!! היא נפלה בשביל בבניין ועזרתי לה לקום ואספתי בשבילה את הדברים ונתתי לה מים.

Shampile

New member
ללא ספק שנה בה הפכתי

מלהיות תורמת פאסיבית לאקטיבית (הכוונה לאו דווקא כסף). אין מאושרת ממני על הדברים הקטים והגדולים כאחד.

שירי ל

New member
ממשיכה בפעילות למען ילדים חולי סרטן

בחגים ובאירועים - הנה תזכורת תורמת כמה שרק אפשר - כמעט לעולם לא כסף, אבל זמן, עבודה, עוגות, דברים מוכנים. ומשתדלת, באמת משתדלת- לחייך לעולם גם כשקשה.

אלינקה

New member
עזרה לחברים

היתי כתף לבכי שמחתי כאשר היה עצוב וקשה, היתי נהגת עזרת קצת לחברה שילדהוהצדלתי להיות נחמדה וחיכנית לילדים בעבודה גם כאשר הם עלו לי על העבודה תרמתי את התרומה השנתית לעזר מציון(הם הסיעות אותו לפני 8 שנים להשתלה בערב ראש השנה)

השתדלתי לתרום מעצמי

גם מצרכי מזון, גם משחקים וגם זמן לא מספיק אבל מנסה יותר

א י ו ש י

New member
הקמתי את הקומונה לחרדות מלידה וגם

מנהלת אותו פורום בדוקטורס משתדלת להיות פעילה גם בלמען הקהילה כמה שיכולה.

לי את 34

New member
מצאתי עבודה לשני אנשים

למדתי לסלוח לעצמי והפכתי לרגועה יותר כרגע בעיקר תומכת בחברה שלי שחולה בסרטן השד

sipi1

New member
קצת יצאתי מהאדישות

קצת פחות מקטרת, קצת יותר מנסה לשנות. גם בבית, גם בעבודה, גם בחיים בכלל...

משה32

New member
מעשה טוב מיוחד שלי

הגשתי עזרה ראשונה לאחת העובדות אצלינו שעברה אירוע לב לשמחתי מצבה היום מצוין

choopi3

New member
ממש השבוע אחרי אסיפת הורים בגן

של מיקה, הוצאתי מהאתר של "בטרם" הנחיות לגבי איזה כיבודים ליום הולדת מותר להביא לילדים בני שנתיים, והנחיות לגבי מניעת חנק. צילמתי לכולם ונתתי לגננת לחלק להורים. מקווה שכולם יקראו ויפנימו.

אתמול סיימתי את הדבר הגדול ביותר

שעשיתי עד היום. החיסון RSV לפגים עבר לקופות החולים. קופות החולים התחמקו מאחריות- משרד הבריאות התנער מאחריות. אני חודשיים מנהל דיונים טלפוניים, פגישות, מכתבים, נעזר בעו"ד ובמה לא. תודות לתלונה שהגשתי למבקר המדינה נגד קופת חולים כללית, ותודות לכך שהמשנה למנכ"ל משרד הבריאות השתכנע עקב כך שיש טעם לפגם ואם הוא לא יכנס בעובי הקורה- משרד הבריאות גם הוא יתפס כאחראי- אתמול היתה פגישה של נציגי הקופות עם המשנה למנכ"ל- ואכן- יהיה הכל בסדר. הקופות הודיעו שמקבלות את הדין (ביחוד ה-קופה), משרד הבריאות דן איתם על כל הניואנסים הקטנים, לא יהיה קיצוץ בהנחיות מתן התרופה (אבל זה הצלחתי עוד קודם להשיג). הקיצר- זו פעם ראשונה שהייתי צריך להאבק על משהו שאפשר גם להפסיד- ולמזלי- ניצחתי. אז זה הדבר הכי חשוב שעשיתי השנה. עזרתי לעשרות (ומאות) פגים לקבל את החיסון שהם זכאים לו....

אורן כל הכבוד!

אני נפעמת! מקווה שזה יהיה נצחון קטן בין הרבה נצחונות גדולים שעוד תצליח להשיג.. ב ה צ ל ח ה!

אורית ג.

New member
../images/Emo45.gif וואו אורן. הצלחת להזיז בורג

במדינה המושחתת שלנו.
כל הכבוד על המאבק והרבה ברכות על ההצלחה.

למעלה