מעתיקה מפורום אחר שאלה

רותיקה

New member
אני סתם נקבתי במספר

אצלי המספרים לא משחקים... אני התכוונתי בערך..בכלליות... שאני רוצה להראות טיפה יותר טוב.. טיפה מחוטבת יותר ואז אני ארגיש יותר בטוחה בעצמי ואת זה אני אומרת לך בבטחון מלא!

לזה אני יותר מתחברת.

וזו הרגשה טבעית שקיימת בכל אחד, נראה לי. השאלה היא עד כמה ההרגשה הזו מונעת מאיתנו את החיים בהווה? מבחינתי - ההרגשה הזו מונעת ממני כיום מעט דברים, אבל עדיין מונעת, וזה מצער אותי, כי אני מאמינה שזה לא צריך להיות ככה. אולי בעוד חצי שנה אני אהיה מחוטבת יותר, ואולי לא - אולי יקרה לי משהו אחר. בקיצור, לדחות דברים למען מראה חיצוני זה או אחר - לא הייתי רוצה לפעול כך, למרות שעדיין פועלת כך. עוד דבר, נראה לי שאת שלמה עם ההחלטה שלך - וזה הכי חשוב. כי אז, לא משנה הסיבה, את מקבלת את העובדה שכך את מרגישה, וטוב לך עם החלטתך.

אני ויתרתי על קריירת שירה

כשהייתי בגיל שלך אחרי שירות בלהקה צבאית...כל זה בגלל חוסר הבטחון שהלך וגדל עם השנים ואני מרגישה פספוס גדול.. לדעתי כדאי שתלכי ותנסי לפחות... שיהיה בהצלחה!

s h i r k u s h

New member
מונעת מעצמי פינוקים...

מעדיפה בד"כ להשקיע באחרים, מסוגלת להוציא משכורת שלמה על מתנות ושום דבר לעצמי.

הדחיה שלי

הצלחה. הגעתי למסקנה שאני כל פעם שמה לעצמי מכשולים כדי להכשל. אולי זה אחד השיעורים שלי שאני צריכה ללמוד, איך לא לשים מכשולים ופשוט להנות מההצלחה. או שאולי הגעתי אליה כי המצב אצלי מאוזן עכשיו? שאלה טובה.

ואם היו אומרים לך ש-

איזון זה הצלחה. כלומר, הצלחת. את מצליחנית
איך את מרגישה עם המחשבה הזו?

העליתי בצבא 7 קילו

ועוד לפני כן היה לי 5 עודפים. אני מרגישה עם זה חרא אבל לא מונעת כלום. לים בביקיני בלבד (אם לא בעירום בחופים המותרים) רוקדת כל חמישי ומוצאש אני יוצאת רוקדת שותה מכירה בנים ומה לא... בקיצור חיה את חיי ותאמינו לי שגם איתי מתחילים ואומרים לי שאני מושכת יפה וכו'...

ניאו30

New member
מונע מעצמי...

הרבה שנים מנעתי מעצמי את החיים,פשוטו כמשמעו.עכשיו זה "קצת" פחות,אבל עדיין לא מעט.מונע מעצמי את כל העניין של פעילות גופנית מומלצת בחוץ-ריצה,שחייה וכדומה.תמיד זה היה נכון גם לגביי ריקודים,אבל לא עוד! השתחררתי מהקשר הזה בתחום הספציפי הזה, עדיין לא באחרים. יש גם מניעה של יצירת קשר.ביישנות,חוסר בטחון,חוסר אמונה,וכדומה הם הטריביאליים שמונעים ממני את היוזמה,את האסרטיביות,אבל גם בתחום הזה אני משתנה ועושה דברים שלא עשיתי פעם(אפילו להזמין מישהי לרקוד נראה לי כמו משימה קשה ביותר),לפעמים אפילו מפתיע את עצמי,אבל הקוץ(באליה) הוא הקצב של הדברים-ההתקדמות שלי בתחום הזה מאוד מאוד איטית,ואני בדרך כלל הולך בתחום האסרטיבי עקב אחרי אגודל,ואולי אני צריך ליזום יותר,להעיז יותר וכדומה. מה שהכי עוזר לי הוא פשוט להסתכל על העבר שלי-זה שמנעתי מעצמי להיות בקשר עם אנשים עשה לי רע,בדרך כלל אין מצב לתחילת קשר ללא יוזמה או העזה,ולכן הדרך היחידה היא להעיז,לא לתת לפחד להכתיב לי את החיים(מקסימום היא לא תרצה לרקוד ביחד-so what?),לא לראות בכל משהו שלא מצליח משהו שמעיד על עצמי,אלא כעוד משהו שאני צריך ללמוד ממנו ולהפיק ממנו לקחים לעתיד,עוד משהו שיביא אותי קרוב יותר לתחושה של אושר-הגשמה עצמית,שלמות פנימית,זוגיות וכדומה.

חזרתי ../images/Emo24.gif לכולם

לא הייתי פה 3 ימים כי טסנו במפתיע לטורקיה. הפתעה מהבעל. אני חוזרת ומה אני מגלה? המון מסרים מהפורום הנחמד הזה. חיממתם לי את הלב.

למעלה