מונע מעצמי...
הרבה שנים מנעתי מעצמי את החיים,פשוטו כמשמעו.עכשיו זה "קצת" פחות,אבל עדיין לא מעט.מונע מעצמי את כל העניין של פעילות גופנית מומלצת בחוץ-ריצה,שחייה וכדומה.תמיד זה היה נכון גם לגביי ריקודים,אבל לא עוד! השתחררתי מהקשר הזה בתחום הספציפי הזה, עדיין לא באחרים. יש גם מניעה של יצירת קשר.ביישנות,חוסר בטחון,חוסר אמונה,וכדומה הם הטריביאליים שמונעים ממני את היוזמה,את האסרטיביות,אבל גם בתחום הזה אני משתנה ועושה דברים שלא עשיתי פעם(אפילו להזמין מישהי לרקוד נראה לי כמו משימה קשה ביותר),לפעמים אפילו מפתיע את עצמי,אבל הקוץ(באליה) הוא הקצב של הדברים-ההתקדמות שלי בתחום הזה מאוד מאוד איטית,ואני בדרך כלל הולך בתחום האסרטיבי עקב אחרי אגודל,ואולי אני צריך ליזום יותר,להעיז יותר וכדומה. מה שהכי עוזר לי הוא פשוט להסתכל על העבר שלי-זה שמנעתי מעצמי להיות בקשר עם אנשים עשה לי רע,בדרך כלל אין מצב לתחילת קשר ללא יוזמה או העזה,ולכן הדרך היחידה היא להעיז,לא לתת לפחד להכתיב לי את החיים(מקסימום היא לא תרצה לרקוד ביחד-so what?),לא לראות בכל משהו שלא מצליח משהו שמעיד על עצמי,אלא כעוד משהו שאני צריך ללמוד ממנו ולהפיק ממנו לקחים לעתיד,עוד משהו שיביא אותי קרוב יותר לתחושה של אושר-הגשמה עצמית,שלמות פנימית,זוגיות וכדומה.