K500 תוספת נהדרת שמסדרת לי עוד חלק בפאזל. מקווה שהעמקה
שלי מתאימה לך ולחברי הפורום. זה מפרה אותי להמשיך ומקווה שגם אותך/אתכם.
עכשיו, כשיש את ההגדרה הנקראת - א-מיניות וזה אסף אותנו סביב אותה מדורה בפורום לרבות ברמה הגלובלית, מרגיש לי שאולי יש מקום להתקדם להדהוד הבא שלנו כקבוצה.
עבורי, כל מה שמתחיל ב - א,,,, או באנטי.... כלומר ממקום ששולל דרך מסויימת ודרך זה אני מוצאת את הגדרה, שלי, יכול לשרת אותי עד שלב מסויים היות וכבר דרך מה שלא, מצאתי את מה הכן! וזה בעל ערך, אין ספק.
מכאן, השלב הבא שאני חשה, זה לגלות ולמצוא את מה שאנחנו כן כהגדרה באופן עצמאי, מתוך הגילוי והביסוס של הדרך שלנו על כל גווניה כדי למשוך עוד אנשים ולהרחיב את התודעה דרך היש, למדורת ההגדרה הגלובלית.
(ואולי לא סתם יצאה לי מטאפורה של מדורה שיש באופן תמידי להבעיר אותה ושיכולה לחמם כמות גדולה של אנשים - כשכל אחד עם האש שלו מגדיל את כולנו).
מזמינה אותך ואת חברי הפורום, שמי מרגיש עניין עם מה שכתבתי וזה נכון לו/לה, אולי יש מקום לפתוח דיון ולהציע הגדרה ממשיכה מתוך החוסן והיש שנוצר לקבוצה הגלובלית שצברה הכרה ולהעלות ("לחמם") את כולנו לגדילה דרך שלב המשך..
כחדשה, זקוקה לעזרת חברי הפורום ובייחוד החברה הוותיקים יותר שחוו את התהליך בשנים האחרונות ועדים להתפתחות המבורכת.
.
K500, זה יכול להתאים לך שנציף זאת יחד ונראה לאן זה לוקח?
מה תאמר?