מפגשים מהסוג השלישי - מחר

כריסטין

New member
החייזרים למינהם

אל תבטחו בכל החייזרים ולא רק האפורים אף אחד , אבל אף אחד לא יודע מה המניע האמיתי שלהם באמת

Gilliana

New member
אני אפילו אקצין את העניין

אם הם היו ידידותיים ובעלי כוונות טהורות - הם מזמן היו חושפים את עצמם בפנינו, ולא רק לעיני "נבחרים" אחדים. מה שנותר לי להסיק מכך לצערי כי כוונותיהם של האפורים לא ממש טובות, נקרא לזה בעדינות. אחרי הכל? אם אין לך מה להסתיר, למה לך להתחבא?

royassis

New member
עוד בקשר לזה

אני לא חושב שחיזרים הם ידידותיים או לא ידידותיים, אני סתם התעצבנתי מזה שהיא מדברת על זה כאילו זה עובדה או משהו,כי אי אפילו אין לנו קצה חוט. נכון שאף אחד לא יודע מה המניע שלהם אבל מי אמר שהמניע שלהם רע. חוץ מזה אתם מכלילים זנים של חיזרים ואי אפשר בכלל להבין אם המחשבה שלהם היא כמו של בן אדם או כמו של חיה או מכונה כאילו לשרוד וזהו, אם הצורת מחשבה הזו כן נכונה אז אפשר להעשות הכללות כאלה.

כריסטין

New member
איזה חוט שמוט

כל עב"מלוג יכול להגיד לך זאת , האפורים לא נחמדים! זה דבר ראשון וכל זה מאוסף של עדויות לאורך כל השנים , חקירות של חטופים וכ"ו . גם לחייזרים האחרים יש להזהר , כפי שכתבה לך Gilliana אם פניהם לשלום אז מזמן היו נחשפים אלינו , אם הם מתחבאים זה סימן שמשהו חשוד .

Gilliana

New member
אף אחד לא עושה הכללות

יתכן כאמור שיש כמה גזעים, יתכן שכפי שאמרת - שהם מפולגים בינם לבין עצמם, הכל יתכן. יחד עם זאת - וחשוב להדגיש, עפ"י העדויות והממצאים שהצטברו עד היום, תהיה מטרתם אשר תהיה - היא אינה בגדר מועילה לגזע האנושי, נהפוך הוא.

כריסטין

New member
האפורים מנצלים את המין האנושי

ועדיין לא ידועה מה מטרתם האמיתית למה כל המחקרים , החטיפות , מה בדיוק הם זוממים..

royassis

New member
איך את בכלל יודעת שיש

כזה דבר כמו גזע של "אפורים" אולי הם כמו אנשים וקבוצה של חיזרים מאותו גזע התפלגו מהם ועושים ניסויים. את מדברת על דברים שאין לך שום הוכחה או עדות או כלום על זה כאילו זאת עובדה. בסדר שהיו חטיפות של אנשים הרבה נתנו תיאורים של "האפורים" מה את יודעת מזה ? כלום. אין לך שום דבר על חיזרים באופן כללי. ופשוט מה שמעצבן אותי זה שאת חושבת שאת יודעת את האמת ומדברת על זה כמו עובדה שאפילו אין לך קצה של חוט.

כריסטין

New member
קודם כל אלו לא מילים שלי...

אלא של עב"מולוגים , זה לא שאני המצאתי עכשיו השערות שנית כל אני רואה כל דיון איתך יהיה כאן ויכוח ... לידעתך אנחנו נמצאים בפורום זכותך לא לקבל את דבריי אבל גם לא לסתור אותי , מעצבן אותך או לא זו בעיה שלך לא שלי לילה טוב

royassis

New member
.

אין לי בעיה שתחשבי מה שבא לך רק אל תתייחסי לזה כמו עובדה.

pasiava

New member
לא מסכים

אי אפשר לדעת מה הם יודעים עלינו ומה לא. אולי הם יודעים שאם יגלו שיש חוצנים אז כדור הארץ ישתגע. אולי אנחנו נחשבים לנחוטים ואין להם אפילו כל אינטרסט לתקשר איתנו, ואם הם מגיעים לפה זה רק מעין תחנת ביניים. אולי בכלל הם רוצים שלום איתנו ויש להם דרכים לעשות זאת עם ציוד משלהם שבשביל זה אסור שידעו על קיומם ואנחנו אפילו לא יכולים לשער מה זה, כי רמת האינטיליגנציה שלנו מאוד נמוכה יחסית להם, אני יודע שזה נשמע מופרח אבל אי אפשר לדעת כלום!

Gilliana

New member
אהה, לא לא - בכלל לא בורות ../images/Emo13.gif

פשוט, מה שכתבת הזכיר לי את סדרת המד"ב הקלאסית Star trek. הנחית העל של הצי עפ"י הסדרה היא לא להתערב בשום פנים באופן בארועים על גבי פלנטה שתרבותה עדיין לא גילתה גזעים אחרים בחלל וכפועל יוצא - אסור לאנשי הצי לגלות את עצמם ו/או את הטכנולוגיה ברשותם לתושבי פלנטות אלו.

Gilliana

New member
To be honest?

גם לי לא - לכן אני מאד מפקפקת בכוונותיהם של "ידידינו". Trust no one.

סיכוי-תמיד יש.

יש סיכוי שכבר היה. אבל בין זה לין תיעוד אמיתי ובלתי ניתן לערעור- לצערי הדרך רחוקה.

למעלה