מפגשיר

DeepThoughts

New member
מפגשיר

עם רונה וגידי מלפני כמה שנים היום בערוץ 24 ב15:30 נדמה לי למי שעוד לא ראתה

bזוהר

New member
יוווווווו אני מתגעגעת לרונה!

אבל אני לא אוכל לראות את זה חבל

DeepThoughts

New member
אוקיי רונה באח הגדול

סתם.. לא באמת אבל מכיוון שקורין אלאל כנראה הולכת להיות שם איך הייתם מרגישים אם רונה היתה הולכת לתוכנית חיובי או לא? מה אתם חושבים?

רעוּת

New member
הייתי שמחה לראות אותה 24 שעות ביממה |סטוקר|

סתם, לא, אני לא בעד כל התופעה הזאת של האח הגדול. לא צפיתי גם בתוכנית המקורית. ובאופן כללי, אחים גדולים זה חרא
.

רעוּת

New member
יש את זה עכשיו שוב

יש סופ"ש כוורת ב-24 או משו כזה
. אוף, רונה יפה
זה מזכיר לי שפעם חברה שלי שלא אוהבת את רונה (אני לא יודעת למה אנחנו חברות באמת
אולי כי היא צורבת לי סדרות וזה.) אמרה לי כזה "מישהו אמר לי שאני דומה לרונה קינן, אז נעלבתי ממנו!" אז נפלט לי בצורה אינסטינקטיבית כזאת- "מה פתאום, היא הרבה יותר יפה ממך!" (ועכשיו צריך לשאול למה היא עדיין חברה שלי
).

DeepThoughts

New member
רונה לוהטת, אני מחבבת את קושמרו

והכתבה היתה מה שהיא, קידום מכירות לדיסק. וגם יהודית לוהטת:)

bזוהר

New member
אתם לא מבינים

תמיד ממש אהבתי את המורה שלי לאזרחות, היא טיפוס מיוחד כזה היום בשיעור שלה שמעתי שיר של בריטני מהפלאפון והיא צחקה עלי שאף אחד לא שומע בריטני אחרי כיתה ה'. איזה דפוקה!! אז אמרתי לה "מה?! מה פתאום, כולם שומעים בריטני, אפילו רונה קינן" ואז מה היא אמרה??? "רונה קינן?! ראיתי אותה בהופעה, היא ממש משעממת". ואז אמרתי "מה?????????????? חחחחח! באיזה הופעה ראית אותה??" "עם גידי גוב. היא נורא מונוטונית!" "פחפחפחפחחחחחחכגעיחרגחילךיפחפחםחםחכחביכ" נגמר הרומן בינינו.

רעוּת

New member
אמג,

א. רונה לא מונוטונית
ב. אין דבר מרגש יותר מלשמוע את היט מי בייבי וואן מור טיים סתם ככה ברדיו. או את אופס איי דיד איט אגיין. שירי הפופ הטובים ביותר של הניינטיז
לפני כמה זמן נסעתי באוטו עם כמה סטודנטים פלצנים אחרים לפסיכולוגיה והיה את וומנייזר. אז כמובן שהתחלתי לשיר ולצעוק בקולי קולות (כמו שעושים כשיש בריטני ברדיו), והם עד היום זוכרים לי את זה
. ג. אזרחות זה משעמם. ומשום מה כולם נכשלים בבגרות. ומה שאתם יכולים לעשות לה זה להחביא פלאפון איפשהו בכיתה ולהתקשר אליו כל 5 דקות ושהצלצול יהיה של בריטני או משו כזה. זה ירוד ונדוש אך משעשע ומפריע למהלך התקין של השיעור

למעלה