מפגשיר

bזוהר

New member
וומנייזר זה בדיוק מה ששמעתי בשיעור :)

וגם אני צרחתי אותו בקולי קולות ונראה לי שגם לי לא ישכחו את זה.. ואצלנו בשיעורי אזרחות לא צריך להפריע למהלך תקין של שיעור כי ממש אין כזה! בגלל זה אני יכולה לשמוע שירים של בריטני ולצעוק אותם ואז להתווכח עם המורה על טעם מוזיקלי במקום לעוף מהשיעור או משהו כזה.. בעצם המורה הזאת כל השיעור מדברת איתנו על סקס ובחמש דקות האחרונות מכתיבה משהו על דמוקרטיה..

רעוּת

New member
לך מותר, את בתיכון ../images/Emo6.gif

כשאני הייתי בתיכון היינו רוקדות לצלילי שירי פופ בMTV וזורקות חזיות, ועוד כל מיני דברים שאני מצנזרת מפאת הפדיחה
אבל עכשיו אני צריכה לשחק אותה בוגרת או משהו דפוק כזה
.

אנחנו עשינו משהו יותר טוב...

המורה שלי למתמטיקה תמיד הייתי משאירה את הפלא שלה על שקט, על השולחן. כל פעם שהיא הסתובבה ללוח, מישהו היה לוקח אותו, מחזיר למצב רגיל ומתקשר אליו מחסוי. היא הייתה מתחרפנת איך הוא כל פעם יוצא לבד ממצב שקט

רעוּת

New member
חחח מעולה ../images/Emo16.gif

ימי בית הספר העליזים
מרצים באונ' יותר קשה לתחמן
במיוחד לא כשיש את המתרגלים המאסטרנטים שעושים בשבילם הכל והם נאצים רעים (או יותר קאפו רעים, כי הם רק ממלאים פקודות אבל הם יכולים לעשות זאת עם הרבה רוע או מעט רוע ובוחרים בהרבה רוע
) ושכחו שלפני שנה-שנתיים גם הם היו בתואר ראשון והם מתעללים בסטודנטים חפים מפשע כדי שהם לא יתקבלו לתואר שני למרות שמה אכפת להם בכלל, הם כבר התקבלו, החיים שלהם דבש
.

רעוּת

New member
אני מצטערת ../images/Emo10.gif

היו לי גם מתרגלים נחמדים שלא דפקו לי את הציון, אבל לא בחוג לפסיכולוגיה

אוי2

זו הייתה אמורה להיות... כל המוח שלי מלא במידע לא הכרחי (שמות של תולעים, למשל) והמידע האלמנטרי נמלט החוצה.

רעוּת

New member
קצת חמלה לא הרגה עוד אף אחד ../images/Emo16.gif

הם יהיו חרא של פסיכולוגים. אני שונאת פסיכולוגים

סתם יצא לך להכיר כאלו שמוציאים שם רע למקצוע

כמו בכל דבר, יש פסיכולוגים נהדרים ואנושיים ויש דרעקס.

רעוּת

New member
../images/Emo6.gif

היום מישהי שאלה כזה "מה ההבדל בעצם בין עובדים סוציאלים קלינים לפסיכולוגים קלינים?" אז אמרתי לה "גודל האגו"
.

למעלה