מפגשפורום D= שלנו =) =)

Elinor BC

New member
מפגשפורום D= שלנו =) =) ../images/Emo26.gif

אז אני גאה להיות הראשונה שפותחת את השירשור של המפגש, היות ואני חזרתי ראשונה הביתה
ומלבד זאת זה גם השירשור הראשון שלי מאז שהצטרפתי לפורום D= אז, אני נורא נורא נהנתי היום:) היה אחלה להכיר את כולם, ואת הפרצופים היושבים מאחורי הכינוים, וכולם ממש אחלה אנשים! נחמדים כל-כך! שמחתי לגלות כך. צנעני עוד יותר טוב במציאות בפורום! חה חה חה חה! ואני נותנת ציון 8 למפגש, כי לא כולם באו, ^ לכן כמו שנזרקו כמה ראיונות לאוויר מתישהו בסוף החופש עוד מפגש שהפעם גם החיילים שביננו יגיעו, ואחרים שלא הגיעו. וזהו, שרשרו לכאן תגובות, והגייכם(אם כותבים ככה?) וכמובן תמונות שונות:) לילליליי יום טוב לכולםםםםםםםםםםםם !

Elinor BC

New member
אהה ואני אקפית, כי שירשור אחר

לוקח את זה :( הקפצהההההההההההההההההההההההההה

afon

New member
../images/Emo41.gifשרשור סיכום מפגש ../images/Emo41.gif

היה ממש אחלה! בהתחלה היה קצת קשה למצוא את האנשים אבל תוך חצי שעה אני, נמרודל, ציף ויערה (לולולו) מצאנו אחד את השני. אחרי זה הצתרפו אורי והולו (יחד עם הבני דודים הצרפתיים) כמובן גם avky ואלינור משם המשכנו את המפגש. הולו ואורי הביאו גיטרות מה שגרם לפתיחה בשירה בציבור של מיטב שירי הפלויד (תחת ניצוחם של אורי והולו על הגיטרות ונימרודל ואבקי בשירה) בערך בארבע צנעני הגיע ובידר את כולנו, גיל (אקו אחד) וחבר שלו גם הצתרפו וככה נוצר לו מפגש לתפארת. כמובן כיאה לאוהדי פלויד זיינו את השכל במשך 5 שעות על מהות הרוק, פרוגרסיב, אלבומים טובים ולא טובים, פסיכודליה ובעצם כל דבר שאפשר להתווכח עליו. יש כמובן תמונות (שאני לא צילמתי) לכן צריך לחכות ליערה ולאבקי שיעלו את התמונות. בקיצור ולעניין היה אחלה, היה מעולה וחייבים לארגן משהו יותר רציני וגדול (כולל אנשי הצבא, וגם המבוגרים יותר)

נימרודל

New member
חחחח....

אני הגעתי ראונה נראה לי, וחיכיתי ליד טאוור. בינתיים שוחחתי לי עם כמה אנשים שאני מכירה שהיו במקרה במפגש פורום אחר, וגם כמה מהחברות של יערה. אבל אז פגשנו את ציף, ואת נועם ולאט לאט החלו להגיע אנשים. היה אחלה של מפגש! רק חבל שחבורת הפנקיסטים המסריחים (בלי להעליב) שזרקו גזרים אל עבר הכביש מהגג של הקניון ברחו, והשומר האשים אותנו בזה. ואנחנו רק חבורה של חנונים תמימים ששומעים פינק-פלויד! אני אישית ממש מחכה לתמונות :)

Elinor BC

New member
גררררררררררררררר

אני פתחתי ראשונה:( ציףציף, אנא ממך בבקשה שרשרי את הודעת נועם לשלי:(

Elinor BC

New member
דווקא יש!

וציף , אכן מלכה!!(זה תגובה ששכחתי לרשום בשלי) איה את? מדוע אינך מגיבה?

oribarak

New member
עכשיווו חזרנו

היה הכי אחלה בעולם..להכיר את כל הגברים והגברות מאחורי הכינויים..את אלינור ויערה הלולואית ואת עידייי(נימרודל) ואת נועם וגיל וצנעני המטורף ואת אליאב(אבקיאל?נו די כבר!) ואת האחת והיחידה, ציף שלנו!!! וכרגיל ניגנו קצת אני והולו, דיברנו הכרנו צחקנו(מסקרה?) וכמו שנועם אמר, זיינו ת'שכל על פרוג ועל מהות המוזיקה של פינק פלויד...אה, וגם זרקנו גזרים על מכוניות והמשטרה עצרה אותנו ,כיפאק היי

One Echoe

New member
המפגש!!

טוב אז בהתחלה החלטתי שאני לא בא אבל בסוף החלטתי שכן! אז הגעתי די מאוחר.. והיו ממש אחלה אנשים. אחד אחד... ממש נהנתי..אפילו שבקושי ניגנו=] כמו שנועם אמר..חחח דיברנו בעיקר על מהות הרוק, על מה זה פרוגרסיב ועל שנות ה60! וזהו! היה ממש אחלה... אני מחכה לתמונות.(אבקי לא להעלות את התמונה המכוערת שלי
) אה וכמובן פגשתי את ציף הדגולה:) אממ...וזהו, מי שרוצה את המסנג'ר שלי(האיסיקיו בתיקון
): BACCKֲHOTMAIL.CO.IL זהו, קרייזי היה חסר! אולי בסוף החודש נעשה מפגש בבית שלי..

holo

New member
היה כיף לאללה

אני אישית נהניתי מאוד לפגוש את החברה פה מאחורי הכינויים, את גיל, נועם, אליאב, צנעני הגבר המצחיק, וכמובן את הבנות הכי חמודות בעולם עידית, אלינור, יערה(יערה מה עם התמונות?
), וכמובן, איך לא, את האלוהים של הפורום, הלוא היא ציףציף1000 האגדתית. היה אחלה, זיוני שכל בסבבה על המוזיקה ומהו בעצם רוק? נכון..זה די נשמע דבילי. אני נותן 10 למפגש כי באו יותר ממה שציפיתי והייתה ממש אווירה אחלה ונהניתי מאוד (למרות שהייתי צריך לדאוג גם שהקרובים שלי מצרפת יהנו, מה לא?). אז..זהו. אני מאוד מקווה שיהיה עוד מפגש כי זה היה ממש כיף, ועכשיו שאני מכיר את מי שהיה במפגש יהיה עוד יותר כיף בפגישה הבאה..

holo

New member
אה..ומי ששואל את עצמו

על הקרובים מצרפת, לפני יומיים נפגשתי איתם בלי התראה, והם ישנו אצלי יומיים אז הם באו איתי כבר לעזריאלי, זה לא ממש היה מתוכנן..

למעלה