מפגשפורום D= שלנו =) =)

wish i was here

New member
יש'ך גיטר פרו אחי?

תלמד לנגן כמעט כל שיר של הפלויד עם התוכנה הזאת...אני עכשיו לומד לנגן את ג'אגבנד בלוז......איזה כיף זה :)

oribarak

New member
מה זה גיטר פרו?

אני חמוש בשמיעה...זה די מספיק לי כדי ללמוד דברים אבל אשמח, מה זה גיטר פרו?

wish i was here

New member
זו תוכנה ללימוד שירים בשיטת הטאבים

לעוד פרטים כנס לפורום כלי נגינה ונגנים-פורום 212

Elinor BC

New member
אכן, זה מה שאני עושה

אבל לא רק גם משמיעה וגם מחוברות שלהם(שזה הכי מדויק)

flowerboy69

New member
לצערי לא יכולתי להגיע...

אבל אני בטוח שבשבילי תעשו שידור חוזר...:)

ובכן חברים

איזה כיף לקרוא את ההודעות שלכם... אני מבין שהפסדתי דברים מעניינים, מקווה להשלים את החסר בקרוב אם יצא לנו להיפגש באמת (יש סיבה שלא?!)...ותכלס גיל, מי שבאמת היה צריך להיות שם היה, ואני מדבר על ציף כמובן (וגם צנעני השרוט)... לילה טוב. (וציף אני לא מצביע כי יש דפים שאי אפשר לראות בפלאפון משומה)

oribarak

New member
אוקי, כמה שאלות

איפה לעזאזל לולואיט???אורי רוצה תמונות איפה לעזאזל אבקיאל(טוב נמאס לי לתקן את עצמי)?אורי רוצה תמונות רוצה כבר לראות תמונות של עידה של אלינור ושל יערה!!!שיט גם גיל מופיע בהם!סתם סתם אה וציף, אחרי שהלכת עשינו תמונה של פינק פלויד המורחבת...עידית בתור מייסון, גיל בתור גילמור, גל בתור ווטרס, ושכחתי מי בתור רייט אבל שיהיה...אולי ים?או אבקי ואורי, עבדכם הנאמן, בתור סיד בארט..מטורף

שלום חן

New member
מתי המפגש הבא?

אני מבין שהפסדתי ושהיה מאד כיף. מה דעתכם על חוה"מ סוכות שהעבודה, אצלי בכל אופן, יכולה לשחרר אותי לחופשון קטן? לילה טוב

avki

New member
אע! היה גדול! תמונות!

בהחלט היה גדול! הייי בכמה מפגשי פורום החופש וזה שלנו>>>***!!!!!בכל אופן, צנעני דפק ביקור שהיה שווה לבוא רק בגללו, ובכלל לראות את ציף במציאות זה גם שווה! וגם כולם יצאו מלכים אחד אחד, אחלה אנשים והכל, באמת ממש נהנתי, למרות שחבל שלא הגיעו מספיק אנשים וחבל שלא היה נגיד מקום להקשיב לכל השירים וכו'. מן הסתם בפעם הבאה, בבית של גיל או שלי או משהו, נראה כבר.בכל אופן, התמונות מצורפות, לאחר צנזורה ממקורות שונים, כהה שאם מישהו חושב שפספסתי תמונה , שידבר איתי בפרטי.

avki

New member
נעם (holo) על הגיטרה, אני (Avk ליד.

על הגג של עזריאלי, מנסה לעשות את הסולו של Wish You Were Here בעמידה.

oribarak

New member
טעוווות...גל זה הולו, נעם זה afun

ואני יצאתי בפוזה מסריחה בטירוף יא אלוהים

avki

New member
רוג'ר ודיויד מנגנים את WYWH

זה עם החולצה האדומה זה אורי (oribarak) וזה עם החומה זה נעם (holo). ללא ספק נתנו ביצוע מרשים (ואני ועידית הצטרפנו אחרי זה לשירה).

holo

New member
מה יהיה?

חברה לא להתבלבל, הולו= גל= אני= הילד עם החולצה החומה שמנגן בגיטרה עם אורי.

avki

New member
יערה (לולולו ;) ) וחברה שלה, מדברות

יערה יצאה מלכה ברמות, אחרי שראיתי מה היא קוראת. אותו הספר שקראתי בגילה בדיוק!! ד"א לחברה שלה (לא מהפורום) קראו שקד לא?

avki

New member
זוג דתיים לא קשורים שסתם היה בא לי

לצלם >=]

oribarak

New member
יאללה אבקי תן תמונות לעניין

אני כל שניה עושה פה ריענון מחכה לתמונות טובות

למעלה