מפגשפורים!

Oukami Kun

New member
מפגשפורים!

אוקי, חייביםחייביםחייביםחייביםחייביםחייביםחייביםחייביםחייביםחייביםחייביםחייביםחייביםחייביםחייביםחייביםחייביםחייבים. סטטה, את לא מתחמקת! הציעו מקומות, רעיונות בידוריים שעות ימים וכו'.

../images/Emo45.gif [לאממשקשורה]

אתם יכולים לעשות מפגשפורים באנימהקון, הוא יהיה ב14.3~ אני, אישית, אשמח לראות אתכם
חיחיחי ^O^;

הכל מעולה :>

אני חושבת XP מנסה לתמרן בין חיים וירטואלים למבחנים XD~ נאמ... באמת הרבה זמן לא הייתי פה, משעשע אותי העניין שאני באה ועוזבת ושוב באה, כמו...כמו קוגה מאינויאשה או משהו XD~ מה איתך? :} סיימת לימודים, נכון?~ אז מה קורה בחיים הגדולים?~ XP

Oukami Kun

New member
אני די נגד...

כי קומונת פאנגרלז הרבה יותר גדולה מהפורום ויהיו שם המוני אנשים שמיתר/מאיה/ליסטה וכל השאר שלא נמצאים בה לא יכירו וזה יהיה ממש מביך/מוזר/מטומטם... ובכ"מ לא הגיע הזמן שיהיה מפגש פורום של פורום דיגימון?

קמגארו

New member
האאאאמפ צו ~ *בקול עצבני*

קומונת פאנגרלס שולטת ! >< ואנחנו ממש נחמדים, ותמיד רוצים לפגוש אנשים חדשים אף אחד לא יהיה אווטסידר אני מבטיחה! במפגשים כולם חברים והקומונה ממש ממש פתוחה!! קומונת פאנגרלז לעד !!!! O___O *לוקחת כמה נשימות* טוב אממממממ נרגעתי סורי ......בכל מקרה אני ממש אשמח לפגוש את כולם ^__________^ אבל באמת כולם יהיו באנימה קון אז אולי כדי לבוא לשם. ואז אולי לארגן מפגש פורום רק של דיגימון, יותר בסיבבות פסח כי אז יהיה המון זמן ! צו~

Oukami Kun

New member
אף אחד ל אמר שקומונת פאנגרלז היא

רעה. היא פשוט לא פורום דיג'ימון.

אם ניפגש באנימה קון, שזה כנס ציבורי

יש סיכוי גדול שמאיה תגיע, דיברתי איתה. ואתה יודע כמה קשה לה ליצור קשר אינטרנטי מחוץ לפורום, ככה שמפגש פנים-אל-פנים יהיה עוד יותר טוב. מאחר שהאנימה קון הוא רק יום אחד, מן הסתם נפגוש שם גם את הפאנגרלז. ואז מה אם יהיו שם אנשים שרוב חברות הפורום לא מכירות? אז אומרים שלום יפה וזהו, לא מכריחים אף-אחד לדבר עם אדם שהוא לא רוצה לדבר איתו. מה גם שליסטה ומיתר מכירות את נאקו/קיפי/טניה/אתי/אורן/גד/שחר ובטח עוד כמה ששכחתי. ושירה (זה השם שלך, נכון? אני שוכח...), אני עזבתי את הקומונה, ואני לא חוזר.

Oukami Kun

New member
כן, אבל

תהיה בעיה עם כל אלו שהם גם וגם- הם יצטרכו לבחור. ואני לא רוצה להעמיד אותם (ואותך, בין השאר) במצב לא נעים של "אוף עם מי אני צריך לשבת?"...

אם זה מפגש משותף, אז כולם ביחד...

למרות שאין מניעה שכל אחד יילך לאן שהוא רוצה. כשבאים למפגש לא נקשרים אחד לשני בחבלים, אפשר להתנתק לכמה זמן.

קמגארו

New member
O____O

כן אני יודעת זאתומרת שמתי לב אם אתה רוצה אשמח לשמוע למה ....... למרות שלא נידמה לי שזה קשור לפורום
אתה מוזמן לשלוח לי מסר באישי או את המסן שלך (אם יש) ונדבר כבר, בכל מיקרה לילה טוב או בוקר טוב או אממממ הרבה טוב לכלום ^_________^ צו~ ובכל מיקרה אני אהיה באמינה קון ואשמח לפגוש את כווווווולם ! אז בואו >< צו~

קורורו

New member
../images/Emo9.gif

עוד לא דיברתי עם ההורים והכל
אל תסתמכו עליי! תעשו מה שאתם רוצים ^^

keep smiling

New member
אנחנו נפגשים באנימהקון.../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

והאנימהקון עולה כסף, יהיה בלאגן... ונדב צודק. ._.;

Yuske

New member
מי שיבוא לכנס אנימה...

למה אתמ מתכוונים להתחפש? אני מתחפש למישהו מהאנימה של AIR (אני אגב מחפש 4 בנות שירצו לעשות קאסט של זה אז מי שרוצה<.<..>.>...) ובקשר למפגש שלא קשור לכנסים וכאלה...נשמע מעולה מקווה שאוכל לבוא^_^!!

למעלה