קוראים לו יוקיטו, לא? זו האנימה הכי הזויה שראיתי בחיים...
S star_female New member 17/2/06 #25 מה יאוי? ם_ם; זה לא. זו פשוט האנימה הכי הזוייה שקיימת בערך. וזה רק 6 פרקים
ר רייסטלין מאגר New member 17/2/06 #28 יש איזו סדרה שיש שם נקו ג'ין-אנשי חתול, כאלה עם זנב ואוזניים, שכשהם מקיימים יחסים הם מאבדים את התכונות החתוליות שלהם. שכחתי איך קוראים לזה עכשיו, אני תמיד מתבלבל עם זה ועם פולי קולי. יש שם מישהו שקוראים לו סורה, נדמה לי, ויש לו שיער תכול.
יש איזו סדרה שיש שם נקו ג'ין-אנשי חתול, כאלה עם זנב ואוזניים, שכשהם מקיימים יחסים הם מאבדים את התכונות החתוליות שלהם. שכחתי איך קוראים לזה עכשיו, אני תמיד מתבלבל עם זה ועם פולי קולי. יש שם מישהו שקוראים לו סורה, נדמה לי, ויש לו שיער תכול.
S star_female New member 17/2/06 #29 לאבלס? איך זה דומה לפורי קורי? ^^; וזה ריטסוקה. (זה מהתמונה שלי במסנג'ר ) ^^
ר רייסטלין מאגר New member 18/2/06 #30 כן, לאבלס! לא יודע אם הן דומות או לא, כי אף-פעם לא ראיתי אותן, אבל אני מתבלבל בשמות ובעלילה.
S star_female New member 19/2/06 #44 אחרי שתראה FLCL לא תתבלבל ../images/Emo3.gif אני כל כך צריכה לראות את זה שוב זה כל כך הזוי XD
Y Yuske New member 18/2/06 #33 בעעע אני משום מה מתבלבל בין kunisaki yukito מאייר לבין איצ'יגו והשמ משפחה שלו ששכחתי עכשיו... כן זה יוקיטו מאייר><
בעעע אני משום מה מתבלבל בין kunisaki yukito מאייר לבין איצ'יגו והשמ משפחה שלו ששכחתי עכשיו... כן זה יוקיטו מאייר><
ו ווילו רוזנברג New member 17/2/06 #24 אני מתחפשת לקאגורה מפורובה :> [ואנחנו עדיין מחפשים אנשים, יש קאסט וזה..~]
H Hyde Snow New member 18/2/06 #37 ואני רין~ D: יש לך מושג איפה אני יכולה להשיג את בגדי בית הספר שלה?
H Hyde Snow New member 18/2/06 #34 אוווווווווווווווווווווווווווווו תעדכנו אותי~ יש תאריך וכאלה? בבקשה לא על היום שבו יש את העדלוידע בחולון ;-;
אוווווווווווווווווווווווווווווו תעדכנו אותי~ יש תאריך וכאלה? בבקשה לא על היום שבו יש את העדלוידע בחולון ;-;
H Hyde Snow New member 18/2/06 #36 &$@&$#^ אני אהרוג אותך!! גם אם זה אומר שאני אבוא בחצאית מיני ורודה, אוזני ארנב ונעלי ג'אז - אני אהרוג אותך!!!!!!!!!!!! ><
&$@&$#^ אני אהרוג אותך!! גם אם זה אומר שאני אבוא בחצאית מיני ורודה, אוזני ארנב ונעלי ג'אז - אני אהרוג אותך!!!!!!!!!!!! ><