ושיר פעם שניה ואחרונה להפעם
ל לירן (shirs3) New member 1/9/02 #21 איזה כיף לכולכם... אנחנו פיספסנו למרות שנשמע שהיה נהדר. נשמח להצטרף ולהכיר בפעם הבאה. ובינתיים גם אנחנו רוצים להשוויץ אז הנה עומר (כבר בן חצי שנה)
איזה כיף לכולכם... אנחנו פיספסנו למרות שנשמע שהיה נהדר. נשמח להצטרף ולהכיר בפעם הבאה. ובינתיים גם אנחנו רוצים להשוויץ אז הנה עומר (כבר בן חצי שנה)
ל ליאור של חנה New member 1/9/02 #23 כדי שהתמונה של החתיך תגיע למאמרים אז אני שם אותה עם סיות JPEG השיטה - שם קצר במחיצה ראשית בדיסק ברוכים הבאים מתארגן לו לאט מפגש אז אתם מוזמנים בהחלט ליאור
כדי שהתמונה של החתיך תגיע למאמרים אז אני שם אותה עם סיות JPEG השיטה - שם קצר במחיצה ראשית בדיסק ברוכים הבאים מתארגן לו לאט מפגש אז אתם מוזמנים בהחלט ליאור
מ מיכל של עומר ויובל New member 1/9/02 #28 והחבר´ה שלי זוללים (אלא מה?) וחוץ מזה - די. התייאשתי מליצור פה קבצים נורמליים. מה לעשות? ה-PATHS אצלי ארוכים
והחבר´ה שלי זוללים (אלא מה?) וחוץ מזה - די. התייאשתי מליצור פה קבצים נורמליים. מה לעשות? ה-PATHS אצלי ארוכים
ח חנה של ליאור New member 1/9/02 #30 אני מעתיקה ל c:\temp ונותנת שמות כמו a.jpg רק בשביל להעלות לפה. את המקור אני משאירה כמו שהוא.
ש שבלוליטה New member 1/9/02 #32 אוי מיכל, איזו תמונה מקסימה, לא זכרתי שצילמת... את יכולה לשלוח לי במייל?