מפגש בחיפה

shiri_b

New member
טוב, מי בעד תאריך אחר?

יופי אז ה19? ה20? משהו בסביבות??

*זינה*

New member
תבחרו...

אני לא קובעת מקום למפגש, אני מציעה – לפי מה שנראה לי שיהיה הכי נוח לאלו שבאים ברכבת (שזה הרוב) שלא יצטרכו ללכת יותר מידיי. מה אכפת לי איפה יהיה מפגש? העיקר שיהיה! ובזאת אני נותנת לאורחינו מת"א להביע דעה. הבמה שלכם!
נ.ב מישהו מתנדב לעשות נגדי קרב חרבות...?

*neta*

New member
אבל צריך תאריך, ומשהו שנוח לחיפאים

כי אחרי הכל יש סיבה שהמפגש בחיפה.. ונ.ב לתמר: אני מנדבת את סטמפו

shiri_b

New member
אממ... כן אבל אני מניחה שלחיפאים

נוח בקניון וגם לנו נוח בקניון שהרכבת שלנו מגיעה אליו...

Cally1

New member
לא מקשיבים לי,אה?:)

הסברתי כבר-הרכבת בחוף הכרמל מגיעה ממש על הים.הליכה עד לקניון משם זה בדיוק 5 דקות.בלב המפרץ אין כלום חוץ מהקניון עצמו.בחוף הכרמל יש את הרכבת ממש על החוף ואת החוף ואת הקניון...לגבי התאריך-לא משנה לי,רק שלא יהיה ב-20,כי יש לי כבר מפגש פורום אחר בתאריך הזה:)בואו נעשה ב-21,מה אתם אומרים?

*זינה*

New member
לא זכור לי...

שחתמנו חוזה שאנחנו חייבים להקשיב לך, קאלי... או לאף אחד אחר. רק מציעים פה רעיונות, רק אמרתי את דעתי, אני לא כופה אותה על אף אחד. ואם כבר הזכרתי את דעתי – אני בכלל הייתי בדעה של לבטל את המפגש בחיפה. (וזאת מניסיון של 'היי אני שוב לבד ברכבת'). אבל יש פה אנשים שרוצים מפגש בחיפה, אז מי אני שאתנגד? להיפך – אני שמחה שזינאי הצפון התעוררו קצת... ואם כבר הזכרת את קניון חיפה וסביבתו המושכת: בריצה, ואני חוזרת – בריצה מתחנת הרכבת לקניון, זה 7.38 דקות, ואני עוד בכושר! לא שזה מה שמשנה... נכון, בחוף הקאמל יש אחלה מקומות להסתובב, יש את הטיילת ויש מסעדות ויש חוף ויש דשא... לא אכפת לי איפה נפגשים, העיקר שנפגשים. וכן, אני עדיין בעד
המפרץ.

מתייצבת לפקודת תמרי!!

הממ... טוב... אני מכירה את חיפה קצת... לא יותר מידי טוב... אבל! ממה שזכור לי, חוף הכרמל זה קצת מאוד מאוד בתוך חיפה בדרום, ועד כמה שזה קרוב והכל ויש שם בסביבה מה לעשות והכל אחלה... אבל לא כולם מגיעים ברכבות *שיעול* ואני שונאת את מרכזית המפרץ יותר מידי בשביל ללכת בה הלוך ושוב ולמצוא אוטובוס שמגיע לשם, ורכבת בשביל השתי שניות האלה אני לא אקח... מרכזית המפרץ זה אחלה מקום, יש שם גם אוטובוסים, גם את הרכבת, קניון, מקדונלדס, (כן נטע, גם בורגר ראנץ'), משחקים כאלה מגניבים, קולנוע, בתי קפה, קפולסקי... זה קניון לכל דבר... זה שהוא מת זה עושה את זה יותר סבבה, ככה הוא מוכן להשתלטות זינאית עוינת! בקיצר, בתור אחת שמכירה את כל הקניונים בחיפה, עד כמה שהם יותר גדולים והכל, אני לא אוהבת את הגראנד קניון כי הוא מוצף (ועוד פסח!) ואין מקום לנשום... קניון חיפה זה בולשיט, קריון זה יותר מידי רחוק... בקיצר - לב המפרץ... זה אחלה מקום...

shiri_b

New member
אין תאריך ואתם רבים

על המקום...? קודם תעשו מסע פרסום לתאריך שלכם אח"כ נדבר על אם נלך לקניון הממוזג או לים ולדשא לעשות יוגה... טוב אז גם אני עושה פרסום...

Cally1

New member
אני לא אריב עם אף אחד:)

אני גרה בחיפה ומה זה לא אכפת לי איפה שזה יהיה...פשוט בשביל הזינאים החמודים שבאים מת"א לחיפה(ולא כל יום בשבוע) חשבתי שיהיה יותר כיף לשבת בדשא מול הים ולקשקש או לטייל בטיילת ולא לשבת שוב פעם בקניון.ומיכלוש-אני מוכנה אישית לבוא ולקחת אותך ממרכזית המפרץ:)ואת התאריך אני כבר אמרתי-בואו ב-21.אנשים,תחשבו אם זה נוח לכם,כי לי לא משנה,חוץ מ-20.

*זינה*

New member
חחח מיכלי../images/Emo6.gif

תהיי איתי בקשר לגביי איך להגיע ל -
המפרץ. ה – 21? חוה"מ פסח... נראה לי בסדר... גם יש תחבורה ציבורית. אז ב – 21?

*neta*

New member
אז ב22/4, יום ג'? טוב אם יש יום...

אז מקום זה השלב הבא

למעלה