מפגש-בית פאגאני ביולי

Justin Angel

New member
מפגש-בית פאגאני ביולי

שלום לכולם, אנו מתכבדים להזמינכם למפגש-בית הפאגאני הראשון בארץ בתאריך ה-7 ליולי. אנו ניפגש, נהנה, נאכל, נשיר, נישן ואפילו נרקוד ונשחה. המפגש-בית יהיה בביתו של ארדן פלוטקין בעיר טבריה ברחוב השומר 27. ניפגש בתאריך ה-7 ליולי החל מהשעה 19:00 וניפרד כאשר יתחשק לכל אחד להיעלם. אוכל כל אחד מהבאים למפגש הבית מתבקש לדאוג ליצור קשר עם ג'סטין אנג'ל בכדי לתאם מה כל אחד יכול להביא מבחינת אוכל ולמסור פרטים נוספים. מבין האפשרויות ניתן להביא סלטים, פירות, ירקות, פיתות, חומוס וכך הלאה. מעגל שירה בשעה תשע נתחיל מעגל שירה של שירים פאגאנים בראשותה של רינה קסם (האהובה). אנו נשיר צ'אנטים מהירים וקצרים, מנגינות אהובות ועוצמתיות ושירים פאגאניים מוכרים. מי שלא מכיר לא צריך לדאוג, הוא ילמד במהלך השירה וכמו כן יהיו שירונים למי שצריך. בנוסף גם נשיר עם הקלטות של השירים המקוריים ברקע. כל מי שיכול מתבקש להביא כלי נגינה. לכל מי שיש המלצות\בקשות לשירים ספציפיים מוזמן לשלוח אותם לרינה. סידורי שינה יש חצר מרוצפת וגינה מרוחבת. באחריות כל אחד ואחת לדאוג לעצמו למה שהוא צריך, בין אם זה כרית, שמיכה, שק שינה ו\או אוהל. כמו כן לאנשים עם צרכים מיוחדים יש אפשרות לישון במיטות באחד משני חדרי האורחים בבית של ארדן. אם יש צורך לישון, אנא צרו עימי קשר בכדי לתאם. השכמה ולאחר מכן... השכמה בערך בשבע בבוקר (יש קפה בכמויות מסחריות). למי שמעוניין חלקנו נמשיך משם הלאה באופן עצמאי לכינרת (במרחק של כקילומטר). לאחר הכינרת נתפזר איש איש לדרכו. הוראות הגעה - רכב 1. יורדים מהכביש הראשי בצומת קורייה, ונוסעים שלושה רמזורים עד לצומת של תחנת המשטרה. מגיעים לרמזור לפני תחנת המשטרה (תחנת המשטרה מצד ימין) ופונים שמאלה. נוסעים עד הסוף, מגיעים לצומת T. בצומת T פונים שמאלה לרחוב השומר, אחרי 350 מ' מציד ימין שם הבית. הבית נמצא מול המכולת בצד השני של הרחוב. 2. מגיעים מטבריה מאזור צומת גולני, בפניה הבאה אחרי הגשר (הגשר היחיד בטבריה...) יש לפנות שמאלה, להמשיך ישר שני כיכרות, להגיע למלון המלך שלמה, לפנות ימינה עם המדרכה, חמישים מטר משם זה הבית שלי (חמש דקות הליכה איטית אם אתם מגיעים באוטובוס). הוראות הגעה - תחבורה ציבורית (לתחנה מרכזית טבריה) * מתחנה מרכזית בתל אביב: קווי אגד 830, 835, 841 * מתחנה מרכזית המרפץ בחיפה: קו 430 של אגד. * מתחנה מרכזית ירושלים: קו 962 של אגד. הוראות הגעה - תחבורה ציבורית (מתחנה מרכזית טבריה לבית של ארדן) לקחת את קו מספר 1 או קו מספר 5 עד מלון המלך שלמה או בכל תחנה ברחוב השומר ומשם להמשיך רגלית עד השומר 27 משפחת פלוטקין. נקודות לזכור 1. להגיע. 2. להביא מה שצריך בשביל שינה בחוץ. 3. להביא כלי נגינה למעגל שירה. 4. למסור המלצות\בקשות שירים לרינה קסם. 5. ליצור קשר עם ג'סטין בשביל לתאם אוכל. 6. להגיע. יצירת קשר לכל שאלה, בעיה, תהייה וכיו"ב: גרסיאלה: פלאפון 052-5115694, אי-מייל [email protected] ג'סטין: פלאפון 0546-567789, אי-מייל [email protected] בברכה, המארגנים, גרסיאלה וג'סטין

ToryMaster

New member
טוב קטינה

נדמה לי שרק אני קטינה שאשכרה אולי תגיע

טלה בר

New member
אני שתיתי

אצלי בבית כוסית קטנה לפרקים של יין מגיל שתים-עשרה וזה מעולם לא הזיק לי. יין זה לו וודקה או ויסקי או ליקר או קוניאק ורצוי לשעת את ההבדל.

טלה בר

New member
אני לא

מתווכחת עם ההחלטה לא להביא אלכוהול - זו רק הערה צדדית.

ToryMaster

New member
אני יודעת את ההבדל

סמכי עלי, תודה. לשתות כוסית קטנה בבית זה דבר אחד, וכשאת יושבת עם חבורה של אנשים שיושבים על בקבוק, זה דבר אחרף ורצוי לדעת את ההבדל.

טלה בר

New member
אני מסכימה

אתך - רק חשבי, בקבוק יין אחד ל-נאמר, עשרים איש? כל אחד כוסית קטנה זה לא מזיק, וכמו שאמרתי, זה לא משקה כוהלי חזק. זה רק, כמו שכתוב, משמח את הלב, ויש אומרים שאפילו בריא.

אחלה =)

אני לגמרי שם. בייגל'ז וקרים צ'יז (מליון סוגים) +ירקות חתוכים הולך? אני יכולה להביא מהעבודה/להזמין מהעבודה/להכין בעצמי בעבודה- הכל תלוי במשמרות שלי באותו שבוע
ובכמויות... מתאים?

Bassman

New member
צריך לתת לה טיפ?../images/Emo13.gif

או שאפשר סתם להתחנף?

Wing Chan

New member
יכול להיות שאני דווקא כן אבוא

עוד צריך לברר, שום דבר לא סגור :\ אממ אני יכול להביא חומוס\טחינה שאני עושה אני מניח, אם רוצים.

למעלה