"מיומנו של ארדן" תאריך- ה10/ 6 "מה זאת אומרת שאת לא יכולה לבוא לנקות ב8? אני עורך... מסיבה ואני לא יכול להשאיר את הבית מלוכלך אחרי שכולם הולכים! לא, לא איכפת לי שזה יוצא יום שישי! את מפוטרת!" ואחרי איומים שונים העוזרת הסכימה לנקות לא רק ברביעי לפני המפגש, אלא גם בשישי, אחריו. יופי. דאגתי לדבר עם חנות הפרחים, דאגתי לדבר עם דודים רחוקים שיספקו לי עגבניות שרי אורגניות למפגש ומצאתי עבור חן מתכון חדש ומשופר לבראוניז שנקרא בלונדיניות. ג'סטין מז*** לי את השכל שעות ולא נותן לאגו שלו מנוחה ולא מאפשר לי אפילו גישה לנתונים של מי מביא מה כדי לך איך להערך ומה בדיוק להביא. טוב נו, מי יתן שהאלה תוריד על ראשו ברק או סלע. זה כבר לא ביידים שלי. אני צריך לחזק את הwarding שמוטלים מסביב לבית שלי. הגנה זה חשוב, ואולי להטיל את הלחש נגד גניבה שכתבתי ועדיין לא השתמשתי בו. דמיאנה?? נגמרה הדמיאנה! רצח! מי גמר לי את הדמיאנה? אני לא יכול להטיל לחש נגד גניבה בלי דמיאנה! אה, הנה זה... זה היה בארגז של השורשים בטעות במקום הארגז של העשבים. טוב בקיצור ../images/Emo13.gif עם כל הסידורים וכל ההכנות, אני אשמח לראות כל אחד ואחת מכן ומכם במפגש הבית הפאגני (הנה אמרתי את זה כמו שג'סטין אמר לי לומר. ולא פיקניק פאגני. ממש לא...) Blessed Be ארדן.