מפגש-בית פאגאני ביולי

RainBird

New member
"מיומנו של ארדן" תאריך- ה10/ 6 "מה זאת אומרת שאת לא יכולה לבוא לנקות ב8? אני עורך... מסיבה ואני לא יכול להשאיר את הבית מלוכלך אחרי שכולם הולכים! לא, לא איכפת לי שזה יוצא יום שישי! את מפוטרת!" ואחרי איומים שונים העוזרת הסכימה לנקות לא רק ברביעי לפני המפגש, אלא גם בשישי, אחריו. יופי. דאגתי לדבר עם חנות הפרחים, דאגתי לדבר עם דודים רחוקים שיספקו לי עגבניות שרי אורגניות למפגש ומצאתי עבור חן מתכון חדש ומשופר לבראוניז שנקרא בלונדיניות. ג'סטין מז*** לי את השכל שעות ולא נותן לאגו שלו מנוחה ולא מאפשר לי אפילו גישה לנתונים של מי מביא מה כדי לך איך להערך ומה בדיוק להביא. טוב נו, מי יתן שהאלה תוריד על ראשו ברק או סלע. זה כבר לא ביידים שלי. אני צריך לחזק את הwarding שמוטלים מסביב לבית שלי. הגנה זה חשוב, ואולי להטיל את הלחש נגד גניבה שכתבתי ועדיין לא השתמשתי בו. דמיאנה?? נגמרה הדמיאנה! רצח! מי גמר לי את הדמיאנה? אני לא יכול להטיל לחש נגד גניבה בלי דמיאנה! אה, הנה זה... זה היה בארגז של השורשים בטעות במקום הארגז של העשבים. טוב בקיצור ../images/Emo13.gif עם כל הסידורים וכל ההכנות, אני אשמח לראות כל אחד ואחת מכן ומכם במפגש הבית הפאגני (הנה אמרתי את זה כמו שג'סטין אמר לי לומר. ולא פיקניק פאגני. ממש לא...) Blessed Be ארדן.

tontie

New member
זה לא פיקניק פאגני...

זאת מסיבת פיג'מות פאגנית!!!

ebonyW

New member
ויש לי בדיוק את הפיג'מה המתאימה ../images/Emo8.gif

ג'סטין, לא לדאוג, אני אתקשר לתאם טלפונית
נשמע שיהיה מצוין

ebonyW

New member
הגבתי להודעה של tontie :

"זה לא פיקניק פגאני... זאת מסיבת פיג'מות פאגנית!!! "

ebonyW

New member
טוב, עכשיו בילבלת אותי ../images/Emo4.gif

מוכנה להסביר?

"פיג'מה?"

"אהה?" as in שיט איזה פיג'מה אני אביא.. התרגלתי לישון ערומה. עזבי... עזבי.

ebonyW

New member
תאמיני לי שאני מבינה ../images/Emo13.gif

שנים כבר לא ישנתי עם פיג'מה... מזל שאמא הביאה לי פיג'מה מכשפית מוונצואלה

Justin Angel

New member
יש לי רעיון לתיזה ותוכלו לעזור לי..

יש לי רעיון לתיזה במדעי ה... חברה ונראה לי שתוכלו לעזור לי קדם את עניין המדע בתחום הספציפי של המחקר שלי. כרגע המחקר מתרכז "בכיצד ולמה פאגאניות ישנות בעירום". בשם אוכלוסיית הגברים והלסביות בפורום אני קורה לכן לעזור לנו בפיתוח התיזה במתן תמונות מפורטות ותיאורים גרפיים ככל הניתן.

אה! אה! שנת שירות!

זה יומיים לפני כנס קיץ של התנועה ואני עורך של הניצן (בטאון התנועה), מדריך בצוות הפוליטי (שמעביר יום בכנס) וחבר בצוות טיול (שגם הוא, מעביר יום בכנס)! אני ממש מאוד מקווה להגיע, למרות שזה מוטל בספק עצום. ולא להאמין, שדווקא כשעושים מפגש שיחסית קרוב אלי...

למעלה