מפגש בלוגרים - תאריך

מפגש בלוגרים - תאריך

אוקי, אז עד כמה שאני יודע ערב שבועות זה ב22.5 (יום שלישית) והחג זה ב23.5 (יום רביעי) השאלה היא האם יש חופש גם בערב שבועות, והאם יש תחבורה ציבורית. אה, כן, ובאיזה מן הימים אנחנו רוצים לעשות את המפגש?

wranger

New member
בדקתי באתר של "דן"

בערב שבועות יש תחבורה ציבורית עד סביבות חמש, חמש וחצי, ובצאת החג מתחדשת תנועת האוטובוסים. לגבי חופש, נו, זה מישהו אחר יבדוק (אני מובטל כרגע, אצלי כל יום הוא יום חופש...
).

noyy

New member
../images/Emo28.gifאתה מתבלבל

ב21 זה ערב החג, וב22-23 יש חופש, אם אני לא טועה לי יותר נוח (ובמחשבה שנייה נראה לי שזה גם התאריך היחידי שאני יכולה) ב22 בכל אופן. ונראה לי שיש תחבורה

ע ל ו מ ה

New member
דרך מעולה לבלבל את כולם...

לא להסתכל ביומן ולהכריז שערב חג זה ב-21
. ערב חג הוא ב-22, יום שלישי, ולכן שלישי-רביעי בשבוע הזה יתנהגו כמו ששי-שבת (מבחינת תחבורה). יום שלישי הוא יום חופשה, כך שעד 17:00 אז נגמרת התחבורה הציבורית, אתם יכולים להיפגש (כלומר, עד... 15:00 כדי לאפשר לכולם להגיע הביתה בתחבורה ציבורית). ביום רביעי - החג עצמו - אין תחבורה, כמו שאין בשבת.

noyy

New member
../images/Emo28.gifאת צודקת

בדיוק באתי לתקן את הטעות שלי עכשיו. וד"א, הסתכלתי בלוח שנה ובאמת ככה היה רשום לי
מה שכן, אני עדיין לא יודעת אם ביום חמישי יש חופש כדי שנוכל להפגש בלי בעיות (חלק אומרים שכן, חלק אומרים שלא, ועל לוח השנה הזה אי אפשר לסמוך)..

noyy

New member
../images/Emo28.gifאחרי כמה בירורים

מסתבר שיש חופש ביום חמישי, והתחבורה מופעלת כרגיל. מה דעתכם?

wranger

New member
../images/Emo105.gif קפיץ קפוץ ../images/Emo105.gif

נו מה, רק ארבעתנו (עכבר, נוי, מר סלע ואנוכי) מעוניינים?

mary lou

New member
השאלה היא אם זה הולך להיות מפגש בלוגיה

או מפגש פורום בלוגים? מדובר בשני דברים שונים לגמרי, כרגע נראה שאנחנו מתקדמים לכיוון מפגש-פורום.

wranger

New member
לא תאמין, אבל יש פורומים שנפגשים שם

... נראה לי שזה משהו בדשא.

mary lou

New member
בטח שיש הבדל

כי בפורום כמה שותפים פעילים וקבועים יש? 10? 15? 20 גג? מתוכם מגיע אחוז לא גדול וזה נראה כמו המפגש הקודם שהיה... לעומת זאת, מפגש בלוגיה זה אומר שמפרסמים אותו יותר בכל הבלוגיה מעבירים את זה בכל האתר, לא רק כאן בפורום ומקווים שלא רק הקבוצה המצומצת מפורום בלוגים תבוא, אלא גם הקבוצות האחרות שהתגבשו כאן. נדמה לי שכדאי להחליט בנושא כמה שיותר מהר כדי ליידע אנשים... לגבי המיקום, אני גם בעד פארק כלשהו, לא ממש משנה לי איפה. הרבה יותר נחמד דשא מסתם עזריאלי צפוף...

כן אבל שנה שעברה החשבנו את זה בתור

מפגש לכל הבלוגרים בתפוז. ופירסמנו את זה בבלוגים ובמלא מקומות. וכמה הגיעו? שמונה אנשים ובלון אחד.

לא בטוח שהיינו מספיק מוכנים

אני נוטה להסכים עם דבריה של mary lou. אני לא יודע עד כמה נצליח לקדם מפגש בלוגרים כללי בתפוז עד שבוע הבא וכמה בלוגרים נצליח לאסוף איתנו, אבל אפשר לנסות. לדעתי בקיץ יהיה יותר זמן לארגן את זה (לא שבוע מראש) בצורה מאוד מסודרת שאני מאמין שתביא לקצת יותר מ-8 אנשים ובלון
יש לי כמה רעיונות שאולי יאפשרו קידום טוב יותר של המפגש, אבל אני חושש שזה בעייתי שבוע מראש. דרך אגב, בפעם הקודמת אפילו קיבלנו מבזק חדשות במדור המחשבים של נענע!

wranger

New member
נו, אז בואו נתחיל -

במקרה אני פנוי ב-26 ביולי, יום חמישי. מי עוד?

אני גם מעדיף את הקיץ

כי בשבועות אני בלחץ של חזרות (אגב, מישהו רוצה לבוא לראות את הדיאלוג שלי? כדאי לכם, זאת קומדיה מצויינת בביצוע של שחקן מצויין) ואני מעדיף בחופש הגדול...

b love

New member
מסכימה.. חופש גדול יתאים גם

לכאלה שעדיין לא סיימו ללמוד...... (יאיי אני כבר לא חלק מהם!!
)

למעלה