מפגש בלוגרים - תאריך

wranger

New member
חשוב חשוב! - תיקון טעות לגבי המפגש הקודם!

הגיעו הרבה בלונים, אבל רק אחד שרד וזכה לתהילת עולם. יהי זכרו ברוך.

b love

New member
אולי כי זה היה מפגש ראשון?

לדעתי צריך לתת לה שוב פעם "פוש" ולהריץ, אם זה מפגש של הפורום יבואו פחות כי לא כולם קוראים-מגיבים-מגיבים את כולם, אבל אם זה של כל הבלוגיה- זה משהו אחר.. תמיד כמעט יש את מי לראות (נראלי :-S)

דם דם

New member
אני רואה שאם אני לא מארגן

אתם עושים בלגאן אחד גדול אה אז ככה החלטה שרירותית (מה לעשות נותנים לכם זכות בחירה ואתם עושים תוהו ובוהו) אז מעכשיו דיקטטורה שלי חופש גדול חודש יוני מתישהו תתחילו להריץ תאריכים וניצן שאני לא אתחרע עליך,מזה פארק הירקון קצת התחשבות אנשים אני בא ברכבת אין לי מושג איך מגיעים לפארק הירקון מקסימום אפשר מקום מרכזי ומשם לאן שבא לכם

אם אני לא טועה,

אבל ממש אם אני לא טועה... אפשר לרדת בתחנה של האוניברסטיה ומשם זה 5 דקות הליכה לפארק הירקון.. או שאני מתבלבל. אני ממש לא בטוח.

noyy

New member
../images/Emo28.gifלדעתי גם עדיף במקום פתוח

במקום הגג הקטן של עזריאלי שבקושי אפשר ללכת שם מרוב אנשים. (אפשר גם לגן המשולש שזה בדיוק ביציאה של תחנת ת"א מרכז)

דם דם

New member
האמת לא אכפת לי

איפה שאתם רוצים אבל קחו בחשבון שאנשים מגיעים מכול הכארץ ולא כולם יודעים להגיע לכול מיני מקומות ככה שעדיף איזה איזור שקל להגיע אליו אולי באמת הגן המשולש או משהו כזה כי אם יחליטו על מפגש של הבלוגיה ויגירו בואו נעשה את זה בירקון אז נוער ואנשים שלא מתמצאים לא יבואו

זה לא ממש מסובך להגיע לפארק הירקון

ולא ממש מסובך להסביר... אני בעד פארק הירקון. ובעד שתבואו למופע הדיאלוגים שלי בעוד שלושה שבועות.

דם דם

New member
אין בעיה

שיהיה בפארק הירקון היי ותודיע מזה המופע הזה שאתה עובד עליו שיהיה בהצלחה

למעלה