מפגש בלוגרים

דם דם

New member
גנב../images/Emo196.gif

בדיוק אני מכין על זה רשומה איזה טלפתיה....ואם יהיה מפגש,אתה תבוא בכלל?

אני הצעתי כמה פעמים...

ברור שאני אבוא! אבל לא בטוח שאני אחשוף את עצמי, אני בטח אגיד שאני הבלוגר "דוגמן עם אורגן" או משהו, במקרה שישאלו אותי מי אני בכלל... אבל אני אביא מצלמה ואצלם ואעשה פוסטמונות בבלוג שלי על זה..

דם דם

New member
אסור לעשות פוסטמונות

זה אאוטינג
ותהיה בטוח ישזהו מי אתה....בטח במפגש בלוגרים יהיו אתה אורי צציק ועוד איזה בלוגיסט חסר חיים

אני דווקא תיכננתי להיות

בלתי דומיננטי... אתה יודע, זה שיושב בפינה בשקט ושותה שוקו בשקית...

דם דם

New member
עכשיו אני אדע

איך לאתר אותך לחפש מישהו עם שוקו בשקית...גאששש אני מקווה שרק לא תהיה שם קייטנה באותו הרגע אז יהיה לי הרבה ילדים עם שקיות שוקו לסנן שם

פגעסוס

Well-known member
אם יהיה מפגש אני אגיע

אבל אני לא מארגן כלום. אח"כ עוד יאשימו אותי בונדליזם בעזריאלי

Seidman

New member
זכור לי לפני שנה היה ניסיון לארגן

אבל הניסיון נפל באיזשהו שלב. וחוץ מזה לדעתי לבלוגרים של תפוז יצא שם של נחנחים. אני לא חושב שאפילו פעוטון היה מסכים לארח אותנו.

Seidman

New member
בתור מי שהציע את הרעיון...

אני חייל חוץ מזה. ברגע שאני חוזר ליחידה מהגימלים, אונסים אותי בשבתות על ימין ועל שמאל. אני לא אראה בית בחצי שנה הקרובה.

דם דם

New member
קרציות: אני יקח את הארגון עלי

ארגון החזית האישית לשחרור הזברות יוצא במבצע לילי צבאי מסווג ביותר לתלות מודעות בכול רחבי תפוז ולהודיע על מפגש בלוגים. אוקיי אז אני האמרגן...מה אני אמור לעשות..מישהו? עזרה משהו? חוצמזה הרבה פורומים וקומונות בתפוז עורכים מפגשים ורובם יש להם גם בלוג, אז אם אפשר לארגן מפגשי קומונות/פורומים של תפוז אפשר לרכז את כולם במקום אחד למפגש בלוגים למישהו יש הצעות למקום ריכוז....זיידמן אל תענה לי (אני יודע מה עובר לך בראש)

אני חושב שאם זה יהפול למשהו כללי

שכולל גם את הפורומים והקומונות, זה קצת יאבד את הטעם והיחודיות של כל הקטע ב"מפגש בלוגרים", לא כך? כל היופי הוא שהמון אנשים נפגשים ביחד תחת מכונה משותף אחד

אני חייב להסכים עם הנץ הכחול-אדום

זה חייב להיות קשור רק אלינו. אפשר לפרסם את זה בבלוג של השרוט, ולבקש משרית להזכיר את זה.

דם דם

New member
אוממ יש לי רעיון

אבל בשביל זה צריך את צציק או איך שקוראים לו בקיצור...לפרסם את זה בדף הראשי של תפוז בשעות הפריים טיים אני מוכן לעשות מין רשומת מפגש אצלי או מה שזה לא יהיה. כמו שהיה בזמנו רשומה על "יום הרשומה" של חרגולית אני מוכן יהיה לכתוב מין הודעה מפורטת אצלי על מפגש של בלוגים של תפוז אבל השאלה המרכזית זה מה יהיה התאריך,האם זיידמן יגיע,האם נאתר את עכבר כחול בין כול שקיות השוקו,כול זאת ועוד... בכול אופן הבעיה לא לארגן אלא למצוא תאריך ומיקום טוב...מיקום נראה לי איפה שכול העולם עושה,שזה בעזריאלי,השאלה באיזה תאריך תתחילו לזרוק תאריכים שטובים לכם

אני יכול להגיד רק מה טוב לי אישית

וזה בעיקר החודש הנוכחי. חודש אוגוסט קצת בעייתי בשבילי... נץ, אולי תעלה סקר של תאריכים? בעצם לא נראה לי שהסקר יהיה מועיל..

אז איך אתה מציע לעשות את זה?

יש למישהו כאן רעיון יצירתי איך לבדוק תאריך מתאים לכולם? (לפחות נוח לקבוצה מצומצמת, שיהיה משהו קבוע ושאחרים יתאימו את עצמם אליו)

למעלה