מפגש בלוגרים

לזרוק תאריך.

לשמוע מה כולם אומרים. לא טוב? לזרוק עוד תאריך.. אני לא יודע, אולי אפשר לברר איך עושים את זה בישרא...

noyy

New member
../images/Emo28.gifבישרא פשוט קובעים תאריך

מספיק זמן לפני המפגש [תאריך שבד"כ מתאים את עצמו לקבוצה מצומצמת יחסית של החברים שמארגנים]. נותנים לכולם זמן להתארגן ולפנות את הלו"ז שלהם לאותו היום. מי שבא - בא, מי שלא אז לא, אין הרבה חוכמות
ואז עושים רשומה ענקית ומפרסמים קווי אוטובוס

פגעסוס

Well-known member
בנוגע לפרסום בדף הראשי

ראשית, צדקת בשם
שנית, תפוז לא יוכלו להיות אחראים למפגש שכזה. מה שכן, אם תכתבו רשומה רצינית לגבי המפגש, אני אשמח לקדם אותה בעמוד הראשי ו/או בבלוג הבית. אני אציין כמובן שמדובר במפגש בלוגרים שמתוכנן ע"י הבלוגרים עצמם
בתאריך שקבעתם יש לי מבחן (מבוא לחשיבה חברתית, קורס שהוא סיוט) אז אני אשתדל להגיע אחריו, אבל אני לא יכול להבטיח.

noyy

New member
../images/Emo28.gifאיפשהו בת"א זה הכי נוח

אני לא יודעת אם מקום כמו עזריאלי זה רעיון כ"כ טוב...

דם דם

New member
אנחנו לא ישרא

אנחנו יותר מתורבתים מהם (זתומרת חננות) ככה שאנחנו לא נשמיד את המגדל המתומן בעזריאלי. חוצמזה נראה לי הכי נוח בתור מפגש ראשון בעזריאלי כי לא תמיד כולם מכירים את תל אביב ויודעים איך להגיע לכול מיני מקומות. סביר שיהיה במקום מרכזי כמו עזריאלי ואחר כך למפגשים הבאים אפשר לחפש מקומות אחרים.

noyy

New member
../images/Emo28.gifאני בטוחה שלא נשמיד את עזריאלי

השאלה אם עזריאלי יהיה מספיק "אטרקטיבי" לבלוגרים עם סטייל ורמה כמו של תפוז...
והגעה למקום אחר בת"א זה לא דבר כזה מסובך, אפשר לעשות איסוף מעזריאלי.

דם דם

New member
בואי נתחיל מעזריאלי ונמשיך

לאן שאת רוצה...איך אני איתך
חוצמזה מה את מתערבבת...את סגרת את הבלוג שלך (בניסיון נואש לגרום לך לחזור לעדכן)

דם דם

New member
מות תמותי

את טסה להופעה של מדונה...מממממ...מתיייי????? ואיך זה שלא הופיע לי כשעדכנת אררררר אני מנוי אצלך, מוזר....זה לא פעם ראשונה שמתפקשש משהו בעדכונים אוטומטים

noyy

New member
../images/Emo28.gifעוד לא טסה...

אני דיי מקדימה את זמני כשאני אומרת כשכבר זכיתי
אבל אל דאגה, זה בתהליכים

אפשר להיות בעזריאלי

ולאחר שנראה שכולם מגיעים, ואם יהיה משעמם (או סתם עזריאלי ימאס), בסביבות אחר הצהריים יהיה אפשר להגיע ל"גן המשולש". דיי נעים שם אחר הצהריים, זה יכול להיות נחמד

אוקי אנשים אז אני כותב עזריאלי?

שעות וכאלה...? מדבקות עם שמות משתמשים על החולצה? סטיקרים של מר סלע? מר סלע המקורי? (סתם לא, אין שום סיכוי שאני סוחב אותו עד לשם...)

ואני יכול לטפל בעוד כמה דברים ../images/Emo13.gif

האם אתם מעוניינים שזה יהיה רק מפגש בלוגרים תפוזי או שגם ישראבלוג מוזמנים?

Seidman

New member
אני לא חושב שישרא ישאלו אותנו

בכל זאת, אם הם כמעט הצליחו להוריד מגדל בעזריאלי, מזה בשבילם מפגש בלוגרים בתפוז? לדעתי פשוט לציין שזהו מפגש בלוגרים. נכון שיש עניין בפיתוח הבלוגוספירה התפוזית, אבל זה לא שיהיה סלקציה בכניסה (אלא אם אני אדאג לזה...)

שום ישראבלוג!!

הם יותר מנוסים מאיתנו! הם ישתלטו לנו על האירוע! זה יהפוך להיות "מפגש ישראבלוג-או!-ויש-גם-כמה-מהאתר-ההוא,-איך-קוראים-לו?-אה!-תפוז!-כן...-שמעתי-שיש-שם-שלושה-בלוגים!" אנחנו צריכים קודם להתגבש, אחרי זה להדיח את יריב חבוט מהשילטון, ולהתחיל להדפיס ספרי תנ"ך עם התמונה של צציק בתוכם. אני מציע איפשהו בספר מלכים א', בין פרק ח' ל-ט'.

אוקיי, אוקיי, אל תהרוג אותי ../images/Emo13.gif

אני בעד ההצעה של זיידמן - מפגש בלוגרים, בלי לציין מי מוזמן ומי לא. מן הסתם, אם נפרסם את זה בעיקר בתפוז אני מניח שהרוב יהיה מכאן. "מפגש בלוגרים".

noyy

New member
../images/Emo28.gifאני דיי נוטה להסכים עם העכברוש

בכל זאת... ישרא זה ישרא ותפוז זה תפוז, לא נראה לי שצריך לערבב בינהם. ההבדל בין הקהילות נראה לי עצום :| ובכל מקרה במפגש עצמו כנראה שבגדול יהיה פילוג בין הקבוצה של ישראבלוג לקבוצה של תפוז.

למעלה