מפגש בשבוע הבא!

StewieG

New member
מפגש בשבוע הבא!

אחרי זמן מה, הגיע הזמן להיפגש! ובכן, אנחנו נפגשים במהלך השבוע הבא. אנא בחרו את המועד המועדף עליכם:
שלישי, בשעה 18:00
חמישי, בשעה 18:00
שישי, בשעה 12:00 מיקום - גן המשולש \ עזריאלי, בהתאם למזג האוויר. לפי התפתחות החום הרצחני בתקופה האחרונה, נראה לי שאנחנו מדברים על עזריאלי. פנאן? פנאן! הצביעו והשפיעו וכאלה.

הידד../images/Emo70.gif אני זורמת בינתיים.. אין לי בעיות ^_^

ואני אומרת עזריאלי, שום גן משולש
רק אולי קצת יותר מוקדם...

mojoit

New member
בעקרון שלישי

אבל זה ממש מאוחר לי , לוקח שעה ומשהו נסיעה הביתה ואז עוד אוטובוס... זה אומר בשב22:00 אני אהיה בבית אחרי היתקלות עם ערסים ובירות
.רמת ישי . חמישי ושישי אני בטוח לא יכולה- קורס מד"א
. וגם אני בעד עזריאלי !

StewieG

New member
השעה לא קריטית,

אפשר להקדים ל16:00-17:00. אני משער שחיילים\אנשים שעובדים יגיעו לקראת 18:00-19:00.

mojoit

New member
כן ,כן ../images/Emo6.gif

יש במה להתגאות .במיוחד לג'נדה !
הגלידה הכי טובה בארץ
חוץ מזה זה חור .אבל נפרגן .

גם לי כולם מסתדרים,

למרות שאני עובדת עד אחרי 16:00 במהלך השבוע, אז אאחר מן הסתם. ואולי לא נקבע בעזריאלי?! זה מקום למפגשים ראשוניים של פורומים, כבר עברנו את זה, לא?! נוכל למצוא מקום ממוזג אחר בת"א... וכדאי להפיץ הודעה גם בפייסבוק לכל אלה שלא נכנסים לכאן...

StewieG

New member
תציעי הצעות, אולי יתאים.

אפשר סנטר, או אולי באולינג כמו אז, או משהו אחר בסיגנון דומה. וואט סיי יו?

CrazyPenguin

New member
../images/Emo45.gif

אני מגיעה לתל אביב באיזה 12 ומשהו עם הרכבת אבל אין מצב שאפילו אם המפגש יהיה בשישי אבוא אחרי שבוע של טירונות למפגש עם התיק הענק והמדים המכוערים שענקיים עליי בטירוף
סורי

StewieG

New member
../images/Emo41.gifטוב, אז מחר!../images/Emo41.gif

מחר, יום שלישי, בשעה 17:00 בדיזינגוף סנטר בכניסה הקרובה לכלי זמר. אני אגיע מאוחר יותר, עבודה וכאלה, אבל אתם מוזמנים להגיע לפני כן. אשרו הגעה בתגובה להודעה זו

למעלה