M mojoit New member 24/8/10 #23 ../images/Emo45.gif אני אהיה בסנטר כבר ב16:00 בערך , הולכת לאכול .. גם ככה אין לי מה לעשות . אם מישהו מתכנן להגיע מוקדם .שישלח הודעה בפרטי ואני אתן לו את הפלא שלי
../images/Emo45.gif אני אהיה בסנטר כבר ב16:00 בערך , הולכת לאכול .. גם ככה אין לי מה לעשות . אם מישהו מתכנן להגיע מוקדם .שישלח הודעה בפרטי ואני אתן לו את הפלא שלי
א אמבריי לנצח New member 24/8/10 #24 ../images/Emo45.gif מחר תגלו את שמה של MOJOIT ../images/Emo3.gif חחח אבל סנטר, רילי? אני שונאת את המבוך הזה חחח
../images/Emo45.gif מחר תגלו את שמה של MOJOIT ../images/Emo3.gif חחח אבל סנטר, רילי? אני שונאת את המבוך הזה חחח
C Cling And Clatter New member 25/8/10 #26 שלחתי לך הודעה היום לגבי המפגש.. פספסתם אותי ביום.. היומיים חופש הכפויים (על חשבוני כמובן) האלו הם ברביעי וחמישי.. היום לא יכולתי לא חכם לקבוע משהו שלא כולם מול מחשב! איך היה? נהניתם? אולי נעשה מפגש בסוכות?
שלחתי לך הודעה היום לגבי המפגש.. פספסתם אותי ביום.. היומיים חופש הכפויים (על חשבוני כמובן) האלו הם ברביעי וחמישי.. היום לא יכולתי לא חכם לקבוע משהו שלא כולם מול מחשב! איך היה? נהניתם? אולי נעשה מפגש בסוכות?
א אמבריי לנצח New member 25/8/10 #27 הטלפון שלי מקולקל אני על מספר אחר בינתיים.. כתבתי בפייסבוק אוף.. מה עם שבוע שאחרי זה את כל הזמן בבסיס אני מתה לפגוש אותך
הטלפון שלי מקולקל אני על מספר אחר בינתיים.. כתבתי בפייסבוק אוף.. מה עם שבוע שאחרי זה את כל הזמן בבסיס אני מתה לפגוש אותך
C Cling And Clatter New member 25/8/10 #28 נו אין לי אינטרנט כשאני לא בבית כך שגם בפייסבוק לא יכולתי לראות אני יכולה השבוע - כמו שאמרתי אני בחופש בכפייה! רוב הזמן אני בבסיס, חמשושים..
נו אין לי אינטרנט כשאני לא בבית כך שגם בפייסבוק לא יכולתי לראות אני יכולה השבוע - כמו שאמרתי אני בחופש בכפייה! רוב הזמן אני בבסיס, חמשושים..