מפגש ג´אגלינג כל יום שלישי

macman

New member
מפגש ג´אגלינג כל יום שלישי

שלום חברים, במסגרת החיפושים למפגש עבורכם, גיליתי שיש מפגש אשר שמח להזמין גם אותנו. המפגש הינו מפגש ג´אגלינג, אשר משלב גם רוכבי חד-אופן ומתקיים מידי יום שלישי בשעה 19:15 (בעבר היה ב-20:00). המפגש מתקיים בכפר ויתקין ופרטים אפשר לקבל באתר של איציק אור בכתובת המצורפת... אתם מוזמנים לבוא ולהנות, אני אשתדל להיות שם מחר (כבר היום) גם כן... מצפה לראותכם... עודד.

izharn

New member
בערך עד איזו שעה זה???

כי אם אני יבוא זה יהיה רק ב8:00!

macman

New member
צר לי לבשר... אבל...

להלן נוסח הדוא"ל שנתקבל ע"י איציק, מי שעמל רבות כדי לאפשר את המפגשים: בעקבות סכסוך בין מזכירות כפר ויתקין למועצה האיזורית לא תתקיים יותר הפגישה השבועית בכפר ויתקין. לאחר שלוש שנים נצטרך למצוא לנו בית אחר, ותוך מספר שבועות אני מקווה להודיע על התחליף שנמצא. איציק. אני מאמין שיימצא מקום (בטח טוב יותר) כדי שנוכל גם אנחנו (החד-אופניסטים) לבוא ולהנות... עודד.

Uri Yurman

New member
חדשות רעות וחדשות טובות.

1) עקב סיבות שלא אפרט, נאלצו מארגני המפגש, בתום 3 שנים של פעילות כמעט רצופה, לסגור את המועדון. 2) אני בספק אם זה יהווה תחליף ראוי למועדון המפואר של כפר ויתקין, אבל לאחרונה נפתח משהו דומה בתל אביב, אבל בעלות של 10 שקלים למשתתף. ראו הודעה נפרדת שכתבתי בנושא. אוּרִי

טוב תעדכנו אם נמצא פתרון לכפר ויתקי

תעדכנו כאן אם יש פתרון וממשיכה הפעילות בכפר ויתקין עכשיו שהחופש מתקרב וקיץ ויש יותר זמן חבל שזה הופסק אז אם משהוא ישתנה בבקשה אורי או איציק תעדכנו שנדע להגיע

macman

New member
יש מקום חדש...

מצ"ב הדוא"ל מאיציק: תודות ליובל רוט נמצא תחליף לאימון השבועי בכפר ויתקין. בכל יום שלישי החל ממחרתיים (18/6/02) יוכלו כל הלהטוטנים החפצים בכך להיפגש באולם בית הספר "אלונים" בפרדס חנה, לאימון חופשי מ 20:00 עד 24:00, חינם אין כסף. המגיעים יוכלו ליהנות ממוזיקה ומהרבה ג´אגלינג (נא להביא ציוד אישי). לפרטים אודות איך להגיע לאולם נא ראו להלן. תודה, איציק. ________________________________________________ איך להגיע לאולם: סעו לכיוון גן-שמואל (לכביש ואדי ערה) ופנו צפונה אחרי גן שמואל בצומת חנה ("צומת מחנה 80"). סעו ישר לכיוון פרדס חנה, ובכיכר השניה פנו שמאלה. הכיכר הבאה שאתם נתקלים בה היא ככר הדקלים, ובה קחו ימינה לרח´ הדקלים. כאן נדרשת ערנות שכן ממש אחרי 20 מטר יש פניה קטנה בין המכוניות החונות לדרך עפר. פנו בה וסעו ישר בדרך ללא מוצא זו עד סופה (כ 500 מטר). מימינכם תראו את השער האחורי של בית ספר "אלונים" שבאולם הספורט שלו יתקיים המפגש.

ooziz

New member
היי עודד

גם לי קוראים עודד! אני חבר של נדב!! מהמחוננים. מה זה ג´אגלין??? תודה!

למעלה