מפגש הבלוגרים 2007 טייק 2!

חהמן

New member
מפגש הבלוגרים 2007 טייק 2!

בזמן האחרון אנחנו יותר ויותר שומעים את הביטוי "במפגש הבלוגרים הבא" וחשבנו לעצמנו, באמת הגיע הזמן, לא? אחרי החוסר הצלחה היחסי של המפגש הקודם (אנחנו לא רוצים להגיד כישלון, אבל, טוב נו, כישלון), שראה בשיאו קצת יותר מעשרה בלוגרים, ואפילו לא נציגות תפוזית אחת, הגיעה הזמן לנסות שוב! אז החלטנו להתחיל את התהליך (תודה סוקי!) התאריך: 18/10/2007 השעה: 16:30 המקום: איפשהו בתל אביב! הפעם יש הרבה זמן מראש. אנחנו מקווים לתמיכה תפוזית רצינית יותר, וגם לכמות מכובדת יותר של בלוגרים. אז מה צריך לעשות עכשיו? א. תרשמו לעצמכם את התאריך. יש מספיק זמן מראש כדי שכל מי שררוצה לבוא יכול. ב. תכתבו רשומה על זה בבלוג שלכם, עכשיו. התגית? מפגשבלוגרים 2007 (במילה אחת) שכל מי שקורא אתכם יוכל לבוא גם. ג. תציקו לבצלאל שיעזור בכל מה שהוא יכול מעכשיו. (אם תפוז יסדרו לנו פרסום, זה יהיה נחמד. אם תפוז יכולים לסדר מקום סגור למפגש, זה בכלל יהיה טוב. א הם יכולים לסדר אוכל זה יהיה מעולה.) ד. תעלו כל הצעה שיש לכם בשביל שיהיה יותר טוב ויותר כיף! אז, ניפגש? אנשי חה!

אין בעיה

אבל כרגע התאריך קצת בעייתי לאלו שמעוניינים להגיע גם ל-WordCamp, שמתקיים גם הוא ככל הנראה (נכון לימים אלו) ב-18.10. יש אפשרות לקבוע תאריך אחר? (אפילו בהפרש של יום או כמה ימים)

חהמן

New member
לא נראה לנו שזאת כזאת בעיה

(אגב, משעשע שכתבת "אין בעיה", ואז העלת בעיה. בעצם, אולי זה משעשע רק אותנו) דבר ראשון, אנחנו חייבם לציין שלא היה לנו מושג בקשר ל WORDCAMP. זה היה ממש, אבל ממש לא מכוון. דבר שני, עדיין, נראה לנו שעדיף לא להזיז. תמיד יהיה משהו. עדיף לבחור תאריך וללכת איתו. התאריך הזה יוצא אחרי החגים (רוב האנשים בארץ), לפני תחילת האוניברסיטה (רוב הסטודנטים פנויים, ובארץ), בזמן הלימודים (תלמידי בי"ס פנויים יחסית, ובארץ), לקראת סופשבוע (לאנשים שעובדים קל יותר לצאת מוקדם וכאלה). יש מצב טוב שבגלל זה גם האנשים של WORDCAMP בחרו בתאריך הזה. דבר שלישי, אולי אנחנו לא מבינים בזה, אבל נראה לנו שכמות האנשים שתרצה ללכת לשני המפגשים נראית לנו לא גדולה במיוחד. קהל יעד קצת שונה (אפילו שבגדול כולנו בלוגרים וכל זה). דבר רביעי, היות ו WORDCAMP מתחיל מהבוקר, גם ההתנגשות היא לא רצינית מידי. מי שרוצה יכול להגיע לשני הדברים בלי בעיה רצינית במיוחד. עכשיו ברור שאם יהיו הרבה אנשים שיגידו שכדאי להזיז את התאריך בגלל זה, (אבל אנשים שאומרים שהם מתכננים ללכת לשני הדברים, לא סתם אנשים שמביעים דעה) אז זה דבר אחר לגמרי. אנשי חה!

חה!

(אגב, משעשע שכתבתם בשני פורומים מקבילים את ההודעה הזו עם נוסח זהה, אך בכל הודעה כתבתם קודם כל על משהו משעשע שונה. בעצם, אולי זה משעשע רק אותי) אני יודע שהתאריך הזה הוא דיי טוב ומוצלח. אלו בדיוק הסיבות שב-WordCamp בחרו את התאריך הזה, למען האמת. אני לא יודע כמה ירצו ללכת למפגש הזה וגם ל-WordCamp כך שיכול להיות שלרוב זה לא יתנגש, ולכן אין שום בעיה עם זה. נכון לעכשיו אני כן מתכוון להגיע ל-WordCamp אבל כמו שאמרתי, אין בעיה. אני אשלב ואגיע גם למפגש הזה. יתרון ש-WordCamp מתחיל עוד בבוקר, כך ניתן לשלב ולא להפסיד הכל.

randomalit

New member
להפך

אנחנו מתכננים את הכנס בעיקר לבלוגרים שלא כותבים בוורדפרס, כדי להכיר להם את העולם.

חהמן

New member
הכפילות הזאת מפריעה לכם?

אתם חושבים שזה יהיה בעייתי? מההבנה הלא גדולה שלנו, ההתנגשות הזאת לא צריכה להיות בעייתית במיוחד. אתם חושבים אחרת?

randomalit

New member
לא מפריע לנו

אבל מעניין היה לראות שיש פה עניין לאחרונה.

חהמן

New member
וואו, זה היה מהר.

לא ממש הבנו. עניין ב WORDCAMP ? בבלוגים עצמאיים? סתם פעילות מעבר ל"תראו את הכתבה מ YNET על..." ? מה? אנשי חה!

randomalit

New member
עכשיו אני לא הבנתי

התכוונתי לזה שמעניין לראות שהעניין בוורדפרס ובכלל בפלטפורמות בלוגינג אחרות גדל לאחרונה. גם בפורום הזה, אבל גם במקומות האחרים. על איזו כתבה ב-YNET אתה מדבר? (סליחה, לא הבנתי
)

חהמן

New member
אה, לא

שום כתבה ב YNET, פשוט יש שבועות שההודעה היחידה בפורום הזה היא: "תראו את הכתבה [איזושהי כתבה בנושא בלוגרים] שהייתה ב [אתר חדשות אינטרנטי כזה או אחר]" אבל עכשיו אנחנו הבנו. אוקיי. כמו שאמרנו, אם נראה שאנשים מתלוננים על ההתנגשות תאריכים, נחשוב שוב, אבל כרגע לא נראה לנו שיש כאן בעיה. אנשי חה!

דם דם

New member
אני חושב

שמתישהו בסוכות יכל להיות פתרון טוב במיוחד לאור העובדה שעד היום רוב המגיעים למפגש היו לתמידים או סטודנטים למינהם ככה שחופשת סוכות תוכל להתאים לצעירים שניבבנו שלומדים. כמובן בתנאי שתהיה תחבורה ציבורית בחול המועד סוכות

חהמן

New member
סוכות זה לא טוב.

הרבה אנשים בחופש, או בחו"ל, או שיש להם תוכניות אחרות. המטרה היא למצוא יום שבו לאף אחד אין שום דבר יותר טוב לעשות. האוניברסיטאות לא מתחילות עדיין ב 18, והיות וזה אחה"צ, אנחנו מקווים שרוב תלמידי בי"ס יוכלו גם להגיע. אנשי חה!

wranger

New member
כנ"ל

אני אדע יותר טוב כשנהיה קצת יותר קרובים לשם.

למעלה