מפגש הבלוגרים 2007 טייק 2!

mary lou

New member
ובכן...

זה באמת קצת רחוק מכדי שאני אוכל לדעת, אבל תזכירו לי שעה לפני, אני מניחה שיהיה טוב. בכל מקרה, באמת לא תזיק תמיכה תפוזית. בפורומים הם משקיעים המון, גם לנו מגיעים אירועים עם אוכל!

בהזדמנות, אולי כדאי לארגן לזה שרשור

אני לא יודע כמה יעזור להגיד בכל פעם שאנחנו רוצים עזרה מתפוז או שמצפים שתפוז יעזרו בארגון. אולי כדאי ליצור שרשור חדש שיוקדש כולו למען מה מצפים במפגש - אם צריך אוכל, אז לרשום שצריך לארגן אוכל. אם אולם סגור וממוזג, אז לרשום את זה. אם רוצים קצת יותר מזה ואולי גם שמישהו מתפוז יספר לנו מה התוכניות בהמשך (לדוגמא), אז צריך להגיד את זה.

חהמן

New member
זה רעיון טוב.

אולי כדאי לחכות עוד איזה שבוע, לתת לתפוז זמן לבדוק דברים ולארגן דברים. בכל מקרה, אנחנו מתכוונים לפתוח שרשור חדש בנושא פעם בשבוע גם כאן וגם בפורום הבלוגיה. ככה לא יווצרו שרשורי מפלצת, אבל הנושא כל הזמן יישאר למעלה. אנשי חה!

והכי חשוב, כמו שעכבר כחול אמר

לדאוג שכמה שיותר בלוגרים יכתבו על המפגש בבלוג שלהם. יותר פוסטים על המפגש, יותר אנשים ידעו שיש דבר כזה ויגיעו.

tamax

New member
לאיזה אוניברסיטאות אתה מתכוון?

חלק מהאוניברסיטאות {והמכללות) מתחילות כבר ב-14 לאוקטובר. בכל אופן, הפעם אני מתכוון להגיע...[אם יסתדר]

חהמן

New member
תל אביב וירושלים

לא ביררנו לגבי כולם, הלכנו עם מה שאנחנו יודעים.

suki da yo

New member
גם הטכניון... -../images/Emo13.gif

באר שבע אכן מתחילים ב-14. מצד שני, הם לומדים בבאר שבע, שפעם אחת יסבלו (כן, 2 מהחברים הכי טובים שלי לומדים בבאר שבע, וזה אומר, יוצאים פעמים שלוש בשבוע לפאבים, בזמן שאני תקועה בחיפה הנידחת, לומדת חדו"א. אני ממורמרת)

mary lou

New member
בר אילן מתחילים ב14

לא שזה מפריע לי. כל עוד המפגש לפני ה14 בנובמבר- הכל בסדר. (גיוס...)

suki da yo

New member
המממ..

הפקולטה לרפואה בבאר שבע מתחילה ב-14. וזה מיטב הידע שלי לגבי אב"ג, בהחלט יתכן ששאר האוניברסיטה מתחילה בסבבה

TheWhiteTigris

New member
טוב,

כל אחד בארץ יודע שהאונ' והמחלקה הרפואית זה שני דברים שונים...

למעלה