נראה לי שזה באמת ייתן תנופה למפגשים נוספים
R Rוני כל הזמן New member 14/11/06 #18 ובדיוק אתמול, כך רצה רצף הדברים נתקלתי בנושא של דחיינות אצל מאומן. אין צירופי מקרים. דברים מתרחשים בדיוק כמו שצריכים לקרות.
ובדיוק אתמול, כך רצה רצף הדברים נתקלתי בנושא של דחיינות אצל מאומן. אין צירופי מקרים. דברים מתרחשים בדיוק כמו שצריכים לקרות.
י יונה יוסף New member 14/11/06 #19 נורא מצטערת שפספסתי. הייתי בנבצרות פספסתי ואפילו לא התנצלתי. מצטערת. אם יהיו עוד מפגשים, ולפי הנאת המשתתפים, נראה שכן, אשמח לקחת חלק.
נורא מצטערת שפספסתי. הייתי בנבצרות פספסתי ואפילו לא התנצלתי. מצטערת. אם יהיו עוד מפגשים, ולפי הנאת המשתתפים, נראה שכן, אשמח לקחת חלק.
Y Y A R A New member 15/11/06 #25 מותר לקנא??../images/Emo9.gif נשמע שהיה נ-ה-ד-ר. אחת מן האיכויות של קהילת המאמנים היא היכולת לפירגון ולמידה הדדית. כל הכבוד למיכל על היוזמה ולכולכם על היצירה המשותפת.
מותר לקנא??../images/Emo9.gif נשמע שהיה נ-ה-ד-ר. אחת מן האיכויות של קהילת המאמנים היא היכולת לפירגון ולמידה הדדית. כל הכבוד למיכל על היוזמה ולכולכם על היצירה המשותפת.
Y Y A R A New member 16/11/06 #29 כי היה לוקח לי 17 שעות להגיע אלייך....אני חיה בארה"ב יקירתי...אבל מרגישה בלב תמיד בישראל
I IrisPeleg New member 15/11/06 #28 עצוב לי לקרוא מה הפסדתי אני שמחה שהייה נחמד ופורה. מקוה שיהיו עוד מפגשים כאלו ושאוכל להצטרף