מפגש הפורום בט``ו באב

מפגש הפורום בט``ו באב

יום האהבה ט``ו באב אני עורכת בביתי מפגש של הפורום. משתתפי הפורום מוזמנים ובהחלט יכולים להגיע ולהשתמש בשמם הוירטואלי. איריסים מחקה את נושא המפגש מהפורום הקודם ואין לי את כולם אז, התפקדות חלקית שנערכה עד עתה: בצ`ול ובן זוגה אלכס ואור אתל ואפי אלונה ובן זוגה אילונה ובן זוגה אורית ובן זוגה אתי@ ורונן ציפורוש ועמי מיה ואבי יעל וצביקה - בחו``ל רויטל ולירון שרית וערן כנראה, אם יסכימו לעשות הפסקה לפני מבחן... נועה ורועי סוניה ונועם, כנראה המבחנים המבחנים... ג`סיקה וניר תמרה וירון? צריך להזכיר להם... אז בבקשה תתפקדו היטב שנדע איך מתארגנים לאותו הערב.... שלכם לילה ובוקר טוב אתי אלבכרי

צעירה בבשלניות

איך פיספסתי מפגש איתך לארוחה כאן (-; כן כן, ניו אינגלנד, באותה עיר סטודנטיאלית.. שמך נישא ברוח עד אליי. בגשם בעצם. (-B

יש לנו חבר משותף

שנתן לי את שמך בתחילת נדודי לכאן... ואף את מספר הסלולרי שלך. אבל מכיוון שאולי אני חוטאת ומדברת על דברים לא קשורים לפורום. אז אפרוש בשיאי (-: לאחל לך מזל טוב? כי לא עשיתי חיפוש בהיסטוריה... בכל אופן- מזל טוב!!!!

איך את יכולה לפרוש בשיא

את מפורום אוכל ? אז אני יודעת במי מדובר אז למה לא התקשרת? לא היה לך אסימון? סתם בדיחה .... ועכשיו היכן את? בארץ ? כן, מגיעה לי ``מזל טוב`` ולך , מגיע גם ? הצעירה

לא

לא בארץ. אני כרגע ``סנטימטר`` ממך... התביישתי להתקשר. מגיע לי מזל טוב, אבל לא בהקשר של חתונה עדיין. יש זמן... (-B (השמש כאן מסנוורת אותי שזה משהו..) אני אומנם ``מפליטי`` יואל אבל לא מפורום אוכל- המכר המשותף, כן. והיי! מזל טוב! איזה יופי! ואני כאן, בגלל התעניינות קלה שלא קשורה אליי והופ! גם את כאן! וכן, ראיתי אותך בפורום אוכל.

בגלל שאני כל כך יסודית.. תעזרו לי ב

בבקשה עם העניין הזה? תתפקדו ונתחיל לראות מה קורה עם המפגש? אתי

אתי@

New member
אתי@ ורונן ../images/Emo20.gif באים

חשבתי להביא שטרודל תפוחים (כמה סמלי... חבל שרונן אלרגי לתפוחים) מה אתן אומרות???

הילית*

New member
אני רוצה לבוא. החתן עוד לא החליט

הוא צריך לדעת מה התוכנית בדיוק...

^אפרת^

New member
אתי...אפשר פרטים,

אין לי מושג מתי ט"ט באב, יום שעה, מה להביא????? תודה

טוב אז ככה,

את כבר הספקת קצת להכיר אותי אז את יודעת שחשוב לי לסגור קצוות ואתחיל בעניין התוכנית המקורית: מפגש הפורום הזה מתוכנן כבר כמה חודשים. פתאום עלה בדעתי שט"ו באב הוא יום נפלא למפגש של זוגות המחליטים להינשא. ואז חשבתי: "רגע, מה עושים"? הרי אי אפשר לדחוף לגינה 30 זוגות בלי תוכנית? וחשבתי שאולי להביא מרצה בענייני זוגיות וכד´(כמובן שיהיה מצחיק, נחמד ולא כבד) זה רעיון לא רע... ואז, הועלתה בפני האפשרות שאם חלק מהאנשים לא יגיע זו עלולה להיות הוצאה כבדה מדי בשביל הזוגות שכן יגיעו.. דבר נוסף שנורא רציתי ומנסיוני עובד מצויין זה שכל זוג יביא איתו זוג חברים שנישא בשנה האחרונה או החליט להינשא גם כן. כך, שאם לבנים יהיה קצת משעמם יהיה לפחות חבר טוב על ידם כדי להעביר את הזמן בנחת.. ההענות דווקא נפלאה, וכנראה שבמקום מרצה יהיה איזשהו סרט כמו "מארגנת החתונות", כשנדע בדיוק מי מביא, נדע גם לבקש מה להביא ואם למישהו יש רעיונות נוספים הוא מוזמן בהחלט לשתף אותנו. ט"ו באב יוצא מוצ"ש ה-4.8 . ואני מאוד מאוד אשמח להוסיף את שמכם לרשימת הבאים על בטוח. נשיקות, אתי.

אז תגידי לו שם של סרט אחר!!

לא..האמת שאני מחכה לטלפון ממרצה לזוגיות ואהבה בשם מרים ברנהרט, ואם הגברת פנויה אנסה ללחוץ אותה בקטע הכספי בהנחה שיזמינו אותה למסיבת רווקות מה דעתך? כי גם הסיפור של ההקרנה, מקרן, ואביזרים נלווים עלול לעלות כסף.... חכי. נראה מה אצליח להשיג.

למעלה