מפגש הפורום בט``ו באב

אתי@

New member
לדעתי כולם יהיו עסוקים בלדבר זה

עם זה ולא יתרכזו בסרט...

תודה שאת מזכירה לי..החלק הראשון

של הערב יתחיל בשעה 18:00 והחלק השני יהיה רק לקראת שעות הערב היותר מאוחרות(צריך להתחשב קצת בדתיים).. אגב, סטארי נעלמה?

עוד לא, אני צריכה להתקשר לבן דודתי

אולי אזמין גם אותו לבריכה? יכול להיות שאתם שכנים?

Sharon_1

New member
את יכולה להזמין מי שאת רוצה - BBQ

זה בסדר. אני גרה ב SHERMAN OAKS. הכל יכול להיות. אולי אנחנו אכן שכנים. מי יודע? אז סגרנו?

הילית*

New member
הי, אני מכירה אותה.

היא שכנה של ההורים שלי (בעבר היא הייתה ציירת) ובאמת חברה שלי סיפרה שהם עשו לחברה שלה מסיבת רווקות והם הזמינו אותה והיה ממש מצחיק ומאוד נחמד. איזה קטע!?

אפרת תבדקי שוב, אמרת לי שהמעבר

יהיה ביום רביעי באותו השבוע? ט"ו באב יוצא מוצאי שבת. לגבי אחת שפתחה לי את עונת החתונות באופן רשמי תחסרי לי מאוד מאוד.

הי,אתי.. ../images/Emo39.gif

אני ובן זוגי עוקבים אחרי הפורום המון זמן. גם אנחנו עברנו לכאן מiol בפורום הקודם הופענו בשם טינקרבל... מזל טוב לרגל התפקיד!! החתונה שלנו בעוד 3 שבועות בבאר של סבא... ממש אחרי טו-באב.. עדכני אותנו בפרטים לגבי המפגש!!!

הי אביב ורשף- יש לי סוד קטן ../images/Emo9.gif ../images/Emo32.gif

בדרך קצת פתלתלה, אני מכירה אותך
בעצם, אני מכירה אותך דרך רועי, יותר נכון יהייה להגיד ששמעתי עלייך. איזה עולם קטן. אז נתראה במפגש

לנועה ורועי ../images/Emo32.gif

הי, מה נשמע? ברור לכם שאני מזהה אותכם במקרה אתם אפילו מוזמנים לחתונה... רועי ,למה לא חזרת לטלפון שלי? רציתי לדעת אם אתם מגיעים...

הנה לך הפרטים בלינק המצורף..

ואיזה כיף שכולנו כאן ביחד? אם מישהו היה מספר לי שאפשר לפתוח פורום ב-10 דקות ולפי מה שראיתי תוך שעתיים בערך כולם היו כאן מוכנים ומזומנים ברוח טובה להרים את הפורום הזה- פשוט לא הייתי מאמינה... אתם מתבקשים בכל לשון של בקשה לספר לנו קצת על כל ההכנות שלכם לקראת החתונה..בדיקות שערכתם וממצאים שקיבלתם. מה שקיבלנו כאן זו קרקע בתולית, אבל לשמחתי עם המון רצון טוב. הן של תפוז והן של המשתתפים. הבעייה הקריטית כרגע היא העדר ארכיון עם המלצות והשגות. תיאור קצר של כולכם על תהליכי ההכנה בהפקת החתונה יעזור ליצור כאן מאגר מידע שיעזור לזוגות החדשים ולאלו המתלבטים. תודה שלךכם, אתי

פרטים על החתונה ועצות

אז ככה: אנחנו מתחתנים ב"באר של סבא". המקום מהמם אבל ישנה בעיה רצינית איתו קודם כל בעלת המקום ממש לא נחמדה, כל דבר הכי קטן עולה שם המון... אפילו הדברים הבסיסים !! כמו: חופה נורמלית, תאורה נורמלית לרחבה וכו´ אם היה לנו מידע קודם כזה על המקום לא היינו סוגרים שם, מה עוד שבחתימת החוזה הם לא מדברים על כל הדברים הקטנים ולא מציגים את גישתם הסחטנית להחריד...רצוי לברר הכל בעת חתימת החוזה אפילו בקשר לפרטים שנראים לכם ברורים מאליו ככלולים במחיר!! הדי.ג´י שלנו הוא אילן הניג מקליאנטה וכבר בפגישתנו הראשונה הבנו שהוא מקצועי מעבר לזה קבלנו עליו המון המלצות מזוגות שהתחתנו.. עם סלון כלות סגרתי עם רוני פרנקל אבל מאחר ואין לו מקלחת והמקום דחוס נראה לי שאשנה לבברלי סנטר, שמעתי מחברה שהתחתנה אצלם שהם מדהימים!! שמלה זהו נושא כאוב שיורחב בהמשך..

שרונס

New member
הי אתי! גם אנחנו לא נגיע ../images/Emo7.gif

גם כי רחוק לנו ואין לנו מכונית, גם כי קשה לי להאמין שאשכנע את בן זוגי לבוא למפגש כזה (מספיק לו ללכת לראות אולמות) וגם כי בדיוק באותו ערב יש יריד למתחתנים בירושלים עם תצוגות של כל התקליטנים, צלמים, אולמות וכו´. תודה בכל אופן ותהנו! שרון. |фшз|

סיגל2

New member
מפגש הפורום בט"ו באב ../images/Emo6.gif

אתי אילן ואני נגיע למפגש בביתך, רק שאין לנו את הכתובת שלך ומה צריך להביא איתנו חוץ מאת עצמנו. תודה סיגל אפשר לשלוח לי תשובה לדוא"ל שפרטיו נמצאים בכרטיס האישי שלי

למעלה