מפגש הפורום - זמן להצעות ולהחלטות

גולדי2002

New member
אתה רוצה לעשות הפגנות נגד מקדונלד´ס

ה-16 באוקטובר הוא היום הבינ"ל נגד מקדונלד´ס. ביום זה, כך אני מקווה, יהיו הפגנות ומשמרות מחאה מול סניפים של מקדונלד´ס ברחבי הארץ. גם החבר´ה מפורום אנטי גלובליזציה יצטרפו (מאבק משותף, לא?). העברתי לפחות חלק מהפרטים לנורית ושי בצורת הצעה לפעילות שאמורה להופיע על הלוח ואני מקווה שהם יאשרו אותה.

vegan

New member
לא אני שלחתי את ההצעה

ההודעות הנ"ל פורסמו על ידי אבל מכילות ריכוז של הודעות שנשלחו על ידי חברים רבים בפורומים. הפגנה נגד מקדונלד´ס אכן תתקיים ב 16 באוקטובר, לפחות בירושלים.

vegan

New member
הודעות כלליות לגבי המפגש

להלן הודעות כלליות שפורסמו לגבי היוזמה למפגש: תאריך הסקר: 10/08/20 האם את\ה רוצה לקיים מפגש של החברים בפורום זה? 19 79% כן 5 20% לא 24 : סה"כ קולות מפגש פורום? בעקבות הסקר בנושא... האם אחד המצביעים בעד קיום מפגש פורום מוכן לקחת על עצמו לארגן מפגש שכזה? אני אשמח לארגן מפגש כזה באמת יהיה נחמד להכיר את הכותבים כאן אז אני אקח על עצמי את הארגון טלי אנחנו מתכננים מפגש החברתי של כולנו, חברי הפורומים לזכויות בעלי-חיים (יחד עם תפוז ונענע) את המפגש הזה ננצל כדי לפגוש אחד את השני ולהכיר סוף-סוף את הפרצופים מאחורי השמות והכינויים המפגש נועד לכל מי שבליבו לעזור לבעלי-החיים ואני מקווה שיגיעו כמה שיותר אנשים. מי שמעוניין מוזמן להביא כיבודים טבעוניים, אך גם מי שאכל שניצל ו/או גפילטע-פיש בחג מוזמן לבוא ולהשתתף במפגש החברתי שלנו. באיזה פורומים מדובר? הפורומים המוכרים לי בנושא הם: וואלה - פורום זה ופורום הבן לצמחונות וטבעונות תפוז - זכויות בעלי חיים וצמחונות וטבעונות. אין ביניהם חלוקה כמו בוואלה, שניהם עוסקים בכלל הנושאים כמו פורום זה. נענע - זכויות בעלי חיים ספידי - פורום צמחונות וטבעונות עם בערך שניים וחצי אנשים דיבורים - פורום מת שעבר למעשה לצמחונות וטבעונות בתפוז. אני בעד לשתף את כולם, לפחות אלה שיש בהם בעלי חיים בעלי יכולת כתיבה מכל מין שהוא. לגבי משאל בפורומים בתפוז ישנה אפשרות לעריכת סקר. אני מציע להעזר בכך כדי לערוך את המשאל. פורומים: משאל (7 מצביעים) לעשות את הסקר 4 בסקרים של נענע 1 בסקרים של תפוז 2 בדף אינטרנט אחר עם סקר אמנם הסקר שערכת אינו משקף הפעם את כלל הפורומים, אבל אם ניתן קישור משאר הפורומים זה יהיה הוגן. היתרון כאן שאפשר לערוך מספר סקרים במקביל. יתרון נוסף הוא שכרגע זה הפורום הפחות פעיל, כך שהוא יכול להחשב יותר נייטרלי ובהזדמנות זאת להביא גם אליו יותר משתתפים.

גולדי2002

New member
אח שלי נסחפת פה בענק

כולה מפגש מה קרה? אפשר לחשוב מרימים פה את הפקת העשור מה נהיה? כולה נפגשים מדברים צוחקים סבבה מכירים אחד את השני נגמר הולכים הביתה. זהו. לא צריך לעשות מזה כזה ביג דיל ולתפוס חצי עמוד עם השרשור הזה. מיותר ממש מיותר אח שלי.

m_shy

New member
דמוקרטיה ומשאלי עם ../images/Emo92.gif../images/Emo70.gif

דמוקרטיה ומשאלי עם הם כלי נהדר, אבל אי אפשר להפוך כל החלטה קטנה לנושא לדיון. גם בדמוקרטיה, מוסמכים נציגים נבחרים לקחת את ההחלטות. יוזמה מבורכת של קיום מפגש פורומים ניזומה ע"י מוגלי, מנהלת פורום זכויות בעלי חיים בוואללה. אנחנו - מנהלי הפורומים האחרים - מושיטים יד ומשתפים פעולה, אך מן הראוי שגם מעמדנו יהיה אך של יועצים. מן הראוי שקביעת אופיו של הארוע לא תופקע מידי יוזמתו. חלק מההחלטות הנוגעות - מן הראוי שיוחלטו ע"י היוזם, ומי שלוקח את מירב העבודה בארגון והפקת הארוע (או היוזמת, במקרה זה), חלק - יתקבלו בהתייעצות בפורום מצומצם, אבל אי אפשר להפוך את זה למשאל עם. ראו איך בשניה מאבדים פוקוס, ומתפזרים לאלף כיוונים! מכלול השיקולים נלקח בחשבון לגבי מיקום הארוע, השעה, האופי, והעמותה לה כדאי לתרום את הכסף. ברור שלא תהיה הסכמה פה אחד של כל החברים בפורום - ומן הראוי שיהיה פוסק אחרון. אתם רוצים לעשות את זה אחרת? אתם רוצים לעשות את זה במקום אחר? אתם רוצים לתרום לעמותה אחרת? אדרבא, אתם מוזמנים להציע, לשאול, לבקש. אתם מוזמנים לעשות המשך למפגש כזה במפגשים נוספים, עם עוד התרמות, או עוד גאראג´ סיילס, למען עמותה אחרת, או בירושלים או בבאר שבע במקום בתל אביב. אבל אי אפשר הכל בבת אחת, אנא שתפו פעולה, לפני שנצטרך, עקב סיבוך העניינים, למצוא למפגש הפורומים שם - כמו לכל מבצע צבאי! או אז נוכל לפתוח שרשור חדש של דיון על איך נקרא לו! "חומת מגן" ו"דרך נחושה" כבר תפוסים, דרך אגב, אבל חוץ מזה, השמיים הם הגבול! אני רואה בדמיוני הקודח עוד שרשור של שלושים הודעות! שי משולם

vegan

New member
אפשר להתעלם מהודעותיי למעלה

חשבתי שיש אפשרות לחברי הפורום להשפיע על מפגש הפורום. מסתבר שמנהלת הפורום הנקרא "זכויות בעלי חיים" בוואלה אינה חושבת כך ומתכוונת להכתיב בעצמה את כל הפרטים. לצערי המפגש תוכנן כמפגש של פורום רווחת בעלי חיים או זכויות בעלי חיים חמודים ולא כמפגש פורום זכויות בעלי חיים. בפרט ישנה התעקשות להפוך את המפגש למבצע "איסוף כספים למימון הרג תרנגולות ופרות למען הצלת חצי כלב". במקביל טורפדה יוזמת ה"פוט-לאק" אשר עלולה הייתה בטעות לקשר זכויות בעלי חיים לצמחונות. שיהיה בהצלחה לאלה שמגיעים למסיבה של מוגלי. למעוניינים לקיים מפגש שיתמקד בזכויות בעלי חיים, אני מציע להצטרף לפורום המקביל בתפוז (צמחונות וטבעונות) אשר יזם מפגש עוד לפני מוגלי ומתכנן פיקניק טבעוני ופעילויות נוספות לקידום המטרה.

TheFinalCut

New member
יוהו, אתה לא חושבת שקצת הגזמת?

אני לא יודע מה הבעיה שלך עם זה שכמה חבר´ה מהפורומים העוסקים בזכויות בע"ח רוצים להפגש וקצת להנות מהחיים. למקרה שלא הבנת, זה לא מפגש זכויות בע"ח, זה מפגש חברים. אתה רוצה לארגן כנסים \ מפגשים \ איסופי-תרומות, מגניב - תארגן מה שאתה רוצה, אבל למה לטרפד אירוע שהמטרה הראשית המקורית שלו היא מפגש למטרות Fun? יש יותר מדרך אחת להשיג את מטרותינו. לנסות לפגוע באירוע כי המתכונת שלו לא נראית לך, זה בטח לא דרך יעילה, בעיקר כשהעצרת בקרוב ולא יחסרו הזדמנויות לעמותתכם לבצע בדיוק מה שרצית שהאירוע הזה יהיה (ומה לעשות, זה לא כוונת המשוררים המקורית). באופן ספונטני הוצע שגם יאספו תרומות למען אחת העמותות הנמצאות במצוקה קשה במיוחד. זה מטרה משנית, למקרה שזה לא הובן כהלכה, ולא צריך לעשות מזה כל כך הרבה רעש.

לאאאאאאאאאא ../images/Emo7.gif

אמנון, חבל שלא תגיע. הסיבה הכמעט יחידה שאני מגיעה למפגש הזה הוא כדי לפגוש אותכם, אנשים, וחבל שלא תהיו בהרכב מלא. אם שמת לב אני לא הצבעתי לאיזו עמותה כדאי לתרום את הכסף מהסיבה הפשוטה שאני לא באה בשביל זה. בבקשה, בוא גם אתה ותן לראות אותך. אם אתה מפחד מתגובות כמו "אמרנו לך" וכד´, ממני לא תקבל כאלה. גם מהאחרים, נכון חברים? להתראות במפגש, נטע התרנגולת

morality

New member
שאנטי אהובתי ../images/Emo24.gif

אני יודעת שאת כאן, אך אני יודעת גם שאת עסוקה מאוד, לכן הפעלתי את שי בעניין המפגש. לגבי העמותה שתיתרם ע"י מכירת החפצים, ובכן, השמועות כבר הגיעו לאוזני אנשי "לב לחי" והם יצרו איתי קשר טלפוני והודו במלוא נשמתם להצעה/הצלה המפתיעה שלנו. מאחר וכך, אני חושבת שכדאי שנישאר עם ההתרמה עבורם (שזו היתה הצעתי המקורית) ואם נראה כי טוב, במפגש הבא נארגן התרמה לעמותה אחרת ואחר-כך עוד מפגש ועוד עמותה וחוזר חלילה... ההצעה להכניס "רשימת מכולת" בלוח המודעות מדליקה לאללה! אשמח לפגוש אותך ואת כל חברי הפורום המגניבים, מורליטי

גולדי2002

New member
כדאי לעשות לוח טרמפים

שכל אחד שיש לו אוטו ומעוניין לקחת אחרים אתו שיכתוב מאיזה איזור הוא, כמה מקומות פנויים יש לו ואת מס´ הטלפון שלו.

Weird Eyal

New member
וואללה אם יש מישהו

שמגיע מחיפה וחוזר לחיפה ויש לו מקום באוטו אז זה יהיה נחמד מאוד כי הסיבה שאני לא יכול להגיע בחול המועד סוכות זה כי אין לי כסף לרכבת...

shanty.G

New member
יש לוח טרמפים ../images/Emo73.gif

הלוח לשרותכם ולשרות כל גולשי הפורומים השונים שמעוניינים להגיע. אתם מוזמנים לפרסם בלוח אם אתם מגיעים ברכב ויש מקום לאנשים נוספים שינעימו את הזמן בדרך
וגם אם אתם נטולי גלגלים ומעוניינים להצטרף לאחרים מאיפהשהו לגני יהושע.

למעלה