מפגש הפורום -

DarlingAdam

New member
מפגש הפורום -

מתחילים לארגן. היות והמצעדים הוכיחו שאנחנו לא המארגנים הכי טובים, חשבתי שכדאי להתחיל לארגן את מפגש הפורום שיהיה בעז"ה וכו' כבר עכשיו. שאלה ראשונה: מפגש בחופש הגדול או מפגש בספטמבר שאז יותר קריר? דעותיכם בנושא. שאלה שניה: בוקר (קריר, אבל מי קם בבוקר), צהריים (חם וכולם רוצים למות) או ערב (קריר שוב והגיוני לאלו מאיתנו שיש להם עבודה, אבל מותיר זמן קצר למי שצריכים אוטובוס)? שאלה שלישית: התארגנות הסעות (למי פה בכלל יש רכב) או כל אחד לעצמו? ושאלה רביעית: איפה, בעצם?

CeruleanCat

New member
איפה? ../images/Emo54.gif

שאלה רטורית: אדם, תוכל להגיע למפגש אם הוא לא יתקיים בירושלים?

DarlingAdam

New member
מותק,

אני לא אוכל להגיע אם זה לא יתקיים או במפלצת או בהר הרצל, שניהם במרחק הליכה איטית ומדכאת מהבית שלנו. אם מתחשבים בי, זה לא רק עניין של ירושלים אלא גם עניין של "ואי אפשר בקניון או כל מרחק שהוא שדורש נסיעה ותרופות", כי מספיק מסטול הייתי במצעד, ואם עושים מפגש פורום אני אשמח אם אני בכלל אזכור מי היה בו :) {{חיבוק כי אני אוהב אותך}}

גיל494

New member
חבל...

עד היום לא ידעתי שאתה ירושלמי, הייתי מציע לך לבוא איתי - יש לי רכב
... להבא - תדבר איתי מראש ואולי נגיע ביחד לעיתים יותר קרובות... לגבי תאריך למפגש, יום שישי בבוהריים בסדר? (עדיין יש אוטובוסים וגם מי שמשרת בצה"ל "אהמ אהמ" יוכל להגיע). תאריך נקבע בצורה יותר אקראית וכל מי שיש לו טענות יכתוב אותם ונראה איפה כל אחד יכול להתגמש... לגבי מקום (כאן בא הקץ'
) צריך לתאם מראש לXX אנשים במקום שקט ורגוע. עדיף בת"א (איזה עוד עיר נמצאת באמצע בשביל כולם, ויש ממנה אוטובוסים לכל מקום). אז פשוט תבדקו מקומות שאתם מכירים אם יש מצב לערוך שם מפגש... (אח, אם רק הייתי תל-אביבי!!!). ו-
לכולם. אני מקווה שזה יצא לפועל...

העיר שבאמצע

העיר שבאמצע היא ירושלים. זו העיר היחידה שבה נוכל לפגוש את העוגן המרכזי לפורום ולכן זה המקום היחיד בו סביר לערוך את המפגש. <למרות שהסיכויים שאני אצליח להגיע - קלושים>

DarlingAdam

New member
"העוגן המרכזי"?

awww... תראו, למרות שזה נורא מחמיא לי שאנשים רוצים להיפגש בירושלם בגללי, חבל לי על זה. עדיף שתיפגשו איפה שיותר נוח ליותר אנשים, שנראה לי שזה תל אביב, ומקסימום נסדר שמי שקל לו יגיע לירושלים, אפילו אם לא כולם ביחד. לא נורא :)

יסמין 28

New member
נראה לי שיש קונצנזוס

על זה שנפגשים בירושלים. בפרץ של רוחב לב, אם מאיה ואני נוכל להגיע כמובן נגיע ברכב של מאיה שאז יש לנו 3 מקומות מאחורה, שנשמח אם יתמלאו. אדם, אם יש בית קפה ליד הבית שלך ושל קאט אפשר בכיף להיפגש שם, ואם לא, אז במרכז העיר יש גם את תמול שלשום, גם המון בתי קפה נעימים (קקאו, פרדיסו) וכמובן יש את הבית הפתוח שאם נתאם איתם מראש יסכימו בכיף לתת לנו להיפגש שם, ואפילו להתכבד בקפה ועוגיות (אני יודעת איפה הארון של הממתקים
)

DarlingAdam

New member
אורי אמר

שיש בית קפה במרכז קרית יובל, ואני יודע שיש שם ספסלים ודשא. :) משהו קטן על עצמי: אני יודע שאני נורא נטפל לפרטים ונורא מרוכז בעצמי אבל כדאי שתדעו לפני שמתחילים לתכנן: יכול להיות תכנון נהדר ממש מתחת לבית שלי והכול, כולם מגיעים בגלל שאני כזה בחור נפלא ;) ,ורבע שעה לפני שאני יוצא מהבית יכול להתחיל לי התקף ואז אני לא מגיע למפגש, לא מגיע למרכז קרית יובל, ולמעשה צריך עזרה להגיע מהמיטה לשירותים למשך לפחות כמה שעות אם לא כמה ימים. זה דבר שאולי כדאי לקחת בחשבון. :)

גיל494

New member
אני לא יודע למה

בסוף בחרתם דווקא בי-ם אבל סבבה - לי זה בטח לא משנה. רק היום משנה לי - אני מעדיף שישי או חמישי בלילה (לכן אמרתי ת"א - יש אוטובוסים יותר מאשר מי-ם)... לשבת בדשא איפשהו זה גם אפשרי (ואפילו יכול להיות חביב מאוד...) (לגבי אדם - אני יכול לקחת ולהחזיר אותך לכל מקום. זה לא בעיה בשבילי. באמת!). אז מתי קובעים?

ליטל ו

New member
יש לי זכרון עמום

שיש גן שעשועים במרחק הליכה מהבית שלך, אדם (מה שיפחית מאד את הסיכון להתקף). אולי נפגש שם? שקט, בלי רעש או חשש לפגוש אנשים שמכירים, למי שחושש, זול ונעים (וחוץ מזה, פלאשבקים לגיל 14, כשהיינו יושבים בגני שעשועים כי לא היה לאן ללכת ;) ). בעניין זמן, אם הבחירה היא בין חמישי בלילה לשישי בצהרים, אני מאד מעדיפה חמישי בלילה, אם זה מתאפשר, כי אחרת אני אוכל להגיע רק לאיזה חצי שעה ואז אאלץ לרוץ לתפוס את האוטובוסים האחרונים.

אורי 0

New member
היה פעם אפשר לשבת ב"פרש"

שזו מין קונדיטוריה. אולי אני לא מעודכן

יסמין 28

New member
מצטרפת לגיל

יום שישי בצהריים נראה לי טוב, אם כי בגלל סיבות משפחתיות מאיה ואני יכולות יום שישי כן יום שישי לא, אז נקווה שזה יפול על היום שישי כן
ואדם-פוצ'ון (ככה מטים את זה בזכר?) אל תדאג אם יתפקשש. אנחנו באים לפטפט ולהכיר ולשמוח, וניקח הכל בקלות. זה לא כאילו אנחנו מוזמנים לארוחת ערב אצל השגריר (ויוגש פררו רושה).

dougie

New member
../images/Emo9.gif אדם חמוד

אני קורא כאן כבר כמה זמן, ולא הצלחתי להבין (או שאולי אף פעם לא הסברת) במה אתה חולה או לחלופין ממה אתה סובל אם זו לא חוצפה הייתי ממש רוצה לדעת אפשר?

DarlingAdam

New member
יציאה דרמטית מהארון:

אין בעיה, הנה אני מסביר באריכות ופירוט. מה שיש לי נקרא סינדרום מנייר, שזו הפרעה באוזן הפנימית. למי שלא יודע, כל מערכת שיווי המשקל שלנו נמצאת באוזן - תעלות מלאות נוזלים כמו פלס שבנאים משתמשים בו כדי לדעת עם הקיר ישר. אז זהו שהמוח משתמש באוזן כדי לדעת אם הגוף ישר. מעשית מה שיוצא מזה זה המון סחרחורת ובחילה, ומדי פעם ללא אזהרה מראש, התקף מייגע שנמשך כמה שעות עד כמה ימים שבו בעיקרון אתה שוכב על הרצפה, מקיא, ומייחל למותך. הכי כיף זה שמבחוץ אתה נראה די נורמלי כך שכשאתה חוטף התקף ליד אנשים רחמנים וטובי לב, הם מיד מניחים שאתה שיכור או על סמים ולכן לא רוצים לעזור לך. תופעות לוואי כוללות גם ציניות מרירה ומורבידיות עמוקה. תחשבו על בחילת נסיעות או מחלת ים, אבל כל הזמן, גם כששוכבים במיטה. אני אשמח להסביר עוד (ברצינות) אם מישהו עוד רוצה. :) והיי דאגי, ברוך הבא :)

dougie

New member
אה אוקיי

הבנתי מקווה שימצא לזה פתרון בהקדם האפשרי זה נשמע כמו ח@א מצב ותודה על קבלת הפנים

כמובן שאני לא יכולה להתאפק

אבל גראס רפואי יצא לך לנסות ? לפחות תשכב על הרצפה עם חיוך ובלי להקיא... אולי עדיף מתרופה שסתם תעשה ממך זומבי מורבידי

DarlingAdam

New member
בואו ניכנס לארון?

לא ש*אני* חלילה נגעתי פעם במשהו לא חוקי *אהמ*. אבל, בואו נגיד שיכול להיות שמישהו עם מחלה כמו שלי עישן כמה פעמים כי קנו לו ליומולדת והוא בחור מנומס ולא יפה להחזיר מתנות. ובואו נגיד שלא שהוא זוכר הרבה מהתקופה באופן כללי, אבל כן זכור לו התקף בהופעה של.. פיית' נו מור זה היה? ולהקיא על המדרגות של הסינמטק פיצה מכוסה עלים ירקרקים, ושהוא החליט שלא בא לו יותר לנסות את זה כי האמת, אולי יש לו אישיות שמתמכרת נורא בקלות לדברים הכי לא ממכרים ולא בא לו להתעסק עם דברים כאלה אלא אם יש להם השפעה מוכחת עליו :) אבל כמובן שהבחור בתיאור, לא רק שזה לא אני, זה בכלל סתם בחור תיאורטי היפותטי שלא קיים באמת. כי בפורום הזה אף אחד לא עושה שום דבר לא חוקי. :)

למעלה