מפגש הפורום -

eliott smith

New member
תמול שלשום?

בית קפה בירושליים, גדול ,שקט, רגוע ו... gays friendly (והמכיר יכיר)

אורי 0

New member
מרכז קרית יובל

אם צריך בית קפה, זה גם במרחק הליכה. אלא אם כן אתם שוכנים מתחת להנטקה.

DarlingAdam

New member
יש לי רעיון.

כולכם תיפגשו בתל אביב כמו בני אדם נורמלים, ומי שרוצה לפגוש אותי, שזה מאוד משמח ונחמד לי, יסתדר בקבוצות קטנות ויעלה לרגל לירושלם הבירה ויבוא אליי לסדרה של מיני-מפגשי-פורום. :)

לי אין.

זה לא ממש משנה לי איפה, אבל אם ירושלים אז עוד 3 מקומות אצלי באוטו, כנראה, ואם ת"א אז גם נחמד, ובכלל, אם אפשר לדעת תיארוך של המפגש, כלומר, זה אמור להיות השבוע?
שוקולד אגוזים, יאם.

well mmm

i think you should just plan and cancel and plan and cancel and then after few canceled meetings i´ll come with my new binding and my new cellular(btw, its so cheap here, if any of you has gsm sim and want a good mobile with camera, just write me, its about 800 nis) byee

אֶהההה..

כן
אלא אם כן אני אביא את האוטו הגדול ואז נוכל לסדר שאנשים קטנים ישבו בספספל הקטן ואנשים גדולים בספסל הגדול. אני משעשע את עצמי כאן.
נו, אתה לידי, מקום שָמוּר. עכשיו בא לי בכלל להכין פתקים קטנים עם שמות של חברי הפורום ולעשות סדר ישיבה. שיהיה כבר מפגש פורום, דאמיט.

יסמין 28

New member
תראה מה מצאתי באינטרנט

(כן, אני קוראת את מדורי הרכילות. יש למישהו בעיה עם זה?!) "השחקנית סנדרה בולוק זכתה לאחרונה למחוות הערצה מהסוג הפחות נעים. מעריץ בשם תומס ג'יימס וולדון הציף את הכוכבת, את חברת ההפקות שלה, את בני משפחתה ואת הסוכנת שלה במכתבים, פקסים ואי מיילים, בהם דרש "כסף ואינטימיות" מבולוק. וולדון נעצר לאחר שעקב אחרי בולוק מקליפורניה ועד טקסס, ובית המשפט הוציא נגדו צו מניעה. וולדון סובל ככל הנראה מסכיזופרניה, ומסרב לקחת תרופות. צו המניעה קובע כי עליו להישאר במרחק של מינימום 200 מטרים מבולוק עד לשימוע שלו בבית המשפט בחודש הבא. די מפחיד, האמת." קירבה משפחתית כלשהי??

DarlingAdam

New member
יער ירושלים!!

עוד רעיון. תראו, בבית קפה קשה לדבר וקשה להכיר אחד את השני. ביער יש ספסלי עץ כאלה, מקום לפיקניקים, כיף ושמחה. דקה הליכה מהכניסה להר הרצל. זה מקום טבעי, שקט, עם עצים וספסלים, כל אחד מביא קצת אוכל או שתיה ומסתדרים. מקסימום מזמינים פיצות. מה דעתכם הכללית?

matanbu

New member
טוב, נו, אני ממש רוצה להגיע.

אז... תבחרו כבר תאריך..

matanbu

New member
אה, אבל כמה דברים ../images/Emo13.gif

מבחינת שעה - אין לי בעיה עם מוקדם, יש לי בעיה עם מאוחר. כי הסעה אחרונה לאילת מירושלים היא ב12 בלילה בתחנה המרכזית. אלא אם כן כמובן אני אמצא לי איזה ידיד חביב *אהמ* שיזמין אותי לישון *אהמ* אצלו *אהמאהמ*. אם זה ב9/7 - זה יהיה מזה נחמד אם תעשו את זה מוקדם (מוקדם FIVEISH כזה). אז אני 100% שם. ~מתרגש~

ליטל ו

New member
אני בעד :)

בבתי קפה יש מוסיקה מעצבנת, והם רוצים כסף. וה - 9.7 בערב בסדר, מבחינתי לפחות (אבל אולי ה-10? אנשים העדיפו את יום חמישי, דומני).

יסמין 28

New member
מעולה מדהים

אני מתה על יער ירושלים, זה מזכיר לי את ילדותי וטיולי שבת בבוקר עם אבא, לאסוף פטריות. אני בעד שנצתוות (נצטוות??) וכל אחד/ת יביאו מיץ או שתיה או בורקסים או עוגיות או פירות... או באמת שנזמין פיצה, יש ליד סניף של דומינוס אבל יש ביננו טבעונים ואולי הם לא ירצו לאכול גבינה. לגבי היום והשעה. לא נראה לי שזה יכול להיות ב- school night אלא אם כן מתחילים ממש מוקדם וחוזרים הביתה ממש מוקדם. אבל לאלו מאיתנו שעובדים (אהמ אהמ) זה לא יתאים. אפשרי יום חמישי בערב אל תוך הלילה (מתן, איך נראה לך לישון על הספה בסלון של שתי דייקיות תל אביביות? בעצם זאת לא ממש ספה, זאת מיטת ילדים שהיתה לאחת הדייקיות כשהיתה קטנה ופשוט תפרנו לה כריות יפות. היי, אנחנו נשים אנחנו מרוויחות מעט!!) אפשרי כמובן שישי בצהריים או אפילו שבת בבוקר, אבל אז בהחלט צריך להתארגן על רכבים. למאיה ולי יש 3 מקומות ברכב, לתומס יש 3 מקומות ברכב, זה כבר 10 איש. אני צופה שיגיעו 15-20, צריך לחשוב איך לארגן עוד מכוניות... יאללה בואו נעשה את זה!!

Eden Arazi

New member
שישי בצהריים או בשבת Please!!!!!

כי את ימי חמישי תופסיםם אצלי תמיד שני הפספוסים שלי. ואני מגיעה מאזור השרון כך שלמי שצריך הסעה משם ולשם, ההסעה מובטחת. עדן

למעלה