מפגש-והפעם, עם רגש!

Blade Of Fire

New member
מפגש-והפעם, עם רגש!

מפני שאתם חבורה של אנשים חסרי יכולת החלטה אני אשאל שוב... אנחנו נפגשים, כנראה שלינה על החוף, בחיפה... מי מגיע? מי לא? מי נשאר ללילה? מי מביא שק"ש ו\או אוהל? הפוורם זהה מתחיל לתסכל אותי.

tbents

New member
צריך אדוויל?

מגיעה, מקווה להשאר בלילה. אם אני נשארת אני אביא איזה שמיכה או משו:)

The Fantasy

New member
../images/Emo45.gifמגיעה ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

נשארת לישון, מביאה שק"ש ומביאה אוהל [אבל אני צריכה יתדות לאוהל כי אין לי חחח, אבל חוץ מזה יש אוהל
] ואין לי בעיה להביא [מקווה אל תתפסו אותי במילה] שמיכות וסדינים וכאלו, וכנראה חברה שלי גם תבוא [מה אכפת לכם
] אז היא בטח גם תביא אוהל ושק"ש או משהו, נראה כבר. ומה לגבי אוכל וכאלו? אתם צריכים שאני אביא משהו מיוחד?

A Hilit

New member
אם זה אוהל איגלו אין לך מה לתקוע יתדות..

כי אם זה בחוף החול לא טוב בשביל לתקוע בו יתדות וגם ככה זה תמיד מיותר באוהלים ותמיד הולך לאיבוד ולא נורא.. כולופן, אני כנראה לא אגיע, גם לא למפגש עצמו כי אמא לא מתלהבת מהרעיון ואין לי מושג איך לשכנע אותה
אם זה היה יותר קרוב לנתניה אז אולי..אבל אני לא אתחיל לשנות לכם את המקום עכשיו.. תהנו, תעשו חיים כי זה באמת מה שהכי יגבש את הפורום וכדאי לבוא.. ותראו אותי בעזרת ה' במפגש הבא.. ואם מישהו בא לסלקום ווליום יש מצב שאני אראה אותו שם =] לילה טוב

r e a d e r

New member
נראה לי שאני עיוור...?

או שבאמת לא רשום בשום מקום היום והשעה של המפגש??? נשמע מגניב, יש לי אוטו, ואוהלים ואוכל ויכולת בישולי שדה די מרשימה אחרי 9 שנים בצופים ו-2.5 בצבא אבל אני לא מבין מתי ואיפה זה... ואני בבסיס מראשון עד חמישי...

Blade Of Fire

New member
אה סליחה, פשוט כבר

היו פה בערך 4 דיונים לגבי מיקום ותאריך. אז אנחנו נפגשים ביום חמישי הקרוב, ה16.8, בחוף כלשהו בחיפה.. חלקנו נשארים ללילה ועוד לא ברור באיזה שעה זה בדיוק יהיה. אתה תעזור מאוד אם תביא את כל הנ"ל ונשמח להכיר אותך:)

r e a d e r

New member
בשימחה!

סבבה, נשמע טוב, אני בודק שיש לי אוטו לאותו יום, אם כן אין לי בעיה לקחת חבר'ה מהמרכז באותו יום ולחזור למחרת לגביי זה אודיע בהמשך... (זה כלום בשבילי- דלקן חינם פסקל כביש 6 חינם) אני מקווה שמישהו מביא גיטרה, (אני אישית לא יודע לנגן) אבל יהיה אדיר כמו שיושבים בצבא ושרים יחד- רק עם שירים טובים!

The Cat Woman

New member
צופים קטן עלי... הייתי בצבא! ../images/Emo6.gif

תאמין לי, הצבא נותן לך יכולות אילתור מזון שאי אפשר להשיג בעונה שלמה של "הישרדות" וגם לא בצופים
ע"ע- "לוף- התופעה"

r e a d e r

New member
חחח לוף זה לא אוכל אצלי

אני מדריך ירי ולוף זה מטרה ב-150 מטר בשבילי, יותר מאשר ארוחת צהריים... אבל כן, בצבא אתה מקבל שיעורי אוכל חשובים כמו "פרגיטונה" ו"סלט מנת קרב", וגם לומד להעריך מאוד את בקבוקי הרוטב צ'ילי מתוק ואלף האיים... אבל אם כבר אז כבר, איפה שירתת?

למעלה