מפגש-והפעם, עם רגש!

The Cat Woman

New member
הכי טעים- טוסט מאולתר...

אתה יודע- שמביאים לכם כמות הסטרית של לחם לשבת ומישהו מוצא קטשופ איפשהו ואז מאיפשהו מנפיצים גבינה כלשהי (וממש לא מחייב שזו תהיה גבינה צהובה)- ואיכשהו זה נהיה טוסט
אבל הכי כיף זה אם אתה מכיר מישהו באפסנאות ואז יש לך אספקה עצומה של כל מה שאתה רוצה... (וככה היה נראה השירות שלי
) שירתתי שנה בבית-לחם כתצפיתנית ואח"כ שנה במז"י כמש"קית קורסים (זרוע היבשה- בסיס מעפן ליד קרית מלאכי) בשנה שלי בבית-לחם היה לנו נהג שממש אהב אותי והיה מביא לי כל שבת מלא עוגיות, נס-קפה ודברים טעימים אחרים... וגם הכרתי כמה חבר'ה של משטרה צבאית שהיו מועילים עם הטוסטר שלהם בשעותי הקשות במחסום... בשנה שלי במז"י היה קצין אצלנו שהיה לו קשרים ממש טובים עם כל מה שקשור לאספקה ולמטבח, אז גם היה פנאן
וזה הסוד בצבא- לומדים להתקמבן עם כל מה ומי שזז. והכי חשוב- טבחים, נהגים ואפסנאים!!! אנשי מפתח!

Blade Of Fire

New member
שקט בשירשור שלי!../images/Emo3.gif

ואם לא שמת לב, הבנאדם כבר שנתיים וחצי בצבא.. אני חושב שהוא כבר הבין את כל מה שאת מנסה לחפור

Shusho

New member
אוי אלוהים. אל תגידי לוף יותר בחיים בפורום הז

ה
מישהי אשכרה אכלה את האוכל חתולים הזה!!!

היויו

New member
תלמדי שלוף יכול להיות חבר שלך ../images/Emo13.gif

"בזמני..." (אני זקן!! מותר לי להגיד את זה!!
) כל יום א' היה לוף.אז היה לוף מטוגן, ותבשיל ירקות עם לוף, ושווארמה לוף, ועוד כל מיני דברים מוזרים שלפעמים בכלל לא מזהים שזה לוף ולפעמים אי אפשר לאכול כי זה לוף. בקיצור, לוף זה לא נורא, יש דברים יותר גרועים בצבא. לא רוצה להשביז אותך בתחילת השירות שלך, אבל לצאת מהשוק זה דבר טוב

The Cat Woman

New member
חחחח.... איכס!

תחשבי שהייתי שבוע בניווטים בגבעות נטושות מסריחות כאלה והיה לנו משהו כמו קופסת טונה ל8 בנות... ועדיין אף אחת לא אכלה את הcat food!

A Hilit

New member
הא? צופים? |מתלהבת| ../images/Emo9.gif

באיזה שבט ובאיזה הנהגה היית? צופים שליטא! /M\

r e a d e r

New member
היית בצופים? אני הייתי בהנהגת מרכז

9 שנים נפלאות בשבט אפעל, (יאפ, דם כתום בעורקים, והשיער הארוך מחומצן לכתום כל מחנ"ק מחדש) עכשיו אני מתגעגע...

A Hilit

New member
למה הייתי, אני עדיין! ../images/Emo9.gif

אני בהנהגת שרון-דרום [ההנהגה השלישית בגודלה
] ובשבט בזק [אימפריה!!
] ונחש מה? גם לי זורם דם כתום בעורקים! וגם אני צבעתי את כל הראש שלי בכתום למחנ"ק [אבל בגואש חח] מגניב שגם אצלכם אומרים מחנ"ק ולא מח"ץ [כמו שבט הדר הפקאצות] או מחק"צ [כמו שבט שחף, שהם בכלל מוכים
] אני שנה הבאה מדריכה שנה ראשונה.. יאיי ו' בנים /M\

lacrimosa girl

New member
../images/Emo31.gifאני לא יכולה, יש לי יום מרוכז של מד"א.../images/Emo10.gif

בטח תהנו המון ואני אלמד איך לעשות חבישות ושאר כאלו. ><

Blade Of Fire

New member
היום מרוכז ביום חמישי?

אז תבואי אח"כ.. מה הבעיה? ככה יותר אנשים ישתכנעו להשאר ללילה:)

lacrimosa girl

New member
גם בשישי בבוקר יש לי שיעור./tapuzforum/images/emo7.gif

אוף. יהיה לכם כ``כ כיף;[

מגיעה../images/Emo45.gif

עוד לא החלטתי אם אני אשאר לישון,אבל אם כן אני פשוט אביא שמיכה.אין לי כוח להגרר עם אוהל ושק"ש.

למעלה