מפגש, ועכשיו האוכל

Shusho

New member
מפגש, ועכשיו האוכל ../images/Emo9.gif

אז ככה - מגיעים עד כה (מסומנים בכוכבית מי שנשארים לישון) *1. Blade Of Fire 2. tbents *3. The Fantasy 4. TheImpactBoy 5. BrowN EyeD GirL1 *6. dralan *7. Shusho 8. Lily SonataArctica 9. galitb84 10. r e a d e r (יותם!) *11. Stars Hunter 12. סנעיר *13. Super Alonit 14. skipp 15. Maverick Spirit 16. blacknwhite דברים שכל אחד צריך להביא: בקבוק שתיה דברים שצריך להביא, שכל אחד יודיע מה הוא מביא מכאן
כלים חד"פ
כדורי שוקולד/בראוניז/גם וגם/מה שבא לכם, יא חולי שוקולד
בורקסים
אוף אני לא יודעת. בעקרון צריך פשוט דברים אכילים... בין פשטידות מפוארות לבין במבה. תתפרעו, ותודיעו בשרשור מה אתם מביאים כדי שלא יצא שכולם מביאים אותו הדבר. לסיכומו של דבר: כל אחד מביא איתו אוכל ובקבוק שתיה
. דרכי הגעה: לאיזה חוף קבענו בסוף? חוף הכרמל? בכל מקרה מגיעים לשם אוטובוסים לרוב, אני לא אכתוב את כל הרשימה כי זה תלוי איפה אתם גרים. כמובן שיש שם גם תחנת רכבת. מי שמגיע דרך הרכבת ועולה בעזריאלי, אני נוסעת משם בסביבות השעה ארבע, אשמח אם נפגש, שלחו הודעה :) פינת האנשים הטובים: מי שיכול להקפיץ אנשים בדרך, שיבורך ויודיע. מי יכול להביא שק שינה לדניאל?

dralan

New member
אממ

צלחות, כוסות, סכינים ומזלגות חד פעמיים. ד``א, הילית ונועה - אתן באות בסוף? אפשר לנסוע ברכבת יחד...

A Hilit

New member
אבא בשלבי שכנוע בקשר לאמא

הוא תכנן לדבר איתה היום כשהיא ניקתה את הבית [איזו אישה ><] אבל הוא אמר לי שהוא היה צריך לתפוס אותה כשהיא במצברוח טוב וכנראה הוא חיכה יותר מדי עד שהוא נרדם [
] כולופן, כמו שאמרתי, אל תבנה על זה.. אבל עם ההצעה שלך לסוע יחד ברכבת אולי יש סיכוי..למרות שאבא אפילו התנדב להסיע אותי אם צריך [אוי. שיבורך!] אז זהו..אין לי ממש דעה לגבי מה יהיו התוצאות.. כמו שאמרת: נקווה לטוב..

סנעיר

New member
יאללה...כולה חיי אדם ../images/Emo4.gif

זה לא הכי משנה למישהו במדינה הזו ממילא...

lacrimosa girl

New member
כן,רק שמדובר בחיים~שלי~/tapuzforum/images/emo3.gif

המדריך שלי ישחט אותי, or even worse =S

The Fantasy

New member
המ אז ככה,

כולם יורדים בתחנת חוף הכרמל, בין אם זה רכבת ובין אם זה אוטובוס [אני באה באוטובוסים עד לשם] ואז נפגש בתחנה שם [כי זה די אחד ליד השני] ומשם נמשיך ברגל לחוף הסטודנטים שזה הכי קרוב לשם..וזה חוף לצעירים, עם מוזיקה והכל [לא יודעת בדיוק איזו מוזיקה אבל עדיין] לגבי אוכל, אין לי מושג מה אני מביאה עדיין, אני צריכה לחפש מה יש בבית XD אבל אולי גם כוסות חד פעמיות וכאלו..ובקבוק מים, כי זה נראה לי המשקה היחיד שיש לי בבית כרגע.

סנעיר

New member
"חוף לצעירים"? מ'זה החרטא הזה ../images/Emo3.gif

למה להסתכן בלהקלע למקום משופע בערסוואתים חסרי תקנה שיגנבו את נערותינו התמימות ויסיטו אותן מדרך הישר, אם אפשר לפלוש לחוף מנומנם עם שני זקנים ומטקה [או זקן עם שתי מטקות, לגמרי לבחירתכם], להרעיד את עולמם, לחשוף אותם לאור ולאמת [ולזיופים של אנט] ולהחזיר אותם בתשובה?!

blacknwhite

New member
סורי חבר'ה, תמחקו אותי מרשימת ההגעה../images/Emo7.gif

אני לא יכולה לבוא

למעלה