מפגש, ועכשיו האוכל

The Cat Woman

New member
../images/Emo31.gif

הסבר, כי אני יודעת שחלק מכם ידרשו אותו: לא עידן אני לא פארשית
(קראתי את ההודעה שלך רק באיזה 2 בלילה אתמול אז כבר היה מאוחר לענות) התכנון המקורי שלי היה לסוע עם חברים לצפון, לישון איתכם לילה על החוף ולהיות במפגש ואז להמשיך משם לטיול... הם דפקו לי ברז עצבני- ממש התעצבנתי עליהם
דפקו לי את הסופ"ש אפשר לומר (כבר ביקשתי חופש מהעבודה דאמט!!!) ואני לא יכולה לסוע לצפון לבד, מבחינה כלכלית זה פשוט לא משתלם לי. אני לא אסע באוטובוסים- זה יצא לי 300 שקל! ובמכונית יצא לי אותו דבר על הדלק וכל מה שמסביב... אז הייתי חייבת לבחור- או טיול או מפגש... ומן הסתם בחרתי בטיול בצפון (או איפה שלא יהיה) אני מנסה לחסוך לטיול שלי ובקצב הזה, אני לא אצליח... אז עמכם הסליחה... אבל מכות- תביאו לחברים הדפקנים שלי. אה כן, ולצה"ל על זה שהמציא את האבט"שים!

galitb84

New member
אני כולי ../images/Emo20.gif - אז אני כנראה לא אבוא ../images/Emo10.gif

הכוונה - כולי פורחת בכל הגוף: רגלים , ידיים כל הבטן והגוף! אני לוקחרת טיפול תרופתי, וכל פעם מנסים עלי דברים אחרים, ועכשיו, יש לי פריחות בכל הגוף, מגרדות. אז ככה שכרגע אני לא יודעת מה יהיה.

סנעיר

New member
אני רואה פה

הרבה יותר ידיים אדומות מאשר כחולות, ולטובתכם כדאי שזה יהיה בגלל שכולם עסוקים מדיי בלארגן תיקים ושק"שים

סופית ../images/Emo31.gif

בקושי אנשים באים, מהמעט שכן באים עוד יותר מעט נשארים לישון ואז זה כבר באמת לא בטוח בקטע של ערסים וכו'. ובלי לישון זה אומר שאני אצטרך לסוע שעתיים בשביל מפגש של 3 שעות, אז אני חושבת שאני אחכה למפגש הבא וזהו. תהנו לכם :]

The Fantasy

New member
../images/Emo10.gif

נו בואי!!! אולי אנחנו לא מלא אנשים, אבל עדיין הרוב באים, ואנחנו נשארים לישון שם..תשארי איתי באוהל אפילו!!! נו אל תהיי כבדה בואי

סנעיר

New member
ברגע שהטיעון הראשון מהסוג הזה צץ...

זה גורם לאפקט דומינו מטורף. חבל...אם לא בא לך להסחב בדרכים יותר מדיי אני [שוב! בפעם השלישית! כ"כ פאתט
] מציע את האוטו החמים והנוח שלי.

dralan

New member
גם מפגש קטן זה נחמד

ואנחנו לא *כ``כ* מעט... אוף, בבקשה בואי

למעלה