מפגש זמרים בברבאסרי

../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

זאת החולצה מהתמונה של בלקפילד D:

מי אלה בלונד רד הד? אני כל הזמן שומעת את השם הזה, ולא מכירה את השירים שלהם.. הם טובים באמת?

InnocenceLost

New member
להקה מעולה!

אני ממש אוהבת את סגנון המוזיקה שלהם אבל לא הייתי משלמת 220 , ובמזל כי שמעתי שלפחות בבארבי לא היה כזה משהו

פעם היא נתנה לי חיבוק

חיבוק אמיתי של אהבה, היום היא לא מסתכלת עליי חשבתי שאיכפת לה ממני חשבתי שהיא רגישה אבל היא מאכזבת כמו כולם לא מכירה אותי בכלל החיים ממשיכים לכולם אני עדיין עצור במקום , תחייגי , תחייגי כבר, כתבתי לך באהבה וגעגוע נו אז קדימה את לא יודעת אני מתגעגע אני שוב כואב הפצעים נפתחים לי הדם שוב יוצא החתך נפתח נהרות של דם על גופי אני זקוק לך רק את כף היד הולך וממלמל אני זקוק לך על הקבר שלי בטח תשימי פרח ותגידי כמה חבל הוא היה בחור טוב אז למה רק היה ? אפשר להציל "את זה" עכשיו פעם נתת לי חיבוק אמיתי של איכפתיות הרגשתי רצוי לידך ונאהב, היום זה רק האכזבות ששולטות לי ברגשות , בכל מקום שאני הולך בכל מקום שאני פונה כאב בצד הגוף דקירה של סכין סכין רגשית חותכת עמוק את הנשמה ואת הגוף מנסה להתגבר אך הכאב לא מרפה מנסה להתאושש אבל היאוש מכה, איפה את ? איפה את? אומרים ישנה אהבה , איפה היא אהבתי? אומרים יש אהבה,,,,,

R h o n e

New member
רומיאו ויוליה - פרק 1

בסיפור הבא מסתתרים 26 שמות של שירים של אביב, נסו למצוא אותם
עליסה בילתה אמש בעולם התחתון של האהבה. היא טענה שיש שם מליארד טועים, אך רומיאו ויוליה אמרו שיש שם רק אלפי אנשים. אולי הם שוב פעם טועים. לפתע נשמעו קולות של בום בום. גנרל ציווה על כולם להיכנס למקומות קטנים וחשוכים בבית, המליץ בעיקר על חדר קטן. אך למרות זאת, אילנה רצתה להישאר בחוץ ולהביט אל סוף העולם. "אילנה, מגיע לך יותר, אין זמן תחת השמש לעמוד פה! כנסי מהר הביתה!" איש הכמעט כמעט נכנס הביתה, ולבסוף נהרג. זו הייתה מתקפה של גן החטאים. זה היה נורא. גנרל לא התייאש והתגאה בדרגה שלו "מה זה פה מסיבת מתגייסים!? אני לא משוגע, יש לי פרופיל 97 ואני מצווה עליכם לעזוב את העיירה שלנו." גן החטאים לא התייאש, אמר לגנרל "שלום" והפציץ את העיירה בפלוגת הצער. עם הזמן הכל פה יחלוף, ועליסה וכולם לא יהיו פה יותר. מחר כבר העיירה לא תהיה. ביינתים, על הכנרת בזריחה, מבלים רומיאו ויוליה. "עכשיו מעונן, יוליה. כדאי שנחזור הביתה." אך הם לא יידעו מה יקרה אם הם יחזרו הביתה. המשך יבוא.

מעיין51

New member
רק בגלל שממש משעמם לי.. קמתי

עליסה, העולם התחתון של האהבה, מליארד טועים רומיאו ויוליה אפלי אנשים שוב פעם בום בום גנרל חדר קטן אילנה סוף העולם מגיע לך יותר אין זמן תחת השמש בית נבנה איש הכמעט מסיבת מתגייסים משוגע פרופיל 97 גן החטאים שלום פלוגת הצער עם הזמן מחר על הכנרת בזריחה עכשיו מעונן

ofe01

New member
הפלייליט המושלם. :]

טוב נו אולי חוץ מכמה שירים

Simple Sam

New member
חח משעמם לך אה?

זה בסדר,גם לי.
עליסה,אמש,העולם התחתון של האהבה,מליארד טועים,רומיאו ויוליה,אלפי אנשים,אולי,שוב פעם,בוםבום,גנרל,חדר קטן,אילנה,סוף העולם,מגיע לך יותר,אין זמן תחת השמש,איש הכמעט,גן החטאים,מסיבת מתגייסים,משוגע,פרופיל 97,שלום,פלוגת הצער,עם הזמן,מחר,על הכנרת בזריחה,עכשיו מעונן.

למעלה